1aykutkaya
Barista
- İsim
- Aykut Kaya
Cafec konusunda bir mesajınız vardı @raistlin ama henüz bir açıklama göremedim. Cafec'te de bugüne dair bir indirim olacak mı acaba?
Bir de Comandante kılıfla ilgili soru; o genel olarak taşımak için mi kullanılıyor yoksa normal zamanda da kullanmaya uygun mu? Başka bir deyişle, kılıf alt cam hazne kısmını kapsayacak uzunlukta mı yoksa sadece gövdeyi mi kapatıyor? Fotoğraftan bunu anlayamadım![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Black Friday indirimleri başladı. İlk burada duyuruyorum her zamanki gibi. Pazar geceye kadar indirimler geçerli.
Comandante öğütücüler ve aksesuarlarda %10 indirim var.
Kahve Kulübü için bu indirime ilave +%5 indirim kodu: kkekstra
Fellow stoktaki tüm ürünler için %10 indirim var.
Kahve Kulubü için bu indirime ilave +%5 indirim kodu: kkekstra
Hiroia Jimmy Smart Scale için devasa bir indirim var: %25. Bir sefere özgü ve yepyeni güncel versiyon için.
Ürünler stoklarla sınırlı genel itibariyle, yapabildiğimiz bu oldu şimdilik. Umarım faydası olur.
Herkese Sevgiler.
Selam, Cafec için yıl sonu bir şeyler planlamaya aldık Gökhan Bey, yetişirse yeni bir şeyler olabilir o yüzden şu an yok.
Comandante Kılıf: Bu tamamen taşıma, hareket sırasında zarar görmemesi için. Kılıf Comandante üst kapak hariç tüm öğütücüyü tamamen sarıyor. Kılıfın içindeyken elinizden düşse bile zarar görme ihtimali çok düşük. Çanta vs içinde taşırken de tüm darbeler ve çiziklerden korur. Öğütücüyü kullanırken kullanmaya uygun değil.![]()
Yo hayır, bugün bütün gün ve akşam saatlerinde de aktifti. Bir çok arkadaşımız alışveriş yaptı bugün de.Benim cümleden anladığım indirim bu geceye kadar devam edecek gibiydi ama bitmiş gibi, pazar geceden kastımız dün gece yarısı mıydı acaba? Bu indirim de kaçtı galiba![]()
Bu konuda bir başka gelişme bekliyorum ben hala ama kurların gittiği vaziyet ortada. Maalesef çok kısa sürede yaşandığı için hala ne bütçemiz ne zihnimiz adapte olabilmiş vaziyette duruma. Stagg X şu anki maliyetiyle çok yüksek bir fiyata mal olabilir ancak, arzu ettiğim bir durum değil yani.Stag x ile ilgili ipucu var mı acaba@raistlin
Bende günlerdir bu ürün için takipteydim ama indirimli haliyle bile fiyat bütçemi aşıyor malesefbu konuda da Togay beyi asla eleştirmiyorum elinden geleni yaptığından eminim alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel kahveler öğütsünler...
Farkındayım, zaten ne yaparsak yapalım artışa pek de derman olmuyor, en üzücü tarafı da bu. Birbirine aşıkken ayrılmak zorunda kalan sevgililer gibi bir şey oluyor. Daha iyi koşulları düşleyelim hep beraber. O zamana kadar da minimal ekipmanımızın bakımını aksatmayalım, parlatalım.Yalan yok aksesuarların tek tek yada dolar/euro fiyatlarına hiç bakmadım, sizinde bahsettiğiniz gibi 300-400 tl olmasını ümit ediyorduk kurlardaki ani yükseliş hepimizin dengesini bozdu. yazdığım yorumda da belirttim sözüm asla size değil Togay Bey, asıl vurgulamak istediğim kur o kadar yükseldi ki indirim bile yapsanız bütçe oluşturmakta güçlük çekiyoruz ki sadece commandante özelinde değil birçok ürün için böyle malesef![]()
Sistem 24 saat açık mı Togay; gece yarısı ani kur artışı vs. olursa hazırlıklı olalım![]()
Bari 30 ar gram olsaymış. Biraz pahalıymışLOT X – LIMITED SERIES
5 x 15gr kahve - Fiyat 500 TL
LAMASTUS FAMILY ESTATES – PANAMA
LA PALMA Y EL TUCAN – KOLOMBİYA
- El Burro Gesha – Natural ASD(Anaerobic Slow Dry): Çarkıfelek Meyvesi, Kakao Nibi, Mürdüm Eriği, Rom, Kuru Üzüm
Bölge: Boquete
Üretici: Lamastus Family Estates
Rakım: 1.675m
Varyete: Gesha
Fermantasyon: Anaerobic Slow Dry- Elida Gesha – Natural ASD(Anaerobic Slow Dry): Yasemin, Misket Limonu, Mango, Bergamot
Bölge: Boquete
Üretici: Lamastus Family Estates
Rakım: 1.825m
Fermantasyon: Anaerobic Slow Dry
FINCA LA NEGRITA, MAURICIO SHATTAH – KOLOMBİYA
- Gesha – Bio Innovation Washed: Gül, Bergamot, Şeftali, Limon Otu
Bölge: Cundinamarca
Üretici: La Palma y El Tucan
Rakım: 1.740m
Fermantasyon: Bio Innovation Washed- Sidra – Natural: Çilek, Concord Üzümü, Kiwi, Elma Şarabı
Bölge: Cundinamarca
Üretici: La Palma y El Tucan
Rakım: 1.750m
Varyete: Sidra
Fermantasyon: Natural
- Red Gesha – Natural Enzymatic: Safran, Ananas, Çilek, Nar, Liçi
Bölge: Tolima
Üretici: Finca La Negrita
Rakım: 1.780 – 2.100m
Varyete: Red Gesha
Fermantasyon: Natural Enzymatic
Kavurmalar sipariş üzerine William’s Roastery & Tin Coffee işbirliğiyle Ikawa Pro kullanılarak yapılıyor.
Her bir kahve 15g kilitli paketiyle, uygun reçetesi ve kullanılması gereken Cafec filtre ile geliyor!