• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cafec konusunda bir mesajınız vardı @raistlin ama henüz bir açıklama göremedim. Cafec'te de bugüne dair bir indirim olacak mı acaba?

Bir de Comandante kılıfla ilgili soru; o genel olarak taşımak için mi kullanılıyor yoksa normal zamanda da kullanmaya uygun mu? Başka bir deyişle, kılıf alt cam hazne kısmını kapsayacak uzunlukta mı yoksa sadece gövdeyi mi kapatıyor? Fotoğraftan bunu anlayamadım :)

Cafec konusunda bir mesajınız vardı @raistlin ama henüz bir açıklama göremedim. Cafec'te de bugüne dair bir indirim olacak mı acaba?

Bir de Comandante kılıfla ilgili soru; o genel olarak taşımak için mi kullanılıyor yoksa normal zamanda da kullanmaya uygun mu? Başka bir deyişle, kılıf alt cam hazne kısmını kapsayacak uzunlukta mı yoksa sadece gövdeyi mi kapatıyor? Fotoğraftan bunu anlayamadım :)

Selam, Cafec için yıl sonu bir şeyler planlamaya aldık Gökhan Bey, yetişirse yeni bir şeyler olabilir o yüzden şu an yok.

Comandante Kılıf: Bu tamamen taşıma, hareket sırasında zarar görmemesi için. Kılıf Comandante üst kapak hariç tüm öğütücüyü tamamen sarıyor. Kılıfın içindeyken elinizden düşse bile zarar görme ihtimali çok düşük. Çanta vs içinde taşırken de tüm darbeler ve çiziklerden korur. Öğütücüyü kullanırken kullanmaya uygun değil. :)

Merhaba Arkadaşlar,

Black Friday indirimleri başladı. İlk burada duyuruyorum her zamanki gibi. Pazar geceye kadar indirimler geçerli.

Comandante öğütücüler ve aksesuarlarda %10 indirim var.
Kahve Kulübü için bu indirime ilave +%5 indirim kodu: kkekstra

Fellow stoktaki tüm ürünler için %10 indirim var.
Kahve Kulubü için bu indirime ilave +%5 indirim kodu: kkekstra

Hiroia Jimmy Smart Scale için devasa bir indirim var: %25. Bir sefere özgü ve yepyeni güncel versiyon için.

Ürünler stoklarla sınırlı genel itibariyle, yapabildiğimiz bu oldu şimdilik. Umarım faydası olur.

Herkese Sevgiler.

Benim cümleden anladığım indirim bu geceye kadar devam edecek gibiydi ama bitmiş gibi, pazar geceden kastımız dün gece yarısı mıydı acaba? Bu indirim de kaçtı galiba :)

Selam, Cafec için yıl sonu bir şeyler planlamaya aldık Gökhan Bey, yetişirse yeni bir şeyler olabilir o yüzden şu an yok.

Comandante Kılıf: Bu tamamen taşıma, hareket sırasında zarar görmemesi için. Kılıf Comandante üst kapak hariç tüm öğütücüyü tamamen sarıyor. Kılıfın içindeyken elinizden düşse bile zarar görme ihtimali çok düşük. Çanta vs içinde taşırken de tüm darbeler ve çiziklerden korur. Öğütücüyü kullanırken kullanmaya uygun değil. :)

Ben de Cafec bekleyenlerdenim.🤔❤️

Benim cümleden anladığım indirim bu geceye kadar devam edecek gibiydi ama bitmiş gibi, pazar geceden kastımız dün gece yarısı mıydı acaba? Bu indirim de kaçtı galiba :)
Yo hayır, bugün bütün gün ve akşam saatlerinde de aktifti. Bir çok arkadaşımız alışveriş yaptı bugün de.

Almak istediğiniz için yazın bana lütfen yardımcı olayım bu seferlik. :)

Olası kur artışlarında sepette ürün bekleten arkadaşlara, son 1 ya da 2 kalan ürünlerde sepetini tamamlamamış arkadaşlara mutlaka telefonla dönüş yaptık bu süreçte, fiyat artışı beklediğimiz ürünleri bekleten arkadaşları da ivedi bilgilendirdik birebir. Muhtemelen artışlar olacak bu hafta.

Herkese Sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar,

Sıkça sorulan yeni kol takımı Black Crank önsiparişe açıldı! Satış fiyatı 45 Euro - Biz de aynı fiyatı koruyoruz. Kurların farkındayım, elimizden geleni yapıyoruz. Bu tanıtım indirimi de bunun için zaten.

Tanıtıma özgü bu hafta sonu geçerli önsipariş indiriminiz var: %20.
25 adet
ürün için geçerli.
Teslimatlar Aralık Sonu - Ocak başı. Muhtemelen bu ay sonu yetişmiş olacaktır.

https://tincoffee.net/urun/black-crankonsiparis/

300 - 400 lira bandında olmasını çok ama çok isterdim, fiyatları üzüntüyle giriyoruz siteye. Umarım yine de faydası olur, global olarak yapabileceğimizin en iyisi bu.

Herkese Sevgiler.

Uzun zamandır Big Joe almayı planlıyordum Black Crank ile birlikte almak daha iyi oldu ama fiyat maalesef beklediğimin çok çok üstünde oldu..

Tabii ki bu fiyat durumunun asla satıcı ile ilgili olmadığının farkındayım, bu döviz kuru oranlarına sebep olanlar utansın diyip indirim içinde teşekkürlerimi sunuyorum 😄

Gönül isterdi fiyatlar makul seviyede olsun, ulaşılabilirlik anlamında daha keyifli şekilde bu kaliteli ürünleri temin edelim, lakin ülkenin içinde bulunduğu şartlar bireysel tüketicisinden, işletmecisine kadar herkesi ayrı yoruyor. İşletme maliyetleri muazzam seviyelere çıkmış durumda, karlılık diye bir şey yok, bir çok firma satımını yaptığı ürünü tekrar stoğuna aynı fiyattan koyamıyor ve hanesine zarar olarak yazarken, biz tüketiciler saatlik değişen fiyatlar karşısında şaşkın, üzgün durumdayız. Sebepler ve sonuçları ortada, zaman işledikçe sonuçlar maalesef daha kötü noktaya evriliyor. İşiletmecilerin bir çoğu bu fiyatları bizlere sunmaktan hoşnut değiller ki bunun en güzel açıklamasını @raistlin Togay Bey kendisi açıklamış. Umarım sevdiğimiz işletmeciler ve biz bireysel tüketiciler olarak yaşadığımız bu zor koşulları en az hasarla atlatırız...

Ön sipariş indirimi için teşekkürler.

Stag x ile ilgili ipucu var mı acaba 😅 @raistlin

Bende günlerdir bu ürün için takipteydim ama indirimli haliyle bile fiyat bütçemi aşıyor malesef :( bu konuda da Togay beyi asla eleştirmiyorum elinden geleni yaptığından eminim alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel kahveler öğütsünler...

Çok iyi anlıyorum. Kurlar çok çok yükseldi maalesef ama bir yandan da fiyat beklentisini doğru kurmak meselesi de var.. Standart kol + Big Joe topuz fiyatları zaten var senelerdir, yeni ürünler değil. Bu ikisini bile toplasanız fiyat, en azından Euro olarak, belliydi. Black Crank'ın bunun aşağısında olabilmesi imkansızdı. İndirim dişe dokunur oranda en azından, sonrası için daha iyi fiyatlar maalesef çok da mümkün gözükmüyor, yine çok üzülerek.

Yalan yok aksesuarların tek tek yada dolar/euro fiyatlarına hiç bakmadım, sizinde bahsettiğiniz gibi 300-400 tl olmasını ümit ediyorduk kurlardaki ani yükseliş hepimizin dengesini bozdu. yazdığım yorumda da belirttim sözüm asla size değil Togay Bey, asıl vurgulamak istediğim kur o kadar yükseldi ki indirim bile yapsanız bütçe oluşturmakta güçlük çekiyoruz ki sadece commandante özelinde değil birçok ürün için böyle malesef :(

Yalan yok aksesuarların tek tek yada dolar/euro fiyatlarına hiç bakmadım, sizinde bahsettiğiniz gibi 300-400 tl olmasını ümit ediyorduk kurlardaki ani yükseliş hepimizin dengesini bozdu. yazdığım yorumda da belirttim sözüm asla size değil Togay Bey, asıl vurgulamak istediğim kur o kadar yükseldi ki indirim bile yapsanız bütçe oluşturmakta güçlük çekiyoruz ki sadece commandante özelinde değil birçok ürün için böyle malesef :(
Farkındayım, zaten ne yaparsak yapalım artışa pek de derman olmuyor, en üzücü tarafı da bu. Birbirine aşıkken ayrılmak zorunda kalan sevgililer gibi bir şey oluyor. Daha iyi koşulları düşleyelim hep beraber. O zamana kadar da minimal ekipmanımızın bakımını aksatmayalım, parlatalım. :)

Merhaba Arkadaşlar,

Sık sık Cafec indirimi talep ediliyor, niyetimiz sene sonuna bir sürpriz yapmaktı ancak döviz kurları tüm esnekliği elimizden alıyor.

Cafec için önümüzdeki hafta fiyat artışı olacak. O yüzden beklememeye karar verdik. Bu artış olmadan mevcut fiyatlar üzerinden Kahve Kulübü için bir iskonto olacak. Sene başından beri neredeyse sıfır fiyat artışıyla ilerledik, ama bunu devam ettiremiyoruz. Bu indirimle beraber en azından sizler için bir adım atmış olmayı istiyoruz.

Tüm filtreler için tekli paket %10 indirim kuponu: cafec10
Set Filtreler için(Abaca, TH Serisi ve 5’li Tüm Filtreler Seti) %20 indirim kuponu: cafec20
Flower Dripper için seçeceğiniz herhangi bir filtre yanında hediye. Sipariş notuna yazmanız yeterli.

Tin Coffee
ve Clean Cup sitelerinde kuponları kullanabilirsiniz.

İndirim şu an aktif, Perşembe gün sonuna dek geçerli. Kargolamaları Pazartesi itibariyle yapacağız.
Perşembe ya da Cuma kargo çıkamazsak(Bu haftanın planlanan yoğun bir durumu var) lütfen endişe etmeyin, hafta başı çıkış yapacaktır.

Güncel durumda ilk partideki TH-3’ler tükendi. Mevcut olanlar ilk partidekine göre daha yavaş, tariflerinizi buna göre özelleştirin lütfen.
İskontosuyla Traditional çok iyi bir değerde, Abaca ve TH serilerinden gidenler için de setler avantajlı oluyor.

Elimizden gelen esneklik bu oldu, en azından artış öncesi ihtiyacınız varsa faydası olur diye umuyoruz. İskonto oranında ya da set filtrelerin içeriklerinde değişiklik yapamıyoruz, mazur görün lütfen. İndirim de sadece Kahve Kulübü için geçerli.

Origami için de çokça indirim sorusu alıyoruz, ancak ürün maliyeti ve fabrikadan tedariği çok sıkıntılı ve stoğumuz bitti diyebilirim. O yüzden herhangi bir şey yapamıyoruz.

Herkese Sevgiler.

Tin coffee'nin ilk sayfa paylaşımlarına bakayım dedim. Ekim 2020'de de kur konuşmuşuz, hala kur konuşuyoruz. Ne çilemiz varmış arkadaş.

Adamlar bir maaşlarıyla 15 comandante alıyor, biz 1 tane almak için kılı kırk yarıyoruz. Umarım yakın zamanda bu dönemleri atlatırız.

Bari burada konuşmayalım diyen arkadaşlarımı anlıyorum ama sokakta bile şu anda herkesin dilinde kur, ekonomik durum var. O yüzden buralarda konuşmamız kadar da doğal bir şey yok. Geçen hafta 60-70 liraya kahve içiyordum. Artık 120 liraya içemiyorsak, kahve forumunda da maalesef konuşuyoruz :/

İyiniyetli esnafından, biz tüketicilerine hepimize kolaylıklar dilerim
Sistem 24 saat açık mı Togay; gece yarısı ani kur artışı vs. olursa hazırlıklı olalım😂😂

LOT X – LIMITED SERIES

5 x 15gr kahve - Fiyat 500 TL

LAMASTUS FAMILY ESTATES – PANAMA
  • El Burro Gesha – Natural ASD(Anaerobic Slow Dry): Çarkıfelek Meyvesi, Kakao Nibi, Mürdüm Eriği, Rom, Kuru Üzüm
    Bölge: Boquete
    Üretici: Lamastus Family Estates
    Rakım: 1.675m
    Varyete: Gesha
    Fermantasyon: Anaerobic Slow Dry
  • Elida Gesha – Natural ASD(Anaerobic Slow Dry): Yasemin, Misket Limonu, Mango, Bergamot
    Rakım: 1.825m
LA PALMA Y EL TUCAN – KOLOMBİYA
  • Gesha – Bio Innovation Washed: Gül, Bergamot, Şeftali, Limon Otu
    Bölge: Cundinamarca
    Üretici: La Palma y El Tucan
    Rakım: 1.740m
    Fermantasyon: Bio Innovation Washed
  • Sidra – Natural: Çilek, Concord Üzümü, Kiwi, Elma Şarabı
    Rakım: 1.750m
    Varyete: Sidra
    Fermantasyon: Natural
FINCA LA NEGRITA, MAURICIO SHATTAH – KOLOMBİYA
  • Red Gesha – Natural Enzymatic: Safran, Ananas, Çilek, Nar, Liçi
    Bölge: Tolima
    Üretici: Finca La Negrita
    Rakım: 1.780 – 2.100m
    Varyete: Red Gesha
    Fermantasyon: Natural Enzymatic

Kavurmalar sipariş üzerine William’s Roastery & Tin Coffee işbirliğiyle Ikawa Pro kullanılarak yapılıyor.
Her bir kahve 15g kilitli paketiyle, uygun reçetesi ve kullanılması gereken Cafec filtre ile geliyor!

Son düzenleme:
LOT X – LIMITED SERIES

5 x 15gr kahve - Fiyat 500 TL

LAMASTUS FAMILY ESTATES – PANAMA
  • El Burro Gesha – Natural ASD(Anaerobic Slow Dry): Çarkıfelek Meyvesi, Kakao Nibi, Mürdüm Eriği, Rom, Kuru Üzüm
    Rakım: 1.675m
  • Elida Gesha – Natural ASD(Anaerobic Slow Dry): Yasemin, Misket Limonu, Mango, Bergamot
    Rakım: 1.825m
LA PALMA Y EL TUCAN – KOLOMBİYA
  • Gesha – Bio Innovation Washed: Gül, Bergamot, Şeftali, Limon Otu
    Rakım: 1.740m
    Fermantasyon: Bio Innovation Washed
  • Sidra – Natural: Çilek, Concord Üzümü, Kiwi, Elma Şarabı
    Rakım: 1.750m
    Varyete: Sidra
    Fermantasyon: Natural
FINCA LA NEGRITA, MAURICIO SHATTAH – KOLOMBİYA
  • Red Gesha – Natural Enzymatic: Safran, Ananas, Çilek, Nar, Liçi
    Bölge: Tolima
    Üretici: Finca La Negrita
    Rakım: 1.780 – 2.100m
    Varyete: Red Gesha
    Fermantasyon: Natural Enzymatic

Kavurmalar sipariş üzerine William’s Roastery & Tin Coffee işbirliğiyle Ikawa Pro kullanılarak yapılıyor.
Her bir kahve 15g kilitli paketiyle, uygun reçetesi ve kullanılması gereken Cafec filtre ile geliyor!
Bari 30 ar gram olsaymış. Biraz pahalıymış

Geri