• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

William's Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clkusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar, bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.
Bu konu hakkında geri iade kesinlikle haklısınız, neden geri iade edildi sebebinide açıklıyım elimizde stoğu biten bir ürün yoğunluktan kaldıramadık siteden bu akşam stoktan kaldırılıcak bizim derdimiz arasındaki fiyat farkı değil.
Kahvelerde de aynı konu yoğunluktan fiyatları güncelliyemedik daha ama satışıda durdurmadık ve gelen her siparişi şuan çıkartıyoruz.
Kargo ilede sorunlar yaşıyoruz bazen yanlış ürün yollanıyor, bu durumda da geri iade almadan ürünü, siparişini tekrar yolluyoruz. Bunu deneyimleyen arkadaşlarımız mutlaka olmuştur forumda.
Şuanki durumla ilgilide 1-2 bilgi vermek istiyorum tedarik zincirinde ciddi problemler var. Paketleri aldığımız firma telefonları açmıyor peşin çalışmamıza rağmen salı günkü anormal döviz artışından dolayı bugün görüşebildik sonunda siparişi geçtik. Elimize ulaşınca indirim sözüm var onu gerçekleştireceğiz.
Bu zamanlarda anlayışınıza sığınmak istiyorum. Tüm tedarik zincirleri problemler yaşıyor kotalar getiriliyor, sürdürebilir bir iş yapmamız için bizimde kendimizi korumamız gerekiyor toptan satışlarda ki sizlere daha iyi kahveler getirebilelim.
Tekrar edip yaşadığınız problemden dolayı kusura bakmayın elimizde olan birşey olmadığı için yardımcı olamadık 🙏
Fiyat farkını söyleme sebebim bu arada sizi mağdur etmemek için 1 adet tedarikçiden ürün alıp gün içinde kargolatıcaktık sizin içinde uygun olsaydı.
Merhaba.
Stok kontrolü satıcının sorumluluğundadır. Elbette bazı durumlarda, iyi niyet çerçevesinde stok kapatılması unutulabilir ve eğer alıcı da satıcının açıklamasına ikna olursa sipariş iptali ve para iadesini kabul edebilir.

Ancak, "stokta yok" deyip hemen akabinde aynı ürünü daha yüksek bir fiyattan satmaya devam etmek benim nezdimde kabul edilebilir bir durum değil.

Merhaba.
Stok kontrolü satıcının sorumluluğundadır. Elbette bazı durumlarda, iyi niyet çerçevesinde stok kapatılması unutulabilir ve eğer alıcı da satıcının açıklamasına ikna olursa sipariş iptali ve para iadesini kabul edebilir.

Ancak, "stokta yok" deyip hemen akabinde aynı ürünü daha yüksek bir fiyattan satmaya devam etmek benim nezdimde kabul edilebilir bir durum değil.
Kesinlikle katılıyorum. Yoğunluk ya da unutmak müşterinize sunacağınız geçerli bir bahane değil. Aynı müşteri indirim yapıldığında size ulaşıp "ben iki gün önce indirimsiz 1 kg kahve aldım ve indirim yaptığınız için 250 gr kahve gönderin" diyemiyorsa, siz de satın alınan ürünü iptal edip, yeni stok gelecek fiyat da bu diyemezsiniz. Denemek istediğim bir kavurucuydunuz, artık değilsiniz.

Bir deneme paketi de yapılmadı yapılamadı firma 2 yıldır paket olayını çözemedi , fiyatları yüksek olduğu için deneme fırsatım olmadı.Yine de iyi bir kavurucu olarak biliniyor .Hemen harcamayalım iyi bir kavurucu kolay yetişmiyor.Sahibi genç bir arkadaş zamanla daha olgun bir firma olacaktır.

Bu konu hakkında geri iade kesinlikle haklısınız, neden geri iade edildi sebebinide açıklıyım elimizde stoğu biten bir ürün yoğunluktan kaldıramadık siteden bu akşam stoktan kaldırılıcak bizim derdimiz arasındaki fiyat farkı değil.
Kahvelerde de aynı konu yoğunluktan fiyatları güncelliyemedik daha ama satışıda durdurmadık ve gelen her siparişi şuan çıkartıyoruz.
Kargo ilede sorunlar yaşıyoruz bazen yanlış ürün yollanıyor, bu durumda da geri iade almadan ürünü, siparişini tekrar yolluyoruz. Bunu deneyimleyen arkadaşlarımız mutlaka olmuştur forumda.
Şuanki durumla ilgilide 1-2 bilgi vermek istiyorum tedarik zincirinde ciddi problemler var. Paketleri aldığımız firma telefonları açmıyor peşin çalışmamıza rağmen salı günkü anormal döviz artışından dolayı bugün görüşebildik sonunda siparişi geçtik. Elimize ulaşınca indirim sözüm var onu gerçekleştireceğiz.
Bu zamanlarda anlayışınıza sığınmak istiyorum. Tüm tedarik zincirleri problemler yaşıyor kotalar getiriliyor, sürdürebilir bir iş yapmamız için bizimde kendimizi korumamız gerekiyor toptan satışlarda ki sizlere daha iyi kahveler getirebilelim.
Tekrar edip yaşadığınız problemden dolayı kusura bakmayın elimizde olan birşey olmadığı için yardımcı olamadık 🙏
Fiyat farkını söyleme sebebim bu arada sizi mağdur etmemek için 1 adet tedarikçiden ürün alıp gün içinde kargolatıcaktık sizin içinde uygun olsaydı.
#griliste

Kendilerinden sabah 395TL ye Delter press siparisi verdim . Öğlene dogru kahveleriniz hazirlaniyor diye anlamsiz bir mail aldım.
Karışıklılık olmamasi adına arayarak iletisim kurdum Ustune de Delter press te fiyat guncellemesi yaptık 460TLdir Dilerseniz para iadenizi gerceklestirebiliriz cevabini aldim
Tamam paramı iade edecekler
Fakat bu yasadigim durumda bir mağduriyettir Fiyati guncellememeleri benim sucum degil Ben piyasa arastirmasi yapip en uygun fiyat olarak gorup siparis etmisim Yasadigim duruma bak

Üzücü bir durum İlk siparisimi ekipman olarak verdim kendilerinden ama boyle kotu bir deneyim yasayacagimi dusunmuyordum Şuandan itibaren kendilerinden asla alışveriş yapmam

NOT: Bir de soyle bir durum var Sistemde ki anlik bir fiyat guncellemesinden kaynakli bir durum olsa da bunu firsata cevirmis olsam gene bir sey demezdim Son iki uc gundur siteyi ziyaret ediyorum ve fiyat hep ayniydi
Söyleyeceklerim bu kadar

geçmiş olsun hocam. insan kendine sormadan edemiyor 65 tl altın adını bakır etmeye değer mi?! maalesef kahve sektöründeki birçok kişi esnaflıktan epey uzak :( ne diyeyim 65 tl ye coin alsın arkadaş belki zengin olur..

Kavurucuların 65 TL için marka imajına zarar verecek durumda olmamaları gerek... William'ın, müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğu bir alanda bir anlık dalgınlıkla, boş bulunarak böyle bir hata yaptığını düşünüyorum.
ben iki gün önce indirimsiz 1 kg kahve aldım ve indirim yaptığınız için 250 gr kahve gönderin
Bunu pozitif bir durum olduğu için firma ismi vererek söylemek isterim ki; Clean Cup'tan talep ettim ve @batugen sağolsun olumlu karşıladı. :) Yapılmak zorunda değil, müşteriye bir şıklık...Mutlu eden bir şey. :) Aslında William da bunu önemsiyordu gördüğüm kadarıyla...

Vitrine koyduğun ya da ticari ilan verdiğin ürünü stok olmasa da yasal olarak satmak zorundasın. Ben böyle bir firmanın başında olsam satın alır gönderirdim. İsminize yazık sayın @William .

Site yönetiminden, tedarik zincirinden siz sorumlusunuz, bunun sonucunu müşteriye yansıtamazsınız.
Madem böyle bir şey oldu zarar da etsen ürünü bulur müşteriye aldığı fiyattan yollarsın, gidip fiyat farkını müşteriden istemezsin adabı budur.

Aha bak benimde kara listeme girdiniz kağıt filtre alacaktım sizden, şimdi hayatta almam

Merhaba Colombia la esperanza bu gün elime ulaştı, çok güzel bir kahve meyvemsi notalar çok güzeldi ve içim sonrası uzun süre ağızda güzel bir tat bırakıyor. Fiyat konusunda kalitesine değdiğini düşünüyorum. Elinize sağlık

Merhaba arkadaşlar,
Yoğunluktan dolayı vakit ayıramadığımız birkaç konu vardı.
Kdv oranının düşüşüsü tüm kahvelerimize yansıttık hatta bazı kahvelerde bu orandan daha yüksek düşüşler yaptık.
- 14/02/2022 tarihi dahil bu tarihten şuana kadar yapılan tüm siparişler %1kdv ile kesildi faturaları
- Fiyat farkları geri iade yapıldı
- 14/02/2022 ile bugünün tarihine kadar yapılan kahve alışveriş sahiplerine 20/03/2022 ye kadar kahvelerde geçerli tek kullanımlık %10 indirim kodu oluşturulup mail atıldı

Ufak üzücü bir haber ardından güzel haberleride vermek istiyorum :)
Ethiopia Hamasho çok sevdiğimiz bir kahve idi ama malesef tükendi, yerine gelicek kahve bizi çok heyecanlandırıyor ^^
Colombia Huila Finca El Rubi Papayo Honey
Honey Process
Pink Bourbon
Son cuppingle birlikte profile karar verip haftasonuna kadar çıkarmayı planlıyoruz.

Yeni kutularımızın demoları haftaya elimize ulaşacak , mart ortasına doğru geçmiş olmayı planlıyoruz kutularla beraber sözümüz olan ve çok geciktirdiğimiz indirimi tanımlayacağız.

Herkese şimdiden iyi haftalar

Merhaba arkadaşlar,
Kdv oranının düşüşüsü tüm kahvelerimize yansıttık hatta bazı kahvelerde bu orandan daha yüksek düşüşler yaptık.
- 14/02/2022 tarihi dahil bu tarihten şuana kadar yapılan tüm siparişler %1kdv ile kesildi faturaları
- 14/02/2022 ile bugünün tarihine kadar yapılan kahve alışveriş sahiplerine 20/03/2022 ye kadar kahvelerde geçerli tek kullanımlık %10 indirim kodu oluşturulup mail atıldı

Ethiopia Hamasho çok sevdiğimiz bir kahve idi ama malesef tükendi, yerine gelicek kahve bizi çok heyecanlandırıyor ^^
Honey Process
Pink Bourbon
Son cuppingle birlikte profile karar verip haftasonuna kadar çıkarmayı planlıyoruz.

Yeni kutularımızın demoları haftaya elimize ulaşacak , mart ortasına doğru geçmiş olmayı planlıyoruz kutularla beraber sözümüz olan ve çok geciktirdiğimiz indirimi tanımlayacağız.

📞

Merhaba arkadaşlar,

Honey Process
Pink Bourbon

özledim..

Merhaba,

Yeni colombia el rubi kahvemizin profili oturdu :) biraz uzun sürdü istediğimiz tadları yakalamamız ama sonuç çok keyifli.
Yarın akşamdan siteye eklenmiş olacak.
Malesef yeni kutularımız daha yetişmedi ilk baskı örnekleri geldi, ufak bir revize ile haftaya baskıya girecekler 2-3 haftaya bitmiş olur.
Kutularla ilgili ufak bir bilgi, nft projeli ve hareketli görselli olucağı için kutular tahmin ettiğimizden daha uzun vakit aldı ^.^ detayları yakında paylaşmış oluruz.
Kutularla birlikte indirim yapmayı planlıyorduk ama belirlediğimiz fiyatlar şuan dolar kuru 13.5 üzerinden artıştan dolayı ufak bir zam yapmamız lazım sizlere bunu yansıtmak istemiyoruz, söz verdiğimizden dolayı.
Ücretsiz kargo limit seviye 120tl indirimsiz fiyat aşımında ücretsiz olarak yollanacak kargolar, son gelen kargo zamından dolayıda indirimden sonra ücretsiz kargo limitimizi ve limit altı kargo bedelini biraz arttırmamız lazım.
1 hafta zamı geciktirip zamsız fiyatlar üzerinden 1 haftalık %20 indirim tanımlayacağız, zamı indirim bitiminde yansıtacağız.
İndirim yarın akşam aktif olacak kod tanımlandığında tekrardan bilgi vermiş olurum.
Sadece festivalde satışını yaptığımız - Exclusive Series - kahvelerinde satışını internet sitesine açmış olacağız:
- İkawa pro 100 ile kavrulacak.
- Ön satış şeklinde olacak, yani siparişler alınıp 1 hafta sonra kavrulup paketlenip kargolanacaktır.
- 25-30 adet kadar olacak paketler devamı yok.
Paket içeriği:
- 30g La Palma Y El Tucan - Colombia - Bio-innovation Washed - Gesha
- 30g Finca La Negrita, Mauricio Shattah - Colombia - Natural Enzymatic - Red Gesha
- 15g Lamastus Family Estates - Panama - Natural ASD(Anaerobic Slow Dry) - Elida Geisha

Merhaba,

Colombia El Rubi Siteye eklendi :)
Sitedeki v60 tarifleri güncel değil haftaiçi hepsine spesifik tariflerini güncellemiş oluruz.

İndirim kodu: KAHVEKULUBU (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
- Kahvelerde %20 indirim (exclusive series dahil)
- Kiloluk paketlerde sitedeki rakamlar %10 indirimli üstüne %20 yapılıyor.

İndirim kodu: KAHVEKULUBU2 (01/04/2022 gece 24 e kadar geçerli)
-Cafec filtrelerde %10 indirim

Aynı sepette 2 kod kullanılabiliyor.
Teknik bir problemden dolayı indirimsiz 120tl üzerinde olup indirimle altına indiğinde kargo ücreti ekleniyordu.
Çözüm olarak ücretsiz kargo limitini 110 a indirdik, örneğin ethiopia acacia siparişlerinde 140tl indirimli rakam 112 tl kargo ücreti 120 nin altında olsa bile eklemiyor(110tlye kadar indirimli hali)

Exclusive series 25 adet stoklara eklendi 2-3 paket tam tartım ve nem kaybı hesaplandıktan sonra haftaiçi indirim süresinde eklenebilir, onun dışında devamı yok arkadaşlar

Geri