HasanSutcu
Barista
- İsim
- Hasan
Merhaba.Merhaba arkadaşlar, bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.
Bu konu hakkında geri iade kesinlikle haklısınız, neden geri iade edildi sebebinide açıklıyım elimizde stoğu biten bir ürün yoğunluktan kaldıramadık siteden bu akşam stoktan kaldırılıcak bizim derdimiz arasındaki fiyat farkı değil.
Kahvelerde de aynı konu yoğunluktan fiyatları güncelliyemedik daha ama satışıda durdurmadık ve gelen her siparişi şuan çıkartıyoruz.
Kargo ilede sorunlar yaşıyoruz bazen yanlış ürün yollanıyor, bu durumda da geri iade almadan ürünü, siparişini tekrar yolluyoruz. Bunu deneyimleyen arkadaşlarımız mutlaka olmuştur forumda.
Şuanki durumla ilgilide 1-2 bilgi vermek istiyorum tedarik zincirinde ciddi problemler var. Paketleri aldığımız firma telefonları açmıyor peşin çalışmamıza rağmen salı günkü anormal döviz artışından dolayı bugün görüşebildik sonunda siparişi geçtik. Elimize ulaşınca indirim sözüm var onu gerçekleştireceğiz.
Bu zamanlarda anlayışınıza sığınmak istiyorum. Tüm tedarik zincirleri problemler yaşıyor kotalar getiriliyor, sürdürebilir bir iş yapmamız için bizimde kendimizi korumamız gerekiyor toptan satışlarda ki sizlere daha iyi kahveler getirebilelim.
Tekrar edip yaşadığınız problemden dolayı kusura bakmayın elimizde olan birşey olmadığı için yardımcı olamadık
Fiyat farkını söyleme sebebim bu arada sizi mağdur etmemek için 1 adet tedarikçiden ürün alıp gün içinde kargolatıcaktık sizin içinde uygun olsaydı.
Stok kontrolü satıcının sorumluluğundadır. Elbette bazı durumlarda, iyi niyet çerçevesinde stok kapatılması unutulabilir ve eğer alıcı da satıcının açıklamasına ikna olursa sipariş iptali ve para iadesini kabul edebilir.
Ancak, "stokta yok" deyip hemen akabinde aynı ürünü daha yüksek bir fiyattan satmaya devam etmek benim nezdimde kabul edilebilir bir durum değil.