• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

William's Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clkusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Goat Story karşılaştırmanıza ek olarak;
Goat Story şu anda EARLYBIRD koduyla %25 indirim uyguluyor (çok uzun sürmez)
Ve Goat Story'de sürekli olarak kullanılabilen GOAT15(%15) indirimi var

Siz bu yeni gelen çekirdekler için tanıtım indirimi düşünüyor musunuz?
Bu tür karşılaştırmaları yaparken çok dikkatli olmak lâzım. Goat Story’de paketler 250g, William’s 200g, Goat Story’de 100g opsiyon var, William’da yok, Goat Story’de girmişken sepete atılabilecek güzel bir Gold Grand Cru Geisha var, vs vs…

Merhaba,
Yeni kahveler şerefine ve Black Fridayden dolayı 1 aralığa kadar geçerli %20 indirim tanımladık. BlackFriday2022 kodu ile.
Son getirdiğimiz kahvelerde 100g lık seçeneğimiz malesef yok Probatta kavurduğumuz için ve Türkiye’deki kargo maliyetlerinden dolayı 100g lık kahve için 35 tl kargo bedeli verilmesi benimde içime sinmez. Bu arada yurtiçi kargoya geri geçiş yaptık servisinin daha iyi olmasından kaynaklı, Fiyat farkı maalesef var bu kampanyada güncellemedik 1 aralıkta minimum kargo limitini ücretsiz kargo için çok hafif yukarı çıkarmamız lazım ve kargo bedelini güncellememiz lazım.

Çok ufak bir fikrimide söylemek isterim yurtdışından bir firma ile kıyaşlaştırma yaparken sabit giderler evet daha yüksek yurtdışında personel kira vs. Kiraların şuan güncel Türkiye’deki kiralardan çok büyük bir farkı yok, personel evet çok daha yüksek ama ayda 2-2.5 ton kahve kavuran bir firma için kg başı çok ciddi farklar yansıtmıyo, burda asıl fark, aldığımız her kahvenin %20-%30 getirilen hacme göre maliyet farkı buna rağmen zaten diğer sabit giderlerimiz biraz daha düşük olduğu için aynı rakamlara neredeyse satışa çıkartabiliyoruz hatta bir tık daha altına, ve emin olun Türkiye’de marjlarımız bu kıyasladığımız firmalardan daha düşük.

Siparişimi hemen oluşturdum, teşekkürler 😎

Toplu alım için William's a oy verdim ama seçilemeyecek gibi bir his var içimde hazır indirim varken El Mirador aldım, teşekkürler 🙃

Kahvelerim geldi dün. Kavrum dengeli(22.11 tarihli), omniye yakın, defectsiz temiz iş olmuş. Fakaaat be kardeşim o ne ucuz, basit bir poşettir. Kenarından tutup çekince elimde kaldı o açma zımbırtısı haliyle kesmek zorunda kaldım. valf var ama poşetler böyle olacaksa gerek yok yani zaten zip kısmının da yapışkanı attığı için hava girip çıkıyor rahat rahat. Böyle dandik poşetlere koyacaksınız kese kağıdına doldurun gönderin abicim bu ne? Bugüne kadar kimseye böyle yazmadım ama sinirimi hoplattı bu durum. Başka başka kahvelerin poşetlerine koyacaksak ne anladım bu işten ben? Bana doğru düzgün kahve poşeti borçlusun @William

Evet benimde aldığım paketlerde aynı sorun olmuştu

Kahvelerim geldi dün. Kavrum dengeli(22.11 tarihli), omniye yakın, defectsiz temiz iş olmuş. Fakaaat be kardeşim o ne ucuz, basit bir poşettir. Kenarından tutup çekince elimde kaldı o açma zımbırtısı haliyle kesmek zorunda kaldım. valf var ama poşetler böyle olacaksa gerek yok yani zaten zip kısmının da yapışkanı attığı için hava girip çıkıyor rahat rahat. Böyle dandik poşetlere koyacaksınız kese kağıdına doldurun gönderin abicim bu ne? Bugüne kadar kimseye böyle yazmadım ama sinirimi hoplattı bu durum. Başka başka kahvelerin poşetlerine koyacaksak ne anladım bu işten ben? Bana doğru düzgün kahve poşeti borçlusun @William
Eskaplastikle çalışıyorduk son seri paketler ziple ilgili problem var bazılarında yırtılıyor bazılarında sağlam, göndermeden önce zipi kontrol edemediğimiz için bu durumlar yaşanabiliyor anlayışınızı rica edicem, yeni tedarikçi arayışındayız zaten 1 haftaya geçmiş oluruz yeni paketlere.
Ama sonuç olarak gönderdiğimiz üründe herşeyi ile sorumluluk bize ait, yeni paketler gelince dilerseniz 1 paket kahve daha yollayabiliriz, veya kahve sizde kalıp sipariş numaranızı yazarsanız ücret iadesini yapabiliriz.
Kargo, paketler ile problemler çıkabiliyor, bu durumlarda sağlıklı iletişimin çözemeyeceği sorun yok 🙏
Kutularımız için beklediğimiz kolilerimizde geldi, en geç haftayadan itibaren kutularımızda yollamaya başlamış oluruz.

Eskaplastikle çalışıyorduk son seri paketler ziple ilgili problem var bazılarında yırtılıyor bazılarında sağlam, göndermeden önce zipi kontrol edemediğimiz için bu durumlar yaşanabiliyor anlayışınızı rica edicem, yeni tedarikçi arayışındayız zaten 1 haftaya geçmiş oluruz yeni paketlere.
Ama sonuç olarak gönderdiğimiz üründe herşeyi ile sorumluluk bize ait, yeni paketler gelince dilerseniz 1 paket kahve daha yollayabiliriz, veya kahve sizde kalıp sipariş numaranızı yazarsanız ücret iadesini yapabiliriz.
Kargo, paketler ile problemler çıkabiliyor, bu durumlarda sağlıklı iletişimin çözemeyeceği sorun yok 🙏
Kutularımız için beklediğimiz kolilerimizde geldi, en geç haftayadan itibaren kutularımızda yollamaya başlamış oluruz.
Şimdi bakın bazı şeyleri açıklığa kavuşturalım;
1. Üstteki mesajımın sonucunda bedava kahve ya da ücret iadesi beklentisi içinde olduğumu zannederek vahim bir hata yapmışsınız.
2. Farketmemişsiniz ama ben kahveyle ilgili negatif şeyler yazmadım aksine pozitif şeyler var ilk cümlelerde. Eğer kahvelerle ilgili bir sorun olsaydı teklifleriniz üzerinse konuşurduk ama mesele o değil. 3 michelin yıldızlı bir şef, tabağını 5 kiloluk yıpranmış bir yoğurt kovasında servis etse nasıl olurdu? Sizinkisi de bu hesap. Böyle bir özensizlik hem kendi ürününüze hem de müşteriye saygısızlıktır.
3. Madem paketlerde sorun çıkabiliyor ve siz bunun bilincindesiniz, o zaman niye bu konuda bir aksiyon almadınız? 3-5 lira daha maliyete yansıtıp çalışır bir paket bulmak çok mu zor?
4. Yeni müşteri kazanmaya pek ihtiyacınız yok gibi, "al paranı bak işine" tavrından bunu çıkarıyorum ben. Halbuki son 5-6 aydır yurtiçinden tercih ettiğim 3. kavurucuydunuz. O da bakmayın şu citric olanı @raistlin kendisi satışa çıkarsaydı muhtemelen aramızda geçen muhabbetlerden ötürü onu tercih ederdim. Düşüncemde haklıymışım.
5. Geçenlerde yaptığım bir alımda kavurucuyla konuşurken aldığım paketi bölüşeceğimizi söylediğimde, kendi kahvelerinin başka paketlerde tavsiye ettiği tüketim sürelerini-tazelik durumunu bilemeyeceğini söyledi ve biz istemediğimiz halde ekstra paket gönderdi. (burada iki elle tartının kefelerini tartma görseli olduğunu hayal ediyoruz)
6.Tekrar hatırlatayım, para iadesi ya da ekstra kahve istemiyorum, lütfen böyle bir işe kalkışmayın.

Özetle, size iyi çalışmalar.

Bugün Fenerbahçe'deki dükkanlarında Colombia Rafael Amaya içtim ben böyle güzel kahve icmemistim uzun zamandır, tek kelimeyle müthiş. Kırmızı meyve notalari kokusundan tadına o kadar net hissediliyordu ki anlatamam, tavsiye ederim.

Bugün Fenerbahçe'deki dükkanlarında Colombia Rafael Amaya içtim ben böyle güzel kahve icmemistim uzun zamandır, tek kelimeyle müthiş. Kırmızı meyve notalari kokusundan tadına o kadar net hissediliyordu ki anlatamam, tavsiye ederim.
Amaya'yı dayanamayıp aldım, evde de kısıtlı pour over tecrübeme rağmen ilk denememde gayet güzel bir fincan çıktı ortaya. Ayrıca kahve hem pakette hem de fincanda inanılmaz güzel kokuyor.

92 derece nestle pure life
18 gram kahve / 288 gram çıktı
60 ml ile 30 saniye blooming, sonrasında 2 eşit döküş ile 2:00'da demleme bitti

Sipariş verirken reçete istemiştim; sağ olsunlar bir kağıda yazıp gönderdiler kutu ile beraber. Tavsiye ettikleri süre 2:20 idi. Dükkanlarında içtiğim V60 daha dengeliydi ve tatlılık daha ön plandaydı, bu nedenle bir tık daha inceltme veya döküş sayısını arttırma yoluna gitmeyi planlıyorum. İşin özeti anaerobik kahveleri sevenleri üzmeyecek, kolay kolay da kötü çıktılar vermeyecek ve tadım notları kolayca alınabilecek bir çekirdek olduğunu düşünüyorum.

Merhaba,

Bir süredir aktif olamıyorum sosyal medyada ve forumlarda, bazı sorulara cevapta veremedim kusura bakmayın.
Antakya'lıyım, geçen ay başı olan depremden dolayı çok fazla yakınımızı kaybettik, çekirdek ailemiz iyi ama arkadaşlarımızdan akrabalarımızdan ciddi kayıplar var bu süreçte odağımız biraz daha bölgeye yapabileceğimiz yardımlar ile geçti.
Herkes için zor süreç, ülke olarak geçmiş olsun hepimize, kayıpları olanlara baş sağlığı diliyorum 🙏

Bu süreçte yeni kahvelerimiz gelmişti yeni yeni odaklanabiliyoruz geçen hafta profillemeleri bitti bu hafta sonuda internet sitesine eklemiş olacağız.
Peru Café del Futuro washed
Brazil Sousa fermented natural
Bunlar dışında Costa Rica El Mirador Honey Anaerobic kahvemiz tekrardan stoklara girdi.

Sorularına cevap veremediklerim içinde tekrardan iletebilirseniz yardımcı olmak isterim 🙏

Geri