• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore ürünleri / Gelbura.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 7935
Merhaba sayın @Globally almış olduğum ürün bugün geldi ancak dokunmatik açma kapama düğmesinin böyle yamuk olması normalmidir? Birde bu dokunmatik ısı ayar bölümü pek hassa değil anladığım kadarıyla

Merhaba,

Isı ayar yeri hassas ve kullanımı kolay biz hiç sorun yaşamadık. Açma -kapama tuş için Cihazı geri gönderebilirsiniz değişimi yapabiliriz.

Time more fish ısı ayarlı kettle az önce elime ulaştı. Salı günü yanlış ürün gönderiminden sonra hızlı bir şekilde doğru ürün kargolanarak hata telafi edildi fakat bir sorun var sanırım. Fotoğraftaki parça kapağı açtığımda takılı olması gereken yerde değildi, acaba kargoda mı düştü diyerek takabilir miyim diye baktığımda benim halledebileceğim birşey olmadığını fark ettim çünkü herhangi bir tutma yeri yok.
Sorum şu, o parça suyun akışında çok önem arz eder mi? Çok gerekli bir detay mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 7941

Merhaba,

Böyle bir kargonun gelmesine bizde üzüldük. Hızlıca değişim işlemleri başlattık. Yeni ürünü göndermeden içerisini kontrol edeceğiz.

Teşekkürler

Gelbura'nın bir art niyeti olduğunu düşünmüyorum ama enteresan olan kettle paketinden çıkartılmış büyük ihtimalle deneme amaçlı çünkü kabloları bağlayan ip gibi olan metal çok gevşek tutuyordu kabloları ve bolca el izi mevcuttu üründe. Madem bu ürünü çalışıyor mu diye denediniz, kalite kontrol yaptınız, içindeki parçanın düştüğünüde görmeleri lazımdı. Çünkü metale perçinlenmiş birşey kargoda taşıma esnasında düşmez diye düşünüyorum. O şekilde göndermemeleri gerekirdi. Zaten hatalı ürün gönderimi oldu ve anında telafi ettiler ve hediye olarakta null Coffee den Guatemala mam 250 gr kahve göndermişler onun içinde ayrıca teşekkür ederim ama işte küçük şeyler can sıkıyor maalesef. Alınan ürünler ucuz değil e haliyle de hatasız kaliteli ürünler görmek isteriz bizde.

Ahmet Bey Merhaba,

Tüm Modellerden 1-2 şer numune görmek için gümrük sahasında açılıyor ve kontrol ediliyor. Hangi ürünlere denk geldiğini bulabilmemiz çok zor oluyor. Kablodaki bağ kısmı buna denk gelmiş olabilir. Ürünleri geldiği hali ile garanti belgelerini koyup gönderiyoruz. Bu parçanın ilk defa düştüğünü gözlemledik. Ürün bize gelirse Timemore konuyu raporlayacağız. Durumu onlarda fabrikalarında sorgulayacaklardır.

Kesinlikle katılıyorum bende çünkü benim vakum saklama kabinin caminda ciddi bir egrilik var belki resimde cok belli edemedim

Merhaba, Diğer arkadaşlara dediğim gibi Biz tüm hatalı, noksan ürünleri değiştirmekle sorumluyuz. 10 tl lik bir ürün veya 10000tl dahi olsa ücretsiz alıp değiştiriyoruz.

Bu ve benzer hataları yurtdışına raporluyoruz ve onlarda üretim ve kalite kontrol süreçlerini geliştiriyorlar. Yeni ürünlerde çok fazla kullanım deneyimi yapıyorlar. Öncesinde piyasaya çıkmamış ürünleri bizim gibi distribütörlerine gönderip denettiriyorlar.

Hatalar veya eksiklikler olabilir firma bu noktada iletişimi kuvvetli ve ürünlerin arkasında.

Bizde Türkiye operasyonunda ürünlerin arkasındayız. Her markada her üründe noksanlıklar hatalar olabilir biz tüm markalarımızın fazlasıyla satış sonrası desteğini veriyoruz.

Anlaşmalı Kargo ile bize gönderebilirsiniz.

Kargo anlaşma kodlarımız
MNG KARGO ANLAŞMA NUMARAMIZ: 428775543
yurtiçi kargo anlaşma numaramız 585275160

Firma aksilikler yaşasa da belli ki sattığı ürünlerin de hizmetinin de arkasında. Öyleyse "mızmız müşteri olmayayım, bu da böyle olsun" gibi bi düşünceye kapılmayıp kaçıncı sefer olursa olsun firmaya durumu bildirmek gerekiyor arkadaşlar.

@Globally Merhabalar, ne yazık ki o zamanlar değirmenlerle ilgili bilgim olmadığı için yılbaşı indirimini kaçırdım. Yeni C2 stoğu gelecek mi? Geldiğinde veya şu dönemde bir indirim olabilir dediğiniz bir zaman var mı?

@Globally Merhabalar, ne yazık ki o zamanlar değirmenlerle ilgili bilgim olmadığı için yılbaşı indirimini kaçırdım. Yeni C2 stoğu gelecek mi? Geldiğinde veya şu dönemde bir indirim olabilir dediğiniz bir zaman var mı?

Merhaba,

C2 3 haftadır Şanghay'da bekliyor uygun nakliye bekliyor ürünler. Uzakdoğu taşıma ücretleri 5-6 katına çıkmış durumda.

C2 bu ay sonu tekrar stoklarda olacak. Fiyat konusunda bir şey demek için erken.

Timemore black mirror tartının siyah rengi stoklara tekrar ne zaman girer ve nasıl bir giriş yapar, bu konuda bilgi alabilir miyim? @Globally

Ben de plastik Crystal 02 ile Timemore ailesine giriş yapmış oldum böylece. Siparişi geçtim biraz önce. Bakalım nasıl bir farklılık hissedeceğim plastik ve immersion Hario ile aralarında. 3 kademeli yapısı oldukça orijinal gözüküyor çünkü. Fiyatının uygunluğu ve ücretsiz kargo olması da ek artı puan aldı benden. ✌️

Timemore Crystal gözümüz dün gelmiş, bize de bugün demlemek düşer :coffee:(y)

Molent G50 öğütücü - 39 klik
Cafec Traditional
91°C Kuzeyden damacana su
Kung Pow T&T Keffa G1 kahve 04/01/2021 kavrum
22/350 oran
65 ml blooming 40 sn bekleme, sonrasında parçalı şekilde 350 ml tamamlama 02:49 bitiş

Sonuç: Kesinlikle daha ince çekimi kaldırabilecek bir takım oldu, kullanılan filtrelerin kendilerine has karakteristik özelliklerini çok daha net hissettiren bir dripper bence. (y)

Son düzenleme:
Çok seviyoruz gelbura.com u ancak 2 seferdir aynı gün kargo ürünlerden sipariş veriyorum. Sipariş verdiğim gün kargolanmıyor, ertesi gün de hareket yok. Telefon ile ulaşmak mümkün değil. Mail attım yanıt yok. Biraz daha bu işlerin üzerine düşseler iyi olacak. Haftasonu güzel bir kahve demlerim diye heveslenmiştim, yalan oldu. Ne zaman gelecek ürünler belli değil

Ben bugün Black Mirror tartı da sipariş ettim. g1 plus değirmenin kalitesi gerçekten etkiledi beni. Hani malzeme kalitesi, detayları, performansı. Diğer timemore ürünleri artık benim için öncelikli seçecek olur herhalde.

Çok seviyoruz gelbura.com u ancak 2 seferdir aynı gün kargo ürünlerden sipariş veriyorum. Sipariş verdiğim gün kargolanmıyor, ertesi gün de hareket yok. Telefon ile ulaşmak mümkün değil. Mail attım yanıt yok. Biraz daha bu işlerin üzerine düşseler iyi olacak. Haftasonu güzel bir kahve demlerim diye heveslenmiştim, yalan oldu. Ne zaman gelecek ürünler belli değil

Ben de dün değil evvelsi gün sipariş ettim. Sipariş geldi, ondan sonra "kargoya verildi" epostası geldi. :)

Ben de dün öğleden sonra elektrikli kettle siparişi geçtim; aynı gün kargolama dahi yazsa satılan ürün için satış sözleşmesinde 1 gün içerisinde olarak ifade edilmiş. Yine de ürünü aynı gün ibareli olarak gösterip kargolamayı aynı gün içerisinde yapamıyorsanız bu ibareyi kullanmamalısınız. Bugünden bahsetmek gerekirse yine hareket yok ve hazırlanıyor ibaresiyle sipariş bekletiliyor halen. Siparişi geçmeden stok kontrolü için müşteri hizmetlerini aramıştım ve ürünün stokta olduğu söylendi. Ürün geldiğinde kondisyonu için de ayrıca yazacağım, umarım bazı arkadaşlar gibi hayal kırıklığına uğramam. Benim notum düşük olacak gibi @Globally

Ben de dün öğleden sonra elektrikli kettle siparişi geçtim; aynı gün kargolama dahi yazsa satılan ürün için satış sözleşmesinde 1 gün içerisinde olarak ifade edilmiş. Yine de ürünü aynı gün ibareli olarak gösterip kargolamayı aynı gün içerisinde yapamıyorsanız bu ibareyi kullanmamalısınız. Bugünden bahsetmek gerekirse yine hareket yok ve hazırlanıyor ibaresiyle sipariş bekletiliyor halen. Siparişi geçmeden stok kontrolü için müşteri hizmetlerini aramıştım ve ürünün stokta olduğu söylendi. Ürün geldiğinde kondisyonu için de ayrıca yazacağım, umarım bazı arkadaşlar gibi hayal kırıklığına uğramam. Benim notum düşük olacak gibi @Globally
Merhaba,

Sipariş numaranızı yazabilirseniz özelde kontrol ettirebiliriz.
Genelde sitede gün içerisinde belirli bir saate kadar aynı gün kargo ibaresi görmektesiniz. Kargo saati 12:00-14:00 veya 15:00 olabiliyor bu satış noktasına göre değişmekte. Bu hafta İstanbul için kargo alım saatleri kar yağışı nedeniyle çoğu zaman 12:00 gibi oldu. Kargo firmaları siparişleri göndermek üzere adreslerimize geldiler buna ek olarak sistemlere takip no geç düşenler olabiliyor bu gibi durumlarda kargo çıkmış ama takip no sistemsel düşmediği zaman sanki kargolanmamış gibi görünebiliyor. @goki Bey'de olduğu gibi.

Timemore Crystal gözümüz dün gelmiş, bize de bugün demlemek düşer :coffee:(y)

Molent G50 öğütücü - 39 klik
Cafec Traditional
91°C Kuzeyden damacana su
Kung Pow T&T Keffa G1 kahve 04/01/2021 kavrum
22/350 oran
65 ml blooming 40 sn bekleme, sonrasında parçalı şekilde 350 ml tamamlama 02:49 bitiş

Sonuç: Kesinlikle daha ince çekimi kaldırabilecek bir takım oldu, kullanılan filtrelerin kendilerine has karakteristik özelliklerini çok daha net hissettiren bir dripper bence. (y)

Merhaba,afiyet olsun..
kullandığınız hassas tartı markası nedir?tepkimesi güzel görünüyor döküşlerde sanki..

Merhaba,afiyet olsun..
kullandığınız hassas tartı markası nedir?tepkimesi güzel görünüyor döküşlerde sanki..
Teşekkür ederim, markasını bilmiyorum. No name bir tartı. N11 yurtdışı kısmından 160₺'ya almıştım. Hong Kong'dan 15 iş gününde gelmişti. Çin işi bir tartı ama canavar gibi iş görüyor:)

Geri