• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore ürünleri / Gelbura.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
155 en son baktığımda gözükmüyordu, orea v3 için 185 tam oturuyor. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. Hazır indirimdeyken 2 paket fazla almıştım hatta. İndirim bitmezse 1-2 paket daha alıp filtre mevzusubu kapatabilirim.

Kalita 185 filtre fiyatı şuan çok uygun 90 TL, sonraki fiyat 140 TL. Kargo ücreti biraz yüksek, 5 paket filtre + 250 gr kafein kültür pink star alarak, filtre kağıt olayını uzun bir süre kapadım :)

Son düzenleme:
11.11.2020’de black mirror tarti almistim. Üzerine cok model cikmis, saniyorum bu ilk versiyon.

Gecen hafta batarya artik 1 gun dayaninca sertec marka batarya ile youtube izleyerek degistirdim.

Daha önce de yapiyordu, fakat batarya degisimi sonrasi (biraz da üzerine düstügüm icin) hicbir sey yokken -1.5 vs gibi sacmalamasi, uzerine bir sey koydugunda 50 diyip 51-52-53 diye yavas yavas artmasi gibi hassaslik problemleriyle karsilastim.

Arastirmaya basladim, 2020 civari reddit ve ingiliz kahve forumlarinda da benzer sikayetler okudum.
Söyle cözümler önermisler ve bazilarinda ise yaramis: cihazi resetlemek, altinda duran 4 adet sungerimsi ayakligi sökmek, agirligin üzerinde beyaz yapiskani tiraslamak.

Tiraslama disindakileri yaptim, sorun cözülmedi. Timemore tartilari 5 yilliktir, diye düsünerek alisveris yapiniz..

Sorunu yasayip cözümü bilen de yazsin😂
Video yüklemeyi bulamadim, 2 sn araliklarla fotolar. Yeteri kadar beklenirse 128gr’a kadar cikabilir. Evet 128

Ekli dosyalar

• IMG_0622.jpeg
    IMG_0622.jpeg
    329.8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0624.jpeg
    IMG_0624.jpeg
    343.4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0626.jpeg
    IMG_0626.jpeg
    329.7 KB · Görüntüleme: 16
11.11.2020’de black mirror tarti almistim. Üzerine cok model cikmis, saniyorum bu ilk versiyon.

Gecen hafta batarya artik 1 gun dayaninca sertec marka batarya ile youtube izleyerek degistirdim.

Daha önce de yapiyordu, fakat batarya degisimi sonrasi (biraz da üzerine düstügüm icin) hicbir sey yokken -1.5 vs gibi sacmalamasi, uzerine bir sey koydugunda 50 diyip 51-52-53 diye yavas yavas artmasi gibi hassaslik problemleriyle karsilastim.

Arastirmaya basladim, 2020 civari reddit ve ingiliz kahve forumlarinda da benzer sikayetler okudum.
Söyle cözümler önermisler ve bazilarinda ise yaramis: cihazi resetlemek, altinda duran 4 adet sungerimsi ayakligi sökmek, agirligin üzerinde beyaz yapiskani tiraslamak.

Tiraslama disindakileri yaptim, sorun cözülmedi. Timemore tartilari 5 yilliktir, diye düsünerek alisveris yapiniz..

Sorunu yasayip cözümü bilen de yazsin😂
Video yüklemeyi bulamadim, 2 sn araliklarla fotolar. Yeteri kadar beklenirse 128gr’a kadar cikabilir. Evet 128
Batarya voltajını ölçtünüz mü, batarya yeni olsa da beklediğinden eski bataryalar gibi performans veriyor

Geri