• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore ürünleri / Gelbura.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim, markasını bilmiyorum. No name bir tartı. N11 yurtdışı kısmından 160₺'ya almıştım. Hong Kong'dan 15 iş gününde gelmişti. Çin işi bir tartı ama canavar gibi iş görüyor:)

AliExpress üzerinden almıştım bende, yaklaşık 12. gün tartı elimdeydi. Çok memnunum, umarım sıkıntı çıkarmaz. Kuponla beraber 90tl gibi bir fiyata mal olmuştu.

Teşekkür ederim, markasını bilmiyorum. No name bir tartı. N11 yurtdışı kısmından 160₺'ya almıştım. Hong Kong'dan 15 iş gününde gelmişti. Çin işi bir tartı ama canavar gibi iş görüyor:)

0.1 gramı hassasiyeti görebiliyormu vaadettiği gibi?

0.1 gramı hassasiyeti görebiliyormu vaadettiği gibi?
Cevabı en başından vereyim: Hayır. :)
Ama şöyle ki, örnek veriyorum 22.3 gr kahvemden 3-4 adet çekirdek çıkarınca 22.0 veriyor, sonra o çıkardığım çekirdekleri tek tek atınca bu sefer 22.2, 22.3 şeklinde arttırıyor.
Bir de tutarlılığı sağlam 22.3 gr'lık kabı kaldırıp tekrar yüklediğimde oynama yapmıyor, yine 22.3gr gösteriyor.

fish smart kettle kullanan arkadaşlar ne düşünüyor ekipman hakkında, şimdi olmasa da pek uzak olmayan bi vakitte güzel bi elektrikli ısı ayarlı kettle almak istiyorum, aklımda brewista ve timemore var. brewista’ya o kadar para vermek istemiyorum sonuçta 600 lira fark ediyor timemore’la ama demleme kalitesinde bariz farklar olur mu diye de düşünmeden edemiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

fish smart kettle kullanan arkadaşlar ne düşünüyor ekipman hakkında, şimdi olmasa da pek uzak olmayan bi vakitte güzel bi elektrikli ısı ayarlı kettle almak istiyorum, aklımda brewista ve timemore var. brewista’ya o kadar para vermek istemiyorum sonuçta 600 lira fark ediyor timemore’la ama demleme kalitesinde bariz farklar olur mu diye de düşünmeden edemiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Kettle için bir konu var. Buradan bakabilirsiniz. Ben şu ana kadar sorun yaşamadım, gayet memnunum. Akış kontrolü ve sıcaklık kontrolü başarılı.

Merhaba,

Sipariş numaranızı yazabilirseniz özelde kontrol ettirebiliriz.
Genelde sitede gün içerisinde belirli bir saate kadar aynı gün kargo ibaresi görmektesiniz. Kargo saati 12:00-14:00 veya 15:00 olabiliyor bu satış noktasına göre değişmekte. Bu hafta İstanbul için kargo alım saatleri kar yağışı nedeniyle çoğu zaman 12:00 gibi oldu. Kargo firmaları siparişleri göndermek üzere adreslerimize geldiler buna ek olarak sistemlere takip no geç düşenler olabiliyor bu gibi durumlarda kargo çıkmış ama takip no sistemsel düşmediği zaman sanki kargolanmamış gibi görünebiliyor. @goki Bey'de olduğu gibi.
Cevabınız için teşekkür ederim. Hiç beklemediğim anda telefonda kurulu yurtiçi kargo uygulamasının bildirimi ile
Merhaba,

Sipariş numaranızı yazabilirseniz özelde kontrol ettirebiliriz.
Genelde sitede gün içerisinde belirli bir saate kadar aynı gün kargo ibaresi görmektesiniz. Kargo saati 12:00-14:00 veya 15:00 olabiliyor bu satış noktasına göre değişmekte. Bu hafta İstanbul için kargo alım saatleri kar yağışı nedeniyle çoğu zaman 12:00 gibi oldu. Kargo firmaları siparişleri göndermek üzere adreslerimize geldiler buna ek olarak sistemlere takip no geç düşenler olabiliyor bu gibi durumlarda kargo çıkmış ama takip no sistemsel düşmediği zaman sanki kargolanmamış gibi görünebiliyor. @goki Bey'de olduğu gibi.
Cevabınız için teşekkür ederim. Ürünü sorunsuz teslim aldım ve ekipmanla ilgili en ufak bir sorun yok. Süreçle ilgili olarak, telefonumdaki yurtiçi kargo uygulamasının uyarısı ile bir kargonun adıma teslimata çıktığı bilgisini aldım. Ancak ürün kargo takibine ait kısayolu siparişlerimden takip ettiğimde ürün mng kargo ile gönderilmiş gözüküyordu. Siparişi geçerken bu seçeneği müşteri sunduğunuz ve bulunduğum bölgede yurtiçi kargonun hizmeti daha iyi olduğundan yurtiçi kargoyu seçmiştim. Ayın15’inde verdiğim sipariş 17’sinde tarafıma ulaşmış oldu. Belli ki ürünün heyecanıyla biraz erken yorumladığımı ancak sizin durumunu özetleyen cevabınızı da görünce bir endişeye mahal olmadığını anladım. Ürünü gelince; @teyyaredenkahve nin youtube incelemesi, bu zamana kadar epinoks ocak üstü kettle kullanan beni artık elektrikli ve ısı ayarlı bir kette almaya ikna etmeye yetmişti. Kendisine de ürün tanıtımından dolayı ayrıca teşekkür ederim.
Ürünle ilk demlemelerini büyük bir keyifle yaptım. Özellikle tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı ve su akış debisindesi başarısı, kahvenizi demlerken kafanızdaki acabaları ortadan kaldırıyor.

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkür ederim. Hiç beklemediğim anda telefonda kurulu yurtiçi kargo uygulamasının bildirimi ile

Cevabınız için teşekkür ederim. Ürünü sorunsuz teslim aldım ve ekipmanla ilgili en ufak bir sorun yok. Süreçle ilgili olarak, telefonumdaki yurtiçi kargo uygulamasının uyarısı ile bir kargonun adıma teslimata çıktığı bilgisini aldım. Ancak ürün kargo takibine ait kısayolu siparişlerimden takip ettiğimde ürün mng kargo ile gönderilmiş gözüküyordu. Siparişi geçerken bu seçeneği müşteri sunduğunuz ve bulunduğum bölgede yurtiçi kargonun hizmeti daha iyi olduğundan yurtiçi kargoyu seçmiştim. Ayın15’inde verdiğim sipariş 17’sinde tarafıma ulaşmış oldu. Belli ki ürünün heyecanıyla biraz erken yorumladığımı ancak sizin durumunu özetleyen cevabınızı da görünce bir endişeye mahal olmadığını anladım. Ürünü gelince; @teyyaredenkahve nin youtube incelemesi, bu zamana kadar epinoks ocak üstü kettle kullanan beni artık elektrikli ve ısı ayarlı bir kette almaya ikna etmeye yetmişti. Kendisine de ürün tanıtımından dolayı ayrıca teşekkür ederim.
İncelemeyi izlediğiniz için ben teşekkür ederim. 🙏 Bir sorunuz olursa her zaman yazabilirsiniz.

Umarım memnun kalırsınız. Ben aldığımdan beri her gün kullanıyorum, şu ana kadar parasını hak eden bir ürün izlenimi veriyor. Umarım uzun süreli kullanımda da sorun çıkarmaz.

İncelemeyi izlediğiniz için ben teşekkür ederim. 🙏 Bir sorunuz olursa her zaman yazabilirsiniz.

Umarım memnun kalırsınız. Ben aldığımdan beri her gün kullanıyorum, şu ana kadar parasını hak eden bir ürün izlenimi veriyor. Umarım uzun süreli kullanımda da sorun çıkarmaz.
Merhaba,inceleme video linkini paylaşabilirmisin?

Farklı ekipmanlar ile ilgili incelemeler de mevcut. Forumdan da yazıyorum. İyi seyirler. Bir sorunuz olursa video altına ya ad instagramdan da yazabilirsiniz. Bütün platformlardan olabildiğince cevaplamaya çalışıyorum. ;)

İlginiz için çok teşekkürler.İnceleme videonuzu baştan sona izledim,gerçekten keyfili bir kullanımı var görünüyor,iyi günlerde kullanınız.Bu ürünü şu anda en uygun hangi sitede bulabilirim ona bir göz atayım.Youtube kanalınızdaki diğer konularınızı da zaten fırsat buldukça izliyorum bir süredir.
saygılar

Arasan cevap yok, mail atarsan cevap yine yok... Velhasıl müşteri hizmetleri yok!

İade ettiğim bir ürün var, ürünü geri kargoladım geçen hafta, iade durumunu soracağım arıyorum telefon açılmıyor, mesaj yazıyorum ona da cevap yok. Kısacası şüphe etmeye başladım.

Katılıyorum,bir siparişimi aldıktan 5 dk sonra iptal etmek istemiştim.Mail + Telefon + Whatsapp hattı + Siteden iptal talebi gönderdim.Bir günü aşkın sürede zar zor siparişi iptal edebildiler.Müşteri hizmetleri oldukça zayıf.

@Globally
Internet sayfanız üzerinden ulaşamıyorum
Mail atıyorum ulaşamıyorum..
Telefonla hak eza ulaşamıyorum..
Burdan bir sonuç çıkar mi artık Allah bilir...
Beyaz aldığım tartı siyah geldi, iade talebim onaylanmadi....!!!!

@Globally
Internet sayfanız üzerinden ulaşamıyorum
Mail atıyorum ulaşamıyorum..
Telefonla hak eza ulaşamıyorum..
Burdan bir sonuç çıkar mi artık Allah bilir...
Beyaz aldığım tartı siyah geldi, iade talebim onaylanmadi....!!!!
Merhaba,
Konu ile destek talebinize cevap verildi. İadeniz yapılacaktır.

İade ettiğim bir ürün var, ürünü geri kargoladım geçen hafta, iade durumunu soracağım arıyorum telefon açılmıyor, mesaj yazıyorum ona da cevap yok. Kısacası şüphe etmeye başladım.
Merhaba,
Sipariş numaranızı paylaşırsanız daha hızlı yardımcı olmak isteriz

Dün öğlene doğru siparişini verdiğim Timemore Fish elektrikli kettle biraz önce teslim edildi. Teşekkürler @Globally

Ayrıca, karar vermemde etkisi olan incelemesi için de @teyyaredenkahve 'ye ayrıca teşekkür ederim.

Dün öğlene doğru siparişini verdiğim Timemore Fish elektrikli kettle biraz önce teslim edildi. Teşekkürler @Globally

Ayrıca, karar vermemde etkisi olan incelemesi için de @teyyaredenkahve 'ye ayrıca teşekkür ederim.
İzlediğiniz için ben teşekkür ederim. Güle güle kullanın. Kettledan memnun kalacağınızı düşünüyorum. Döküş kontrolünüz çok artacak.

Geri