• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

William's Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clkusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kargo sınırı ne kadar acaba sitede göremedim

Son zamanlarda kavurma profilinde bir değişikliğe gittiniz mi? Kahveler pik noktasında çok kısa süre kalıp aşağı düşmeye başlıyor.

Son zamanlarda kavurma profilinde bir değişikliğe gittiniz mi? Kahveler pik noktasında çok kısa süre kalıp aşağı düşmeye başlıyor.
Kavrum kaynaklı mı? Biraz daha açar mısınız?

Kavurma profillerinde herhangi bir değişiklik yapmadık. Şubat ortasından itibaren biraz daha dinlenmiş kahve yollamaya çalışıyoruz, en az 1 hafta dinlenmiş varsa elimizde. Hangi kahvede yaşadınız bu problemi ve kavurma tarihini rica edebilirsem, cropsterdan da kontrol ediyim hemen.

Monteblanco'yu tesadüfen Küçükçekmece Atakent'te bir cafede buldum, yarım kilo aldım. Çok lezzetli bir kahve, bitmesine üzüldüm.

Merhaba arkadaşlar,
Yeni kahvelerimiz geldi profilleri hazır :)
Tahmin ettiğimizden biraz daha uzun sürdü profillememiz yoğunluktan dolayı :)
Söz verdiğimiz gibi 1 haftalık indirim tanımladık.
Kupon kodu "KAHVEKULUBU2023"
%25 oranında tüm kahvelerde indirim
600tl üzeri ücretsiz kargo indirimsiz halinin geçmesi yeterli
600tl altı 65tl kargo ücreti ( sadece yurtiçi kargo ile çalışıyoruz)
İndirim kodu 21 ağustos 23:00 a kadar geçerli, kahvelerde herhangi bir stok problemi yoktur.

Festival yoğunluğu başlamadan yetiştirmemiz çok mutlu etti bizi, sonraki haftadan itibaren stok hazırlama ve festival hazırlıklarımız başlayacak.
İstanbul ve Ankarada standımıza bekleriz :)
2 gün içerisinde yeni kahvemiz brazil sul de minas (santos için alternatif) siteye eklenmiş olur.

Geri