Güzel bir tecrübemi paylaşmak isterim:
Esmeralda Gesha sipariş etmiştim ama bir sebeple siparişi iptal ettim. Sosyal medya kanallarından firmayı bilgilendirdim.
Sonra bir baktım, kargo yola çıkmış. Hemen @William a yazdım. Israrla parasını göndermek istedim ama bir türlü ikna edemedim
"Hata bizim, afiyet olsun" diye dönüş yaptı, başka da bir şey demedi.
Böyle incelikler baskı altına alıyor beni.
Nazik yaklaşımlarından sebep saygıyla selamlıyorum kendilerini.
Güzel yorumunuz için teşekkürler![]()
Merhaba,
Omni roast kavurma yapıyoruz, tüm kahvelerimiz hem espresso hemde filtreler için uygun.
Biz cafemizde tüm çekirdeklerden espresso ve sütlü kahveler yapıyoruz isteğe göre
Genel olarak ama espresso değirmenizmizde brazil gildo neto var çalıştığımız diğer cafelerede verdiğimiz çekirdek. Gayet dengeli sonuçlar çıkıyor ama daha meyvemsi bir kahve istiyorsanız ethiopia buku hambela çok iyi sonuç veriyor.
Afiyet olsunBenim kahvelerim geldi. İki tanesi dün kavrumu bir tanesi 29.04. Süper oldu böylece. Yarın denerim.
2 haftada çok şey değişir. Bildiğim kadarıyla tam kapanma diye bir şey yoktu 2 hafta önce.2 hafta önce:
Ben: Çoğu kavurucunun indirim yaptığı bu dönemde siz de indirim yapmayı düşünüyor musunuz?
W. Zinneha: Düşünmüyoruz.
Şimdi:
YÜZDE YİRMİ BEŞŞ.
Çok bi şey aldığım yok daha önce söylediğim gibi iki brezilya'yı aldım geçtim, bakalım![]()
Öylesine yazdım zaten. Boxx indirimi vardı, Coffeerem vardı. Ramazan adı altında olsa da Incommon vardı. Clean Cup vardı. Vardı yani. Çok anlam yüklenecek bir şey değil mesajım şaka, azcık takılmak vs.2 haftada çok şey değişir. Bildiğim kadarıyla tam kapanma diye bir şey yoktu 2 hafta önce.
Bu forumda şakaya yer yok!!!Öylesine yazdım zaten. Boxx indirimi vardı, Coffeerem vardı. Ramazan adı altında olsa da Incommon vardı. Clean Cup vardı. Vardı yani. Çok anlam yüklenecek bir şey değil mesajım şaka, azcık takılmak vs.![]()