• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

William's Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clkusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aradan uzun bir süre geçmiş ama cevap gelmiş miydi bu soruya? Belki özelden mesaj yazmıştır diye sorayım dedim.
Ankette bu ay William's demek istiyorum ama espresso için de seçenek oluyor mu konuyu okumama rağmen çözemedim.
@William[/USER
[/QUOTE]
Merhaba,
Omni roast kavurma yapıyoruz, tüm kahvelerimiz hem espresso hemde filtreler için uygun.
Biz cafemizde tüm çekirdeklerden espresso ve sütlü kahveler yapıyoruz isteğe göre :)
Genel olarak ama espresso değirmenizmizde brazil gildo neto var çalıştığımız diğer cafelerede verdiğimiz çekirdek. Gayet dengeli sonuçlar çıkıyor ama daha meyvemsi bir kahve istiyorsanız ethiopia buku hambela çok iyi sonuç veriyor.

Bu ay ben William almayı düşünüyorum açıkçası varsa başkaları almak isteyenler buradan ortak bir alım projesi yapıp belki indirimli bir alım yapabiliriz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar kahve kulübü adını kullanmadığınız sürece istediğiniz her türlü organizasyonu kendi aranızda yapabilirsiniz. Hatta buna çok mutlu olurum. Bir araya gelmeniz birlikte hareket etmeniz ve birbirinizle iletişim halinde olmanız çok güzel olur ve birlikten güç doğar.

Kahve Kulübü aylık alım organizasyonu bir tane bunu sekteye uğratmaya gerek yok. Bu yüzden kahve kulübü alımı gibi bir ifade kullanılmasının uygun olmadığını düşünüyorum

Üyeler biz kahve kulubü adına alım yapıyoruz demesin diye hocam bu tamamen bireysel oluyor
Evet, forum adına alıyoruz demeleri uygun olmayabilir. Forum adına alımları editörler düzenliyor. Forum adına değil ama üyeleri olarak alışveriş yapabilirler neticede.
"Biz forum üyeleriyiz, kampanyalı alım yapıp kahveleri forumda yorumlayacağız. " demelerinin sorun olacağını sanmıyorum.

William Ortak Alım grubu

Linke tıklayan arkadaşlar ortak alım whatsapp grubuna dahil olabilir.
hocam bu ortak alimda bence ilk Montag’dan cevabi beklemelisiniz, belki kulup toplu alimini reddedip 2. secenekten (williams diye tahmin ediyorum) alim yapilabilir

Ve önce williams ile konusup su cekirdek x kiloya x1 y kiloya x2 indirimi gibi bir teklif alinirsa herkes daha rahat gruba girer diye dusunuyorum✌🏻✌🏻💖

Kaç kişi olduğumuzu bir belirleyelim önce 😊 hazırlıkları ona göre yapalım 😊

William's 'ta çeşit az gibi geldi bana. Özellikle gözünüze kestirdiğiniz çekirdekler var mı?
Toplu alımla indirim olursa, mirador ve arsosala deneyeceğim. Karşılaştırma da yapmış oluruz.

william'a belirli bir sayıya ulaşınca soracağız şu an WhatsApp grubumuz 32 kişi oldu :) ne kadar çok o kadar daha fazla indirim tabi. Kahve kulübü adını kullanmıyoruz sorarken tekrar not ediyim. Gerekirse ben kendi firmamı garanti gösteririm sorun yok :=)

Son düzenleme:
Selamlar,

Benim kargo hususunda bir sorunum var,eğer destek olurlar ise bende katılmayı istiyorum.Bir mokapot ve çiçeği burnunda bir kompresso kullanıcısı olarak Nisan başınsa eklenen naturallerini çok merak ediyorum.Şuan yanıltıcı olmaması için formu doldurmadım.

Edit:kargo hususunda mesaj attım dönüşlerini beklemekteyim

Son düzenleme:
Belki bir tadım defteri projemde var. Bu mini gruba deneme amaçlı yollayabilirim diye düşünüyorum ücretsiz tabi :).

Geri