SelamlarMerhaba,
Colombia El Rubi Siteye eklendi
Sitedeki v60 tarifleri güncel değil haftaiçi hepsine spesifik tariflerini güncellemiş oluruz.
İndirim kodu: KAHVEKULUBU (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
- Kahvelerde %20 indirim (exclusive series dahil)
- Kiloluk paketlerde sitedeki rakamlar %10 indirimli üstüne %20 yapılıyor.
İndirim kodu: KAHVEKULUBU2 (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
-Cafec filtrelerde %10 indirim
Aynı sepette 2 kod kullanılabiliyor.
Teknik bir problemden dolayı indirimsiz 120tl üzerinde olup indirimle altına indiğinde kargo ücreti ekleniyordu.
Çözüm olarak ücretsiz kargo limitini 110 a indirdik, örneğin ethiopia acacia siparişlerinde 140tl indirimli rakam 112 tl kargo ücreti 120 nin altında olsa bile eklemiyor(110tlye kadar indirimli hali)
Exclusive series 25 adet stoklara eklendi 2-3 paket tam tartım ve nem kaybı hesaplandıktan sonra haftaiçi indirim süresinde eklenebilir, onun dışında devamı yok arkadaşlar
En alta inip indirim uygulanmış mı bakabilirsiniz, çerezlerle çalıştığı için site kodu önbelleğe alıyor, 2.kez yazarsanız bu uyarıyı yapar.Selamlar
Uyarısı veriyor. Kodu tek kullanımlık yapmış olabilir misiniz(kişi bazında değil genel olarak)
- Kupon kodu zaten kullanıldı!
Brezilya taruma indirimsiz fiyatı 125 tl. 250 gr için (indirimli 107,5 tl)Selamlar,
Şöyle bir bakayım dedim de bir El Mirador ve Brezilya Tarumi 264 TL indirimli fiyatı,bu fiyatlar gerçek mi![]()
Brezilya taruma indirimsiz fiyatı 125 tl. 250 gr için (indirimli 107,5 tl)
El mirador da 206 tl yine indirimsiz ve 250 gr fiyatı
bende böyle görülüyor.
Merhaba,Brezilya taruma indirimsiz fiyatı 125 tl. 250 gr için (indirimli 107,5 tl)
El mirador da 206 tl yine indirimsiz ve 250 gr fiyatı
bende böyle görülüyor.
sınırsız kullanım hakkı var tarih kısıtlması sadeceSelamlar
Uyarısı veriyor. Kodu tek kullanımlık yapmış olabilir misiniz(kişi bazında değil genel olarak)
- Kupon kodu zaten kullanıldı!
ben de kahvelerden her biri için bu fiyat çıkıyor sizde diye düşündüm. neden öyle düşündüm bilmiyorum tabiSelamlar @erturk
Konu iki çekirdeği 250 gram olarak sepetime ekledim ve indirim kodunu girdiğimde ödenecek tutar 264 tl verdi ve sayfayı anında kapattım![]()
brazil santos yoğunluklu derken harman mı yapıyorsunuz ? yoksa sadece brazil santos mu ? birde omni yapıyorsunuz sanırım kavrum profil filan göremedim . doğrumu ? @WilliamEspresso için brazil santos yoğunluklu filtre kahvede tüm çekirdekleri demliyoruz makinadabu hafta sonu acedic natural huila attık espressoya ^.^
Harman yapmıyoruzbrazil santos yoğunluklu derken harman mı yapıyorsunuz ? yoksa sadece brazil santos mu ? birde omni yapıyorsunuz sanırım kavrum profil filan göremedim . doğrumu ? @William
Hafta içi hergün kavurma yapıyoruzelimde fazla stok var bir sonra ki kavrum tarihi nedir yetişebilirmiyiz indirime
El Rubi'nin V60 tarifi güncellendi mi acaba?Merhaba,
Colombia El Rubi Siteye eklendi
Sitedeki v60 tarifleri güncel değil haftaiçi hepsine spesifik tariflerini güncellemiş oluruz.
İndirim kodu: KAHVEKULUBU (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
- Kahvelerde %20 indirim (exclusive series dahil)
- Kiloluk paketlerde sitedeki rakamlar %10 indirimli üstüne %20 yapılıyor.
İndirim kodu: KAHVEKULUBU2 (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
-Cafec filtrelerde %10 indirim
Aynı sepette 2 kod kullanılabiliyor.
Teknik bir problemden dolayı indirimsiz 120tl üzerinde olup indirimle altına indiğinde kargo ücreti ekleniyordu.
Çözüm olarak ücretsiz kargo limitini 110 a indirdik, örneğin ethiopia acacia siparişlerinde 140tl indirimli rakam 112 tl kargo ücreti 120 nin altında olsa bile eklemiyor(110tlye kadar indirimli hali)
Exclusive series 25 adet stoklara eklendi 2-3 paket tam tartım ve nem kaybı hesaplandıktan sonra haftaiçi indirim süresinde eklenebilir, onun dışında devamı yok arkadaşlar
Aeropress reçetesi olsa güzel olurduEl Rubi denemek istediğim bir çekirdekti, stoğumda kahve olsa da siparişi geçtim.
Çekirdeğe yakışan bir Aeropress reçetesi isteriz@William