zumrutkaraca
Barista
Tabi ki her zaman kapımız tüm kahveseverlere ve özellikle Ankara camiasına açıktır. Mutluluk duyarız.Zümrüt Bey hayırlı olsun. Kahvelerinizi severek içiyorum. Yeni kafenizde oturmak da nasip olur umarım.
Tabi ki her zaman kapımız tüm kahveseverlere ve özellikle Ankara camiasına açıktır. Mutluluk duyarız.Zümrüt Bey hayırlı olsun. Kahvelerinizi severek içiyorum. Yeni kafenizde oturmak da nasip olur umarım.
Siz sanırım cofferemden de bu kahveyi almıştınız. Size göre hangi kavrum daha güzeldi?Mekanınız hayırlı olsun, Ankara'ya gelirsem mutlaka uğramak isterim.
Şuan kahveniz Kolombiya La Gallineta içiyorum. 93 derece su ile paket üzerindeki tarifi kullandım (blooming+tek döküş süre 2:15dk). Kavurma Profili eskiye göre koyu geliyor bana 92 derece sanırım fazlasıyla yetecek bu kahveye. Kahvede bu haliyle tok bir tatlılık var. Omni Kavurma profili farklı bir imza atmış kahveye.
Asidite sevenler için Coffeerem'in kavrumu daha iyi ama gövdeli tok tatlılıklar sevenler için Zümrüt Karacanınki tercih edilebilir. Ben Zümrüt Beyin kavrumunda daha kendi tarifimi denemedim bakalım farklı şeyler verecek gibi duruyor.Siz sanırım cofferemden de bu kahveyi almıştınız. Size göre hangi kavrum daha güzeldi?
O kahveyi ben baya beğendim.Ekşimsi bir tat var ama değişikti.Papatya ezmesine benzetmiştimSiz sanırım cofferemden de bu kahveyi almıştınız. Size göre hangi kavrum daha güzeldi?
Bi ara berbat tat alıyordum kahveyi çözemiyor gibiydim. O zaman tatsız bi ekşilik vardı söylemiştim. Sonra aynı durumu spada guatemala'da da yaşayınca korktum ama sonra düzeldi. Öyle bir durumda kahve o kadar kötü oluyor ki anlatamam. Her neyse işte ben o durumu spada'da da yaşadıktan sonra sorunun çekirdekten olmayabileceğini düşündüm. Epeydir coffeerem gallineta yapmıyordum tekrar demledim normale dönmüş gibi. Ekşilik yok tatlılık var.O kahveyi ben baya beğendim.Ekşimsi bir tat var ama değişikti.Papatya ezmesine benzetmiştim
Yeni gördüm bunu.Underextract oluyor o tam olarak .Bugun degirmeni ayarlamayi unutup ogutunce baya kalın oldu.Hayata küsecektim resmen tuzlu ve ekşi kahve berbatBi ara berbat tat alıyordum kahveyi çözemiyor gibiydim. O zaman tatsız bi ekşilik vardı söylemiştim. Sonra aynı durumu spada guatemala'da da yaşayınca korktum ama sonra düzeldi. Öyle bir durumda kahve o kadar kötü oluyor ki anlatamam. Her neyse işte ben o durumu spada'da da yaşadıktan sonra sorunun çekirdekten olmayabileceğini düşündüm. Epeydir coffeerem gallineta yapmıyordum tekrar demledim normale dönmüş gibi. Ekşilik yok tatlılık var.
Pişti olmuşuzBugün özellikle gidip Brundi Muhanga kahvesini denedim.. Beklentimin üstünde pek ekşimsi ve asiditesi yüksekti.. Mekan sade ve nezih, diğer mekanlara göre en büyük artısı tamamen kahve ön planda, tatlı vs geri planda kalarak "benim işim kahve" imajını çok başarılı vermiş tebrikler..Kendilerine hayırlı olsun..
Bu arada fiyat konusunda çok şaşırdım.. Ankarada bir V60 en ucuz burada içilir![]()
Underextract olduğunun farkındayım da öğütüm boyutu normalken yaşadığım bir durum o. Defalarca üst üste öğütümü her şeyi kontrol edip o sonucu almışlığım var o yüzden ilginç.Yeni gördüm bunu.Underextract oluyor o tam olarak .Bugun degirmeni ayarlamayi unutup ogutunce baya kalın oldu.Hayata küsecektim resmen tuzlu ve ekşi kahve berbat
ETİYOPYA
CHELELEKTU – NATURAL
TANZANYA
MBEYA
Chelelektu ve gallanita haricinde 4 adet ürün eklemelisiniz gibi bir hata alıyorum sizde de var mı?İki adet yeni çekirdek eklenmiş. Denemek isteyenler için 2 paket üstüne %20 indirim de var yarına kadar.
kupon kodu: efsanecuma