• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

William's Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clkusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Colombia El Rubi Siteye eklendi :)
Sitedeki v60 tarifleri güncel değil haftaiçi hepsine spesifik tariflerini güncellemiş oluruz.

İndirim kodu: KAHVEKULUBU (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
- Kahvelerde %20 indirim (exclusive series dahil)
- Kiloluk paketlerde sitedeki rakamlar %10 indirimli üstüne %20 yapılıyor.

İndirim kodu: KAHVEKULUBU2 (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
-Cafec filtrelerde %10 indirim

Aynı sepette 2 kod kullanılabiliyor.
Teknik bir problemden dolayı indirimsiz 120tl üzerinde olup indirimle altına indiğinde kargo ücreti ekleniyordu.
Çözüm olarak ücretsiz kargo limitini 110 a indirdik, örneğin ethiopia acacia siparişlerinde 140tl indirimli rakam 112 tl kargo ücreti 120 nin altında olsa bile eklemiyor(110tlye kadar indirimli hali)

Exclusive series 25 adet stoklara eklendi 2-3 paket tam tartım ve nem kaybı hesaplandıktan sonra haftaiçi indirim süresinde eklenebilir, onun dışında devamı yok arkadaşlar
Selamlar
  • Kupon kodu zaten kullanıldı!
Uyarısı veriyor. Kodu tek kullanımlık yapmış olabilir misiniz(kişi bazında değil genel olarak)

Selamlar,

Şöyle bir bakayım dedim de bir El Mirador ve Brezilya Tarumi 264 TL indirimli fiyatı,bu fiyatlar gerçek mi :eek::eek:

Brezilya taruma indirimsiz fiyatı 125 tl. 250 gr için (indirimli 107,5 tl)
El mirador da 206 tl yine indirimsiz ve 250 gr fiyatı
bende böyle görülüyor.

Selamlar @erturk

Konu iki çekirdeği 250 gram olarak sepetime ekledim ve indirim kodunu girdiğimde ödenecek tutar 264 tl verdi ve sayfayı anında kapattım 🙈

Kavrumlarına her zaman güvendiğim, her aldığım çekirdekte beni mutlu eden, samimi bir kavurucu. Şimdiden ellerine sağlık William.

Selamlar @erturk

Konu iki çekirdeği 250 gram olarak sepetime ekledim ve indirim kodunu girdiğimde ödenecek tutar 264 tl verdi ve sayfayı anında kapattım 🙈
ben de kahvelerden her biri için bu fiyat çıkıyor sizde diye düşündüm. neden öyle düşündüm bilmiyorum tabi :D gün içinde iş arasında foruma bakınca böyle oluyor :)

aslında bu günün şartlarında 500 gram kahve için fena fiyat değil bence.. 250 gr için 130 tl gibi bir fiyata denk geliyor

Espresso için brazil santos yoğunluklu filtre kahvede tüm çekirdekleri demliyoruz makinada :) bu hafta sonu acedic natural huila attık espressoya ^.^
brazil santos yoğunluklu derken harman mı yapıyorsunuz ? yoksa sadece brazil santos mu ? birde omni yapıyorsunuz sanırım kavrum profil filan göremedim . doğrumu ? @William

Son düzenleme:
brazil santos yoğunluklu derken harman mı yapıyorsunuz ? yoksa sadece brazil santos mu ? birde omni yapıyorsunuz sanırım kavrum profil filan göremedim . doğrumu ? @William
Harman yapmıyoruz :) genelde kullandığımız çekirdek santos ama zaman zaman farklı kahvelerde atıyoruz espressoya arada bir değişiklik güzel oluyor ethiopia gedep veya colombia huila ile çok keyifli sonuçlar alıyoruz.

omni roast yapıyoruz ^^

11210 numaralı siparişimi verdim sabırsızlıkla bekliyorum. 😇😊:coffee:

11217 sipariş numarası ile ilk deneyimimi bekliyorum :)

Merhaba,

Colombia El Rubi Siteye eklendi :)
Sitedeki v60 tarifleri güncel değil haftaiçi hepsine spesifik tariflerini güncellemiş oluruz.

İndirim kodu: KAHVEKULUBU (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
- Kahvelerde %20 indirim (exclusive series dahil)
- Kiloluk paketlerde sitedeki rakamlar %10 indirimli üstüne %20 yapılıyor.

İndirim kodu: KAHVEKULUBU2 (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
-Cafec filtrelerde %10 indirim

Aynı sepette 2 kod kullanılabiliyor.
Teknik bir problemden dolayı indirimsiz 120tl üzerinde olup indirimle altına indiğinde kargo ücreti ekleniyordu.
Çözüm olarak ücretsiz kargo limitini 110 a indirdik, örneğin ethiopia acacia siparişlerinde 140tl indirimli rakam 112 tl kargo ücreti 120 nin altında olsa bile eklemiyor(110tlye kadar indirimli hali)

Exclusive series 25 adet stoklara eklendi 2-3 paket tam tartım ve nem kaybı hesaplandıktan sonra haftaiçi indirim süresinde eklenebilir, onun dışında devamı yok arkadaşlar
El Rubi'nin V60 tarifi güncellendi mi acaba?

Merhaba arkadaşlar,

Haftaya tarifi paylaşmış oluruz :) güncellenmedi daha
Pazartesi günü internet sitesiyle ilgili bir problem yaşamıştık giriş yapamayan arkadaşlar olmuş.
1 gün daha uzatalım dedik indirimi cumartesi akşama kadar geçerli normalde bugün bitiyordu.

Geri