• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

William's Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clkusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de hambelayı merak ediyorum açıkçası :D Celsiusla farklı lotlar bildiğim kadarıyla.
William dan bilgi alıp sipariş vermiştim. Allycoffee den temin etmiş.Coffeecollectif te bir ara bulunan aynı çekirdeğin doğal işlenmişiymiş.Baya hoşuma gitti. Bazı demlemelerimde baskın nar; yanlış hatırlamıyorsam kısa süren demlemelerimde, gül, ben de varım diyordu. Soğuk demlemelerde, buz küpleriyle beraber dondurduğunuz farklı meyvelerle de lezzetli sonuçlar alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar

Kargo hususundaki olayı çözemedik lakin sağlık olsun kırılmadım.Bu ihtimal nedeni ile alım whatsapp ına katılmadığımı belirtmiştim.Umarım sizler için güzel indirim aldığınız bir süreç olur.

Kahve ile kalın...

Arkadaşlar

Kargo hususundaki olayı çözemedik lakin sağlık olsun kırılmadım.Bu ihtimal nedeni ile alım whatsapp ına katılmadığımı belirtmiştim.Umarım sizler için güzel indirim aldığınız bir süreç olur.

Kahve ile kalın...
Nedir bu kargo sorunu, bahsetmemişsiniz, merak ettim? Belki tecrübeniz bizlerin de işine yarar.

Nedir bu kargo sorunu, bahsetmemişsiniz, merak ettim? Belki tecrübeniz bizlerin de işine yarar.

Selamlar @MuratBlues

Sorun tam olarak kavurucu ile ilgili değil aslında lakin anlatayım.

Benim ikamet etmiş olduğum adrese yalnızca PTT Kargo teslimat yapmaktadır.Farklı bir kargo ile gönderilmesi halinde 40 kmlik bir mesafe katederek ilgili kargo firmasının şubesinden teslim alabiliyorum.Eh böyle bir mesafede hergün gidilip gelinmiyor ve malum kapanma sürecinde sokağa çıkma yasağı olması sebebi ile gidip kargo şubesinden teslim alamıyorum.Yakınlarında bir PTT Kargo şubesi olmaması sebebi ile yardımcı olamayacaklarını paylaştılar.Dediğim gibi kavurucu ile bir sorun değil.

Bu yüzden kimsede bir olumsuz fikir oluşmasını istemem.

Kapanma sonrasıda sipariş verebilirim.

Tabii olarak PTT Kargo ile gelmesini isterdim ama bu kavurucunun suçu değil.

Selamlar @MuratBlues

Sorun tam olarak kavurucu ile ilgili değil aslında lakin anlatayım.

Benim ikamet etmiş olduğum adrese yalnızca PTT Kargo teslimat yapmaktadır.Farklı bir kargo ile gönderilmesi halinde 40 kmlik bir mesafe katederek ilgili kargo firmasının şubesinden teslim alabiliyorum.Eh böyle bir mesafede hergün gidilip gelinmiyor ve malum kapanma sürecinde sokağa çıkma yasağı olması sebebi ile gidip kargo şubesinden teslim alamıyorum.Yakınlarında bir PTT Kargo şubesi olmaması sebebi ile yardımcı olamayacaklarını paylaştılar.Dediğim gibi kavurucu ile bir sorun değil.

Bu yüzden kimsede bir olumsuz fikir oluşmasını istemem.

Kapanma sonrasıda sipariş verebilirim.

Tabii olarak PTT Kargo ile gelmesini isterdim ama bu kavurucunun suçu değil.
Paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Dilerim zorluklar aşılır, en sevdiğiniz çekirdekler size en kısa zamanda zahmetsizce ulaşır, kavuşursunuz ☺️

Güzel bir tecrübemi paylaşmak isterim:

Esmeralda Gesha sipariş etmiştim ama bir sebeple siparişi iptal ettim. Sosyal medya kanallarından firmayı bilgilendirdim.

Sonra bir baktım, kargo yola çıkmış. Hemen @William a yazdım. Israrla parasını göndermek istedim ama bir türlü ikna edemedim

"Hata bizim, afiyet olsun" diye dönüş yaptı, başka da bir şey demedi.

Böyle incelikler baskı altına alıyor beni.

Nazik yaklaşımlarından sebep saygıyla selamlıyorum kendilerini.

Başka birisi alır PTT ile kargolar, alıma engel değil.

Selamlar @Minyak

Kimseyi böyle bir zahmete sokmak istemem,eğer dışarıda işi olupta yolu üzerinde ptt kargo şubesi varsa ve kargo ücretini karşılmamam mukabilinde yardımcı olabilirse alım listesine +1 yazabilirsiniz.Lakin yine tekrar edeyim kimseyide böyle bir zahmete sokmak istemem.

Güzel bir tecrübemi paylaşmak isterim:

Esmeralda Gesha sipariş etmiştim ama bir sebeple siparişi iptal ettim. Sosyal medya kanallarından firmayı bilgilendirdim.

Sonra bir baktım, kargo yola çıkmış. Hemen @William a yazdım. Israrla parasını göndermek istedim ama bir türlü ikna edemedim

"Hata bizim, afiyet olsun" diye dönüş yaptı, başka da bir şey demedi.

Böyle incelikler baskı altına alıyor beni.

Nazik yaklaşımlarından sebep saygıyla selamlıyorum kendilerini.

Ben sizden Ninety Plus kahvelerini aldığımda, siz de çok nazik bir şekilde biri Right Side'dan, biri de Coffee Collective'den olmak üzere iki kahve de hediye göndermiştiniz. O iki kahveyi, Ninety Pluslar'dan daha keyifle içtim. Bir incelik zinciridir gidiyor. Darısı benim başıma artık. :D

Geri