• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zümrüt Karaca Roastery

Mekanın yeri nerede peki?

Hayırlı olsun diyelim sayın @zumrutkaraca , merak edenler için web sitesine eklenen bilgileri burada paylaşayım ben de:

İLETİŞİM BİLGİLERİ​

Zümrüt Karaca Coffee Roastery
Adres: Yukarı Bahçelievler Mah. 77. Sokak No:1/C Çankaya / ANKARA
Telefon: 0 (312) 911 47 60
E-posta: info@zumrutkaraca.com

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ​

Kahve Dükkanımız:
Hafta İçi: 08:00 – 23:00
Hafta Sonu: 10:00 – 23:00

Mekanınız hayırlı olsun, Ankara'ya gelirsem mutlaka uğramak isterim.
Şuan kahveniz Kolombiya La Gallineta içiyorum. 93 derece su ile paket üzerindeki tarifi kullandım (blooming+tek döküş süre 2:15dk). Kavurma Profili eskiye göre koyu geliyor bana 92 derece sanırım fazlasıyla yetecek bu kahveye. Kahvede bu haliyle tok bir tatlılık var. Omni Kavurma profili farklı bir imza atmış kahveye.

Mekanınız hayırlı olsun, Ankara'ya gelirsem mutlaka uğramak isterim.
Şuan kahveniz Kolombiya La Gallineta içiyorum. 93 derece su ile paket üzerindeki tarifi kullandım (blooming+tek döküş süre 2:15dk). Kavurma Profili eskiye göre koyu geliyor bana 92 derece sanırım fazlasıyla yetecek bu kahveye. Kahvede bu haliyle tok bir tatlılık var. Omni Kavurma profili farklı bir imza atmış kahveye.
Siz sanırım cofferemden de bu kahveyi almıştınız. Size göre hangi kavrum daha güzeldi?

Siz sanırım cofferemden de bu kahveyi almıştınız. Size göre hangi kavrum daha güzeldi?
Asidite sevenler için Coffeerem'in kavrumu daha iyi ama gövdeli tok tatlılıklar sevenler için Zümrüt Karacanınki tercih edilebilir. Ben Zümrüt Beyin kavrumunda daha kendi tarifimi denemedim bakalım farklı şeyler verecek gibi duruyor.

O kahveyi ben baya beğendim.Ekşimsi bir tat var ama değişikti.Papatya ezmesine benzetmiştim
Bi ara berbat tat alıyordum kahveyi çözemiyor gibiydim. O zaman tatsız bi ekşilik vardı söylemiştim. Sonra aynı durumu spada guatemala'da da yaşayınca korktum ama sonra düzeldi. Öyle bir durumda kahve o kadar kötü oluyor ki anlatamam. Her neyse işte ben o durumu spada'da da yaşadıktan sonra sorunun çekirdekten olmayabileceğini düşündüm. Epeydir coffeerem gallineta yapmıyordum tekrar demledim normale dönmüş gibi. Ekşilik yok tatlılık var.

Kolombiya La Gallineta. Kahvede su akışı çok iyi oluyor. Demlemede hiç zorluk, tıkanma yaşanmıyor. 2 kere paketteki tarifle demledim 92 derecede 2dk bitişle güzel oluyor ama asıl verimi ~91derece 4 döküşle 2:30dk da aldım. Fakat kavrum Coffeerem La Gallinetadan çok farklı bir karakteristik oluşturmuş. Zümrüt Beyin kavrumunda bitter çikolata ve pekmez çok bariz.

Merhabalar sevgili kahveseverler, güzel haberlerimiz var...
Özellikle Ankaralılar diyelim çünkü daha çok onları ilgilendiriyor.

Web sitemize Dükkandan teslim seçeneği eklendi ve 10 lira daha ucuza alabilirsiniz. Dükkanımızdan satın alacağınız paket kahveler için de geçerli bu. Ayrıca dükkandan içeceğiniz demleme kahve siparişlerinizde Kahve kulübüne özel %25 indirim olacak. Ödeme esnasında "kahvekulübü" kupon kodunu söylemeniz yeterli.

Sağlıklı günler dileklerimizle...

Son düzenleme:
Bugün özellikle gidip Brundi Muhanga kahvesini denedim.. Beklentimin üstünde pek ekşimsi ve asiditesi yüksekti.. Mekan sade ve nezih, diğer mekanlara göre en büyük artısı tamamen kahve ön planda, tatlı vs geri planda kalarak "benim işim kahve" imajını çok başarılı vermiş tebrikler..👏🏻 Kendilerine hayırlı olsun..
Bu arada fiyat konusunda çok şaşırdım.. Ankarada bir V60 en ucuz burada içilir 👌🏻

Bi ara berbat tat alıyordum kahveyi çözemiyor gibiydim. O zaman tatsız bi ekşilik vardı söylemiştim. Sonra aynı durumu spada guatemala'da da yaşayınca korktum ama sonra düzeldi. Öyle bir durumda kahve o kadar kötü oluyor ki anlatamam. Her neyse işte ben o durumu spada'da da yaşadıktan sonra sorunun çekirdekten olmayabileceğini düşündüm. Epeydir coffeerem gallineta yapmıyordum tekrar demledim normale dönmüş gibi. Ekşilik yok tatlılık var.
Yeni gördüm bunu.Underextract oluyor o tam olarak .Bugun degirmeni ayarlamayi unutup ogutunce baya kalın oldu.Hayata küsecektim resmen tuzlu ve ekşi kahve berbat

Bugün özellikle gidip Brundi Muhanga kahvesini denedim.. Beklentimin üstünde pek ekşimsi ve asiditesi yüksekti.. Mekan sade ve nezih, diğer mekanlara göre en büyük artısı tamamen kahve ön planda, tatlı vs geri planda kalarak "benim işim kahve" imajını çok başarılı vermiş tebrikler..👏🏻 Kendilerine hayırlı olsun..
Bu arada fiyat konusunda çok şaşırdım.. Ankarada bir V60 en ucuz burada içilir 👌🏻
Pişti olmuşuz 🙂

Ben de bugün yeni dükkanı ziyaret ettim. Burundi muhanga ve satışta olmayan perularından içtim gayet keyiflilerdi. Mekan gerçekten sade,sakin ve güzel olmuş tekrardan hayırlı olsun.

Bu gece yarısına kadar geçerli sepetteki 2 ürün için net %20 indirim varmış.
Aslında "Efsane Cuma", 11/11, Black Friday vs indirimleri diye bir başlık açılabilir...
1604566597699.png

Dükkandan teslim seçeneğini göremiyorum. İndirimle kesiştiği için kaldırıldı mı acaba bakmamıştım daha önce. Bilgisi olan var mı?

Geri