nuclearmoonrise
Barista
%20'lik indirimi görünce İdido ve Muhanga siparişi geçtim. Burundi'den ziyade Etiyopya'yı merak ediyorum bakalım.
İndirimden nasıl faydalandınız?%20'lik indirimi görünce İdido ve Muhanga siparişi geçtim. Burundi'den ziyade Etiyopya'yı merak ediyorum bakalım.
Bana sormamış olsanız da cevap vereyim indirimden faydalandığım için: 75 TL üzeri alışverişte kupon kodu olarak kahvegünü girmeniz yeterli.İndirimden nasıl faydalandınız?
Bana sormamış olsanız da cevap vereyim indirimden faydalandığım için: 75 TL üzeri alışverişte kupon kodu olarak kahvegünü girmeniz yeterli.
bende kahve sipariş edeyim dedim, indirim filan yoktu, kod filan mı var ?
Bugün geldi kahveler. Homojen kavrumlardı. Etiyopya biraz daha açık kavrumdu. Idido'yu demledim ancak çok bi meyvemsilik göremedim sanırım degassing bitmediğinden...%20'lik indirimi görünce İdido ve Muhanga siparişi geçtim. Burundi'den ziyade Etiyopya'yı merak ediyorum bakalım.

Kek şahane gözüküyorBugün geldi kahveler. Homojen kavrumlardı. Etiyopya biraz daha açık kavrumdu. Idido'yu demledim ancak çok bi meyvemsilik göremedim sanırım degassing bitmediğinden...
Çekirdek haliyle spada'nın iki kahvesini ve bu iki kahveyi annem çekirdek olarak tatmak istediEtiyopya açık kavrum olduğundan sevmedi, honduras ve guatemala'da acılık var dedi. Burundi en gevrek olan ama en güzeli deyip ben daha kahve demlemeden Burundi'den bir kek yaptı. V60'ı bilmem ama fırın Burundi oldukça güzeldi
Ekli dosyayı görüntüle 5086
Bugün geldi kahveler. Homojen kavrumlardı. Etiyopya biraz daha açık kavrumdu. Idido'yu demledim ancak çok bi meyvemsilik göremedim sanırım degassing bitmediğinden...
Çekirdek haliyle spada'nın iki kahvesini ve bu iki kahveyi annem çekirdek olarak tatmak istediEtiyopya açık kavrum olduğundan sevmedi, honduras ve guatemala'da acılık var dedi. Burundi en gevrek olan ama en güzeli deyip ben daha kahve demlemeden Burundi'den bir kek yaptı. V60'ı bilmem ama fırın Burundi oldukça güzeldi
Anneler de omni kavruma karşı.Bugün geldi kahveler. Homojen kavrumlardı. Etiyopya biraz daha açık kavrumdu. Idido'yu demledim ancak çok bi meyvemsilik göremedim sanırım degassing bitmediğinden...
Ben de Idido ve La Gallineta aldım espressoda kullanmak için ama 10 gün bekleyim diyordum siz beğendiğinizi söyleyince deneyesim geldi5 Ekim tarihli kavrum; Etiyopya İdido'sunu bu sabah espresso demledim. Hem çiçeksi, hem meyvemsi, çok dengeli bir asiditeye sahip, kompleks bir deneyim oldu. Cd'nin tabu burkasını çok andırıyordu hatta. Belki de o çekirdekten daha üst düzeydi. Espresso denemek isteyen kulüpdaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Benim reçetem:
Sepet: Pavoni Single
Gramaj: 9 gram kahve
Çıktı : 22.5 gram
Makine: La Pavoni Pro
Demleme Süresi: 6 saniye ön demleme, toplam 25 saniye
Sıcaklık: Bilinmiyor
Aldığım çekirdekleri en taze haliyle; mümkünse kavrumdan bir hafta geçmeden denemeyi severim. Gıda maddesi sonuçta; "ne kadar tazeyse o kadar iyidir" diye düşünürüm. Ayrıca 10. güne kadar da bitmiyor; o zaman da deneyip karşılaştırabilirim. Sizin de deneyiminizi merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim.Ben de Idido ve La Gallineta aldım espressoda kullanmak için ama 10 gün bekleyim diyordum siz beğendiğinizi söyleyince deneyesim geldi![]()
Biraz önce Ankara'da Zümrüt hocamızın bu gün açılışını yaptığı mekanda kendisini ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Her zamanki naif kişiliği ve misafirperverliği ile bizi karşıladı.
Artık Ankara'da kendi evimiz gibi huzurla oturup nitelikli kahveler içeceğimiz bir mekan oldu.
Kendisine buradan da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Ayrıca mekanda harika bir tesadüf ile @Kahveciningalaksirehberi sevgili Teoman kardeşimle de yüzyüze tanışma fırsatımız oldu.![]()
Teşekkür ederim sağolun Aydoğan bey, son derece memnun olduğumu söyleyeyim. Tamamiyle sizin güzelliğinizin yansıması, söylediğiniz gibi kendi eviniz gibi düşünebilirsiniz. Şahsınızda tüm kahveseverlere de duyurmuş olalım. Biraz geç oldu ama yoğunluktan bazı şeylere ancak vakit bulabiliyoruz.Biraz önce Ankara'da Zümrüt hocamızın bu gün açılışını yaptığı mekanda kendisini ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Her zamanki naif kişiliği ve misafirperverliği ile bizi karşıladı.
Artık Ankara'da kendi evimiz gibi huzurla oturup nitelikli kahveler içeceğimiz bir mekan oldu.
Kendisine buradan da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Ayrıca mekanda harika bir tesadüf ile @Kahveciningalaksirehberi sevgili Teoman kardeşimle de yüzyüze tanışma fırsatımız oldu.![]()
Teşekkürler sağolun @moretimeforcoffee .. sizin yeriniz ayrı çünkü ilk dükkanımızın ilk ziyaretçisi de sizdiniz 2016 yılı... Nice kahveli yıllara diyelim.@zumrutkaraca hayırlı olsun, bol kazançlar.
Teşekkürler sağolun Çağrı ErdoğanHayırlı uğurlu olsun diyelim bu vesileyle biz de.