• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore ürünleri / Gelbura.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
timemore fish kettle hakkında bir gelişme var mı Yiğit bey? Bir de stoklara girmesi durumunda forum içi özel bir indirim uygulanması söz konusu olur mu aynı kalitalar gibi? @Globally

Valla ne zaman geleceği ile ilgili bilgi kimden alırız

Selamlar @Globally

Gelbura'dan Timemore Slim Plus aldım fakat ürünün faturası elime geçmedi. Muhasebe kısmında bir problem olduğu ve faturanın bana mail yoluyla ulaştırılacağı hakkında bir yazı bırakılmıştı. Bir kaç kez Gelbura'dan destek talebi gönderdim fakat bir dönüş alamadım. Acaba ürünün e-faturası bana mail üzerinden ne zaman gönderilir?

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20210517_034438.jpg
    IMG_20210517_034438.jpg
    70.9 KB · Görüntüleme: 67
“Timemore Fish Pure Kettle” ve "Timemore Fish Youth Kettle” ürünleri ocakta direkt ateş üzerinde kullanıma uygun mu bunu bir türlü çözemedim, ürün paslanmaz çelik olduğu için mantıken bir sorun meydana gelmemeli fakat gelbura.com'da ocakta kullanıma uygundur dese de yurtdışı kaynaklı sitelerde, ürün kesinlikle direkt ateşe maruz bırakılmamalıdır diyor ve Timemore'un kendi sitesinde ise hiçbir açıklama yok. Mükemmel gerçekten.
Ayrıca sap kısımları vidalı mı yoksa yapıştırmalı mı onu da anlayamadım.
Aydınlatabilirseniz çok sevinirim, cevaplar ışığında 2 ya da 3 kişi almak için bekliyoruz @Globally

Geri