Ben de merakla Mignon Single Dose'u bekliyorum. Kasım sonu ya da Aralık başı Avrupa'da satışa çıkarılacağı söyleniyor. Bazı distribütörler bir süredir ön sipariş olarak satış yapıyorlar.
İddialı mı, single dose da, sıfır retansiyon mudur?Evet takvimler veriliyor artık yavaş yavaş, proje son halini aldı. Üretim başlayacak, bir süre sonra güncelleyebilirim. Güzel haberler olacak diyebiliriz sanıyorum.
Merhabalar, stoğumuz tükendi. İlk turda çok az miktarda yeni renklerden olacak elimizde. Sonraki turla birlikte elimizden geleni yapacağız. İlk Carter'larda gelişe özel indirim vardı, benzer bir şeyler olabilir.Yakın zamanda fellow carter move indirimi gelir mi acaba?
Move Mug kullanım açısından daha pratik. Artist Series çok yeni zaten, Everywhere tabanı üzerinden gidiyor. Henüz açılmadı global distribütör satışına. Bu oyunbaz seriler, yepyeni renkler / seçenekler Move Mug'a da geldiğinde neden olmasın.Keşke fellow'un artist series termoslarından da gelse. Orijinal ve hoş görünüyorlar. Hem pazar değeri burada yüksek olacaktır, hem de benim gibi dümdüz bir görüntüden hoşnut olmayan kişileri de cezbeder.
eureka yok mu admin?Black Friday - Comandante Black yükleniyor.![]()
Öyle bir stok sorunu var ki şu an.. :/eureka yok mu admin?![]()
Kupon kodunda yanlışlık var galiba %5 yerine sadece 5 tl indirim uyguluyor.Merhaba Arkadaşlar,
Black Friday indirimleri başladı. İlk burada duyuruyorum her zamanki gibi. Pazar geceye kadar indirimler geçerli.
Comandante öğütücüler ve aksesuarlarda %10 indirim var.
Kahve Kulübü için bu indirime ilave +%5 indirim kodu: kkekstra
Fellow stoktaki tüm ürünler için %10 indirim var.
Kahve Kulubü için bu indirime ilave +%5 indidirim kodu: kkekstra
Hiroia Jimmy Smart Scale için devasa bir indirim var: %25. Bir sefere özgü ve yepyeni güncel versiyon için.
Ürünler stoklarla sınırlı genel itibariyle, yapabildiğimiz bu oldu şimdilik. Umarım faydası olur.
Herkese Sevgiler.
Kupon kodunda yanlışlık var galiba %5 yerine sadece 5 tl indirim uyguluyor.
Togay Bey Merhaba, Black Crank stoklara ne zaman girecek gibi gözüküyor ve fiyat tahmininiz var mı? Ben Big Joe topuz almak istiyorum ancak Black Crank ile arasında devasa fiyat farkı yoksa onu beklemeyi daha mantıklı buluyorum, bilgilendirebilir misiniz?Merhaba Arkadaşlar,
Black Friday indirimleri başladı. İlk burada duyuruyorum her zamanki gibi. Pazar geceye kadar indirimler geçerli.
Comandante öğütücüler ve aksesuarlarda %10 indirim var.
Kahve Kulübü için bu indirime ilave +%5 indirim kodu: kkekstra
Fellow stoktaki tüm ürünler için %10 indirim var.
Kahve Kulubü için bu indirime ilave +%5 indirim kodu: kkekstra
Hiroia Jimmy Smart Scale için devasa bir indirim var: %25. Bir sefere özgü ve yepyeni güncel versiyon için.
Ürünler stoklarla sınırlı genel itibariyle, yapabildiğimiz bu oldu şimdilik. Umarım faydası olur.
Herkese Sevgiler.
Togay Bey Merhaba, Black Crank stoklara ne zaman girecek gibi gözüküyor ve fiyat tahmininiz var mı? Ben Big Joe topuz almak istiyorum ancak Black Crank ile arasında devasa fiyat farkı yoksa onu beklemeyi daha mantıklı buluyorum, bilgilendirebilir misiniz?
Hiçbir şey "stokta yok" valla![]()
İşte nasıl sevmiycen.. TeşekkürlerBekleyin lütfen, bunun da genel cevabını vermiş olayım hem.
Arkadaşlar Black Crank Aralık içinde gelecek, başlangıçta da çok avantajlı bir fiyat uygulayacağız. Şimdiden satış açarsak bekleyiş çok uzun olacak ve bilgi akışı daha zor olacağı için bekliyoruz. Gelmesine yakın özel fiyatıyla bir kampanyası olacak, beklediğinize değecek.![]()