• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zümrüt Karaca Roastery

Dükkandan teslim seçeneğini göremiyorum. İndirimle kesiştiği için kaldırıldı mı acaba bakmamıştım daha önce. Bilgisi olan var mı?
Sanal pos tarafı dükkan teslim indirimini uygularken eksiye düşüp hata veriyordu, diğer indirimle çakıştığı için teknik bir durumdan devre dışı bırakıldı. Dükkandan almak isteyenler sipariş notuna ekleyebilirlerse iyi olur. Dükkanda bir ikramımız olur her zaman olduğu gibi.

ben de ara sıra kontrol ediyordum, uzun süredir yeni çekirdek yoktu. görünce yazayım dedim, geç kalmışım :D

Zümrüt Karaca'yı ara sıra kontrol ediyordum. Bir aralar 1-2 çeşit çekirdek kalmıştı, sonrasında hiç kalmadı. Tam da dün başka yerden sipariş verdim ki yeni çekirdekler gelmiş... Deneyecek olanların yorumlarını bekliyorum.

ben de bu emailı gördüm, 200 tl'de 10% manasız olmuş.
ortalama harcamanın 140-150 tl'lerde olduğunu düşünüyorum.
1kg alsam zaten 220tl veririm.
1 kişi için 200tl'lil alım saçma oluyor, özellikle günlük 1-2 shot espresso içenler için...(degassing planlamasını yapmak da imkansızlaşıyor)

Evettttt, Zümrüt hocam az gecikmeli olsa da, Yeni yıla süper bir giriş yaptı. 😍

Zümrüt beye herkes hocam diye hitap ediyor da merak ediyorum, kendisi gerçekten hoca mı acaba?
A) Zümrüt bey hocadır(öğretmen veya din görevlisi).
B) Zümrüt bey hoca olmamasına rağmen ona hitap edenler onu hoca olarak görüyorlardır. (Bir çeşit saygı ifadesi)
C) Hoca hitabını kullananlar popülerlik kazanan bir ifadeyi gelişigüzel kullanıyorlardır.

Son düzenleme:
zümrüt hocam candır, gerisi heyecandır ;) kahve sektörünün o çook cool burnundan kıl aldırmayan esnafı, esnaflık öğrenmek için yanında staja başlayabilir :cool: ha bu arada kendileri hamburger köftesi satmadığı gibi patlıcan da satmaz :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

A) Zümrüt bey hocadır(öğretmen veya din görevlisi).
B) Zümrüt bey hoca olmamasına rağmen ona hitap edenler onu hoca olarak görüyorlardır. (Bir çeşit saygı ifadesi)
C) Hoca hitabını kullananlar popülerlik kazanan bir ifadeyi gelişigüzel kullanıyorlardır.
D) ODTÜ'lü de olabilir.

Kavrum ve sensory konusunda kendisinden öğrenecek şeylerim olduğu için hocam ya da üstat diyorum ✌😊

Geri