• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

William's Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clkusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsi denenmeli , şu ana kdr ki hiçbir William kahvesi mutsuz etmedi.

@Eluna William olunca tarçınlı çörek, Issız adam izleyince havuçlu tarçınlı kek oluyor demek ki:)
william böğürtlen vanilya demiş, ben kırmızı meyve asiditesi, vişne demiştim bence yine sayılır, yakalamışım. o zaman yine ne diyoruz ; q graderlar bakın işinize abicim:ROFLMAO:

bu arada citric olanı gördün mü, goat storydekinden😉

william böğürtlen vanilya demiş, ben kırmızı meyve asiditesi, vişne demiştim bence yine sayılır, yakalamışım. o zaman yine ne diyoruz ; q graderlar bakın işinize abicim:ROFLMAO:

bu arada citric olanı gördün mü, goat storydekinden😉
Citric hangisi göremedim?

El rubi tekrar stoklara girecek mi Japon şeftalisi özlendi 😅 @William

Citric hangisi göremedim?

Williams roastery de göremedim , kahveler kısmında yok. link eklersen sevinirim.
ekleyemem çünkü şu mesajda bugün satışa çıkacağı açıklanmış fakat henüz sitede değil. Ön bilgilendirmesi yapılmış sadece, ben de beklemedeyim geri kalanımız gibi.👇
Merhaba arkadaşlar,

Yeni kahvelerimizin profili oturdu 3 haftadır üstünde çalışıyoruz, son cupping yapıp tadım notalarınıda yazdık bugün :)
Yarın siteye eklemiş olacağız.

-Colombia Monteblanco
Citric washed (Purple Caturra)
Lavanta, Narenciye Püresi, Şeftali,Yasemin, Şeker Kamışı, Tropikal Meyveler

-Costa Rica El Mirador
Honey Anaerobic (Caturra - Catuai)
Cinnamon Roll, Vanilya, Şütlü Çikolata, Böğürtlen, Şampanya

Kasım sonuna - aralık ilk haftasına gelmesini beklediğimiz 2 kahvemiz var
-Brazil colibri santos 2022/2023 hasat
-Colombia Rafael Amaya La Virginia Natural Anaerobic 200h (Caturra)

Aralık ortası sonuna doğru beklediğimiz bir diğer kahvede
- Brazil Sao Pedro Red Catuai Fermented Natural (competition lot)

Fiyatlarla ilgili çok tartışmaya girmek istemiyorum, sadece ufak bir açıklama yapacağım.

Bu kahveler son çıkardığımız satışa monteblanco ve el mirador fiyatları yüksek kahveler ve çok limitli getirdiğimiz kahveler.
Monteblanco 2 çuval 35kglık toplamda 70 kg var el mirador vakumlu 30kg tek paket.
Profilleme içinde 4kg atıyoruz ve tek kavurma yapıp tadım notası yazıp satışa çıkarmıyoruz. İstediğimiz tat profiline ulaşana kadar kavuruyoruz ve o şekilde satışa çıkartıyoruz ve bu maliyetide yansıtmıyoruz.
Yurtdışından bir örnek https://goat-story.com/collections/...co-citric-fermentation?variant=39653988499491 aynı lot aynı kahve aynı tedarikçiden tedarikçinin tadım notaları yazılıp satışa çıkartırmış.
Biz üstüne birşeyler katmaya çalışıyoruz ve satış fiyatı bizim satış fiyatımızdan daha yüksek, tahmin edersinizki Türkiye’de bizim alış maliyetimiz gümrük nakliye analizlerden dolayı daha yüksek.

Bu tür kahvelerde B2C marjımızı aşağıya çekip B2B ye daha az iskonto yapıp satışa çıkartıyoruz daha çok kahve severe ulaşabilmek için. Costa Rica Las Lajasta yaptığımız gibi.
Fiyatlarıda kahvelerin belli bir aralıkta tutmaya çalışıyoruz. 120 tl yede kahvemiz var 160 a da ethiopia kahvelerimiz var daha yüksek fiyatlıda kahvelerimiz var. Arada bir düşük miktarda olsa güzel kahveler getirip sizlere sunmaya çalışıyoruz. Buna da devam etmek için elimizden geleni yapacağız.

Bu açıklama dışında sormak istediğiniz birşey olursa yazabilirsiniz şeffaflıkla cevap vermeye özen göstereceğim.

Fiyatlarla ilgili çok tartışmaya girmek istemiyorum, sadece ufak bir açıklama yapacağım.

Bu kahveler son çıkardığımız satışa monteblanco ve el mirador fiyatları yüksek kahveler ve çok limitli getirdiğimiz kahveler.
Monteblanco 2 çuval 35kglık toplamda 70 kg var el mirador vakumlu 30kg tek paket.
Profilleme içinde 4kg atıyoruz ve tek kavurma yapıp tadım notası yazıp satışa çıkarmıyoruz. İstediğimiz tat profiline ulaşana kadar kavuruyoruz ve o şekilde satışa çıkartıyoruz ve bu maliyetide yansıtmıyoruz.
Yurtdışından bir örnek https://goat-story.com/collections/...co-citric-fermentation?variant=39653988499491 aynı lot aynı kahve aynı tedarikçiden tedarikçinin tadım notaları yazılıp satışa çıkartırmış.
Biz üstüne birşeyler katmaya çalışıyoruz ve satış fiyatı bizim satış fiyatımızdan daha yüksek, tahmin edersinizki Türkiye’de bizim alış maliyetimiz gümrük nakliye analizlerden dolayı daha yüksek.

Bu tür kahvelerde B2C marjımızı aşağıya çekip B2B ye daha az iskonto yapıp satışa çıkartıyoruz daha çok kahve severe ulaşabilmek için. Costa Rica Las Lajasta yaptığımız gibi.
Fiyatlarıda kahvelerin belli bir aralıkta tutmaya çalışıyoruz. 120 tl yede kahvemiz var 160 a da ethiopia kahvelerimiz var daha yüksek fiyatlıda kahvelerimiz var. Arada bir düşük miktarda olsa güzel kahveler getirip sizlere sunmaya çalışıyoruz. Buna da devam etmek için elimizden geleni yapacağız.

Bu açıklama dışında sormak istediğiniz birşey olursa yazabilirsiniz şeffaflıkla cevap vermeye özen göstereceğim.
Goat Story karşılaştırmanıza ek olarak;
Goat Story şu anda EARLYBIRD koduyla %25 indirim uyguluyor (çok uzun sürmez)
Ve Goat Story'de sürekli olarak kullanılabilen GOAT15(%15) indirimi var

Siz bu yeni gelen çekirdekler için tanıtım indirimi düşünüyor musunuz?

Geri