• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili Arkadaşlar,

Lot X başlığında açıkladım. Bu kalibredeki kahvelerin dünyadaki örnekleriyle koşut fiyatlarla gidiyoruz. Gündelik, arka arkaya içilecek, başka zamanlarda yine alınacak kahveler değil. Bir seferlik deneyimler. Kurgusu da ona göre zaten.

@gıdalog 30 değil her birinden 100 gram olsun isterdim ben de, fakat gündelik nitelikli kahveden bahsetmiyoruz. Biraz değil, çok pahalı. Ferrari de çok pahalı, dünyanın her yerinde çok pahalı hem de. Fakat bir şekilde deneyimlemek istiyorsak gidip satın alamasak bile bir sürüş etkinliğne katılıyoruz söz gelimi. Ömürde bir kere işte. Bu kahveler de benzer biçimde. :)

Ben de bu yüzden atölyede bu kahveleri bir çok arkadaşla denemek için sunuyorum. Bir bedel falan da ödenmiyor. Hem üzerine beraberce konuşuyoruz. Ezcümle, deneyim adına sanıldığı kadar pahalı değil. 3-4 arkadaşın bir araya gelip kahveciliğin en uç örnekleri nasıl oluyor diye beraberce demleyebileceği, risksiz biçimde cupping yapabileceği kahveler bunlar. Önerim de budur. Şu sözüme kulak verin arkadaşlar. Her sabah uyan demle, canın çektikçe demle kahvesi değil ki. Biz de öyle yapmıyoruz.

Son düzenleme:
Şimdiye kadarki tüm kahve deneyimlerimde en az 250 gr. lık içimi baz aldım. Hadi bilemedin bunu birkaç gün peşpeşe içilen 100 gr. yapalım, mesela 5 gün. Genel fikrim, bir damak referansı, tadım deneyimi ve algı hissetmeyi sürece bırakmak, kahveyi algılatan veya keyfini veren bu.

Heveslenen kimseler varsa hem ceplerine, hem damaklarına zeval gelmesin. Edinebilseydim, 70 derece sıcaklığın üzerinde tüketmezdim, mazallah damak yanar, ertesi günü tad alamazsın filan. Çok sinir bozucu.

250 gramı 1666 TL olan bir kahve seçkisi.Sanırım arkadaşlarla denenen ve alınmayan bedel üstüne eklenmiş...

250 gramı 1666 TL olan bir kahve seçkisi.Sanırım arkadaşlarla denenen ve alınmayan bedel üstüne eklenmiş...
Önce bizi ve kahveye yaklaşımımı tanımayan arkadaşlardan sandım sizi, ama sonra fark ettim Gökhan Bey, nick yanılması :). Üzüldüm de böyle söylemenize açıkçası. Bu kahvelerin yeşil çekirdek bedelleridir yüksek fiyatta oluşlarının sebebi. Edit: Kutu da ciddi maliyet bu işlerde, özel kutular maalesef 40-50 TL'nin altına yaptırılamıyor, o da rica minnet, peşinde koşa koşa. Kutuları da sonradan filtrelerinizi saklamak için uzun yıllar kullanırsınız diye ona göre ölçülü yaptırdık mesela. Çöp olmamalıydı.

Diyarbakır'da olduğunuzu biliyorum, atölyeye davetlim olsanız da mesafeden dolayı gelemeyeceğinizi biliyorum ha deyince. Dilerseniz güncel adresinizi bana iletin lütfen, favorim olan Red Gesha ya da El Burro'dan bir demlemelik tarifiyle göndereyim, en azından düzenli kullanıcılarımızdan birine daha sınırlı da olsa denetmiş olalım.

Önce bizi ve kahveye yaklaşımımı tanımayan arkadaşlardan sandım sizi, ama sonra fark ettim Gökhan Bey, nick yanılması :). Üzüldüm de böyle söylemenize açıkçası. Bu kahvelerin yeşil çekirdek bedelleridir yüksek fiyatta oluşlarının sebebi. Edit: Kutu da ciddi maliyet bu işlerde, özel kutular maalesef 40-50 TL'nin altına yaptırılamıyor, o da rica minnet, peşinde koşa koşa. Kutuları da sonradan filtrelerinizi saklamak için uzun yıllar kullanırsınız diye ona göre ölçülü yaptırdık mesela. Çöp olmamalıydı.

Diyarbakır'da olduğunuzu biliyorum, atölyeye davetlim olsanız da mesafeden dolayı gelemeyeceğinizi biliyorum ha deyince. Dilerseniz güncel adresinizi bana iletin lütfen, favorim olan Red Gesha ya da El Burro'dan bir demlemelik tarifiyle göndereyim, en azından düzenli kullanıcılarımızdan birine daha sınırlı da olsa denetmiş olalım.

Merhaba Togay bey adım Umut,sizden bayağı da alışverişim var.Yurtdışı fiyatlarına yakın fiyatlarla commandante,mignon perfetto,fellow mug,fellow cattle vs.. gibi ürünleri edinmeme yardımcı oldunuz.

İnsanların sattıkları ürün için biçtikleri bedele yorum yapmak adetim değildir.Sadece ben fiyatın nedenini açıklarken "bir bedel ödenmiyor" sözüne takıldım.Şahsi görüşüm sizi ziyaret etmiş ve bu ikramınızı almış olsaydım şu an çok rahatsız olurdum.Aynı şekilde aleni adres isteyip kahve önermeniz de benim için aynı sınıfa giriyor.

Sizi üzdüysem özür dilerim.Kolaylıklar diliyorum.

Merhaba Togay bey adım Umut,sizden bayağı da alışverişim var.Yurtdışı fiyatlarına yakın fiyatlarla commandante,mignon perfetto,fellow mug,fellow cattle vs.. gibi ürünleri edinmeme yardımcı oldunuz.

İnsanların sattıkları ürün için biçtikleri bedele yorum yapmak adetim değildir.Sadece ben fiyatın nedenini açıklarken "bir bedel ödenmiyor" sözüne takıldım.Şahsi görüşüm sizi ziyaret etmiş ve bu ikramınızı almış olsaydım şu an çok rahatsız olurdum.Aynı şekilde aleni adres isteyip kahve önermeniz de benim için aynı sınıfa giriyor.

Sizi üzdüysem özür dilerim.Kolaylıklar diliyorum.
Düzeltiyorum, Umut Bey. İsim karışıklığım için kusura bakmayın lütfen.

Estağfurullah, deneyimi paylaşmak adına fırsat yaratmaya gayret ediyorum ben satın alamayacak arkadaşlar için. 5-6 tur cupping yapsak, 8-10 kişi katılsa rahatlıkla 40-50 kişi denemiş olur bedel ödemeden bu kahveleri. Ve samimiyetle bir bedel hesabı, maliyete ekleme gibi bir şey yapmıyoruz böylesine özel deneyim kahveleri için. Deneyim yaratma adınadır söylediklerim, yoksa fiyat cidden yüksek, onun da sebebi başka.

Benden yana da sevgiler, selamlar.

Evet fiyatlar çılgın, evet ulaşılabilirliği çok seyrek, kesinlikle bu fiyatları çok yüksek buluyorum ama şöyle de bir gerçek var; bizim paramız kahve piyasasında kullanılan para olan dolar karşısında her dakika ne yazık ki eriyor. Onu da geçtim biraz önce Elida Geisha'nın kahve tarihinin en pahalı satılan kahvesi yorumunun yapıldığı, 2019 yılında The New Yorker tarafından YouTubeda paylaşılmış bir video gördüm. Bu videoda o yıl bu ürünün dükkanda bardağının fiyatı 29 dolar olarak belirlenmiş,bu da diğer niteliklerin 3 katından fazla. Buradan da anlaşılacağı üzere aslında siz bu ürünü alırken kahve almıyorsunuz; bir deneyim, bir tecrübe satın alıyorsunuz. Keşke daha ulaşılabilir olsa da hepimiz bunu deneyebilsek ama durum yukarıda anlatılanlar gibi.
Ayrıca şahsen ben 5li set değil de, seçkiyi benim yapabileceğim ister 1 ister 5 çeşit alabileceğim, paket başı 15 ile 30 gr arasında değişen bir seçenek olmasını isterdim. Böylelikle sadece merak ettiğim kahve veya kahvelerden denemelik alabilirdim ki nispeten fiyatı daha düşük olacağı için psikolojik olarak daha alınabilir olurdu. Yine de böyle bir işe girişmek bile ticari bir risk o yüzden kolay gelsin @raistlin.

Ben şahsen denemeyi çok isterdim ama reçeteye rağmen kötü demleme ihtimalimi falan o kadar düşünüyorum ki, 1 seferlik bir kahveyi mundar ederim diye bayaa korkuyorum :) Teorik olarak böyle kahvelerle buluşabilme fikri bile güzel ama

Ben şahsen denemeyi çok isterdim ama reçeteye rağmen kötü demleme ihtimalimi falan o kadar düşünüyorum ki, 1 seferlik bir kahveyi mundar ederim diye bayaa korkuyorum :) Teorik olarak böyle kahvelerle buluşabilme fikri bile güzel ama
Bu tarz kahveleri kötü demlemek için üst düzey çaba harcamanız lazım hocam 😄 iyi kahve ve iyi kavrum olduktan sonra diğer demleme parametreleri geride kalıyor

Merhaba Arkadaşlar,

Güzel haber: Comandante'ler satışa açıldı! Şu an sitede aktif.

Düşen kurların da yansımasıyla TL karşılıkları geçtiğimiz haftalara göre avantajlı duruma geldi. Kur durumuna göre fiyatlarda değişiklikler olacak, oynamalar görebilirsiniz dolayısıyla.

Kahve Kulübü'ne özel ilk 5 siparişle beraber Lot X Limited - El Burro Gesha, Panama hediyesi gelecek özel kutusunda 45g .Bu turun jestini böyle özel bir kahveyle yapmak istedim. Hikayesi ve detayı sitede mevcut.

Sipariş notuna Kahve Kulubü yazmanız yeterli.
Sınırlı miktar olduğu için ilk 5 sipariş sonrasında uygulayamayacağız bunu.

Umarım düşen kurlarla beraber faydası olur bu jestin de kahve deneyiminiz adına.

Herkese Sevgiler.

Togay Bey selamlar, Comandanteler ile birlikte Black Crankler de geldi mi acaba? Yoksa onların süreci ayrı mı işliyor? :) @raistlin

@raistlin Fellow Stagg EKG gelecek mi acaba yakın zamanda?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,

Fellow sürprizi: Kurlara göre düşen fiyatlar ve üzerine %10 ek indirimle yıl sonu satışı başlamış durumda. İstisnasız tüm ürünlerde fiyat düşüşü ve ek indirim geçerli.

Çokça sorduğunuz Carter Move Mug yepyeni renkleri ve bir önceki turda olan renkleriyle satışta. Mighty Smoked Carafe da aynı şekilde.

İndirimler stoklarla sınırlı, hafta başı hemen göndermeye başlayacağız arkadaşlar. Herhangi bir bekleyiş olmayacak.

Umarım faydası olur. Herkese Sevgiler.

Son düzenleme:
Merhaba yeniden gardelli kahvelerini satacakmısınız, gardellinin sitesinden alınca kargosu kahveden pahalıya geliyor. Yeniden sitenizde görmek istiyorum🙏

Merhaba yeniden gardelli kahvelerini satacakmısınız, gardellinin sitesinden alınca kargosu kahveden pahalıya geliyor. Yeniden sitenizde görmek istiyorum🙏
Merhabalar,

Yeni kahve planlarını henüz yapıyoruz bu sene için. Çok yüksek seyreden kurların dezavantajı çok büyük ama olacak bir şeyler.

Bu hafta - haftaya yeni 2 kahve sürprizi geliyor. Gardelli değil, ama bambaşka kahveler :)

Merhabalar,

Yeni kahve planlarını henüz yapıyoruz bu sene için. Çok yüksek seyreden kurların dezavantajı çok büyük ama olacak bir şeyler.

Bu hafta - haftaya yeni 2 kahve sürprizi geliyor. Gardelli değil, ama bambaşka kahveler :)
Biliyorum kurdan dolayı zor ama kahve kulübü için biraz düşük tutabilirseniz çok seviniriz. Tutamazsanız da canınız sağolsun. Sayenizde değişik kahveler deneriz.

Geri