• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

William's Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clkusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel bir tecrübemi paylaşmak isterim:

Esmeralda Gesha sipariş etmiştim ama bir sebeple siparişi iptal ettim. Sosyal medya kanallarından firmayı bilgilendirdim.

Sonra bir baktım, kargo yola çıkmış. Hemen @William a yazdım. Israrla parasını göndermek istedim ama bir türlü ikna edemedim

"Hata bizim, afiyet olsun" diye dönüş yaptı, başka da bir şey demedi.

Böyle incelikler baskı altına alıyor beni.

Nazik yaklaşımlarından sebep saygıyla selamlıyorum kendilerini.

Güzel yorumunuz için teşekkürler 😊

paketleriniz hala zipsiz mi? @William

Ben de Hambela'dan yürüyeyim dedim. Epeydir William almamıştım, özlemişimdir :)

@William kavurum omni mi? esp kavurum yapılıyor mu?

Selamlar @deniz

Dikkatine;

Merhaba,
Omni roast kavurma yapıyoruz, tüm kahvelerimiz hem espresso hemde filtreler için uygun.
Biz cafemizde tüm çekirdeklerden espresso ve sütlü kahveler yapıyoruz isteğe göre :)
Genel olarak ama espresso değirmenizmizde brazil gildo neto var çalıştığımız diğer cafelerede verdiğimiz çekirdek. Gayet dengeli sonuçlar çıkıyor ama daha meyvemsi bir kahve istiyorsanız ethiopia buku hambela çok iyi sonuç veriyor.

2 hafta önce:

Ben: Çoğu kavurucunun indirim yaptığı bu dönemde siz de indirim yapmayı düşünüyor musunuz?
W. Zinneha: Düşünmüyoruz.

Şimdi:

YÜZDE YİRMİ BEŞŞ.

Çok bi şey aldığım yok daha önce söylediğim gibi iki brezilya'yı aldım geçtim, bakalım :)
2 haftada çok şey değişir. Bildiğim kadarıyla tam kapanma diye bir şey yoktu 2 hafta önce.

İlk kahvemiz ile başlayalım.

Brazil Gildo Neto

Kavrum 29.04.2021

300 gram Erikli Uludağ Pet Su + 5 gram Beypazarı Maden Suyu
94 derece

18.7 gram kahve
Comandante 28 klik

Kungpow Filtre

Kahveyi düzleştirip koydum

60 gram ilk döküm
60 gram ikinci döküm
60 gram üçüncü döküm
60 gram dördüncü döküm
60 gram son döküm 3 ters 3 düz spin

Toplam süre 3 dakika

Kompleks olmayan ve az bir asidite. Sitrik asidite çok çok az. Midesi hassas arkadaşların seveceği türden bir kahve.
Şurubumsu bir gövdesi var. Psikolojik doygunluğu sağlıyor.
Bol bol çikolata, az kavrulmuş kestane ve çok az limon notası.
Uzun çikolata ağızda kalış.
Dengeli, sinerjik bir bardak. Sonlara doğru artan limon tadı.

Homojen ve gayet iyi bir kavrum.

250 gramı 50 Türk Lirası bir kahve için ben şapka çıkartıyorum @William'a. F/P çekirdek budur. Ellerine sağlık.

Son düzenleme:
Geri