• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Fish Elektrikli Kettle Video İnceleme - Fellow ya da Brewista'ya rakip mi?

İsim
Levent
Merhabalar, ürün ile ilgili inceleme talepleri geldi ve merak edenler için hızlı bir incelemeyi instagram üzerinden paylaştım.

Genel olarak beklediğime değen, beğendiğim, akış kontrolü ve tasarımı güzel bir ekipman olmuş. Malzeme kalitesi de tartı gibi kaliteli duruyor. Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırım :)

Ekleme:

Youtube detaylı incelemesini de bugün yayınladık.

Hızlı inceleme:
Aşağıdaki linkten kaydırarak videoları izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben de ekipmanı cumadan beri kullanıyorum. Çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. Elimdeki derecelerle de ölçtüğümde sonuçlar çok tutarlı idi. Kettle hatta daha çok güven verdi diyebilirim. :) Kalibrasyonlarını sadece kendi aralarında test ediyorum +-1 derece fark var 4 termometrem arasında... hızlı kaynatan kettlelara alışmış kişiler için yavaş gelebilir. Ev kullanıcıları için süre gayet kabul edilir seviyede. Sessiz sakin suyu istenilen dereceye getiriyor... Serverı ayarladım kağıdı çıkardım 20gr çekirdeği öğüttüm derken suyunuz öncesinde hazır oluyor... hatta bugün yaptığımda ben yapana kadar sıcaklık düştü otomatik olarak tekrar ayarladığım dereceye getirdi.

timemore-jpg.6723

Son düzenleme:
Ben de ekipmanı cumadan beri kullanıyorum. Çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. Elimdeki derecelerle de ölçtüğümde sonuçlar çok tutarlı idi. Kettle hatta daha çok güven verdi diyebilirim. :) Kalibrasyonlarını sadece kendi aralarında test ediyorum +-1 derece fark var 4 termometrem arasında... hızlı kaynatan kettlelara alışmış kişiler için yavaş gelebilir. Ev kullanıcıları için süre gayet kabul edilir seviyede. Sessiz sakin suyu istenilen dereceye getiriyor... Serverı ayarladım kağıdı çıkardım 20gr çekirdeği öğüttüm derken suyunuz öncesinde hazır oluyor... hatta bugün yaptığımda ben yapana kadar sıcaklık düştü otomatik olarak tekrar ayarladığım dereceye getirdi.

timemore-jpg.6723
Özellikle döküş kontrolü çok başarılı. Bir de ayarlanan sıcaklığı hiç geçmedi. Sizin tecrübeniz nasıl? Yeni başlayan ya da eli alışık olmayan bile, rahatlıkla dökebilir gibi geldi bana ama o kadar çok zaman harcadım ki bu işler üstüne, belki gözden kaçırıyorumdur :)

Merhabalar, ürün ile ilgili inceleme talepleri geldi ve merak edenler için hızlı bir incelemeyi paylaşmak istiyorum. Detaylı inceleme videosu da yakında gelecek :)

Genel olarak beklediğime değen, beğendiğim, akış kontrolü ve tasarımı güzel bir ekipman olmuş. Malzeme kalitesi de tartı gibi kaliteli duruyor. Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırım :)

Aşağıdaki linkten kaydırarak videoları izleyebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 6722

Benim için çok yararlı bir ekipman oldu. Su döküş kontrolü gerçekten çok iyi. Çok ince döküşlerde bile kontrol sağlayabiliyorum.(30 saniyede 100 ml,lik bir döküş)ayrıca İstenilen sıcaklığı hiç aşmadı şu ana kadar. Kısacası düşündüğümden çok daha iyi bir ekipman çıktı.

Özellikle döküş kontrolü çok başarılı. Bir de ayarlanan sıcaklığı hiç geçmedi. Sizin tecrübeniz nasıl? Yeni başlayan ya da eli alışık olmayan bile, rahatlıkla dökebilir gibi geldi bana ama o kadar çok zaman harcadım ki bu işler üstüne, belki gözden kaçırıyorumdur :)
Özellikle düşük/kesintisiz akışlarda çok rahat. Ben yıllardır ofiste normal kettleda kaynattığım suyu dandik çin kettle'ına aktarıp demleme yapıyorum. akış kontrolünün o goosneck kettledan daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. İlk andan itibaren sanki yıllardır bu kettle'ı kullanıyormuş gibi rahat döküm sağladım. En büyük sorunum eşim kettle ı çok beğendi. "-Bu evde dursun ofise götürme" diyor :D

*edit: kullandığım diğer gooseneck kettle fotosunu ekledim.

Ekli dosyalar

• çinkettle.png
    çinkettle.png
    211.9 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:
2 gündür kullanıyorum bende tartıyla da iyi uyum sağladı. Kahvede amatör olduğum için akış hızı vs.. çok fazla yorum yapamıyorum. İnşallah ben de uzun süre kullanırım

Ekli dosyalar

• 16072709378276778068981613855026.jpg
    16072709378276778068981613855026.jpg
    79.9 KB · Görüntüleme: 203
Başlık enflasyonu olmasın dedim :)
Sevgili Levent'ten (Kahve Masası) sonra bir inceleme de ben yaptım. Düşünen arkadaşlara faydası olur umarım:

İlk gösterimde yakaladım madalyamı isterim.Bazı ince detaylara inmen gerçekten çok iyi oluyor.Mesela base kismına sağlam sekilde oturmamasını ilk defa duydum.Cafflanoda da nokta atışlar yapmıştın.Katılmadığım kısım bu ürun f/p olmaktan çok uzak.Şuan f/p olarak hala konchero var.Isı kontrolu aynı şekilde yaklaşinca yavaşlıyor ve geçmiyor.
Akiş konusunda baya başariliymiş timemore.Ama en en en buyuk handikap 600ml olması.Bana göre en ideal boyut 800ml.Ama 1 litre olmasini 600 e tercih ederim.Çok küçük.

Kapak tam kapanmıyor mu inceleme videolarında ben mi yanlış gördüm? Resimdeki gibi olmuyor mu?

Ekli dosyalar

• timemore_kettle.JPG
    timemore_kettle.JPG
    12.2 KB · Görüntüleme: 115
Kapak tamamen sıfır kapanmıyor. Bu şekilde duruyor. Kapağın etrafında conta gibi bir yapı var ve sıkı geçme oturuyor. Aradaki boşlukta buhar çıkışı için 3 tane delik var. Elinizin yanmasını engelliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 8809
Ben 800ml olanı almıştım onda bendeki resim gibi bastırınca sıfıra sıfır içine giriyor. Timemore 600ml için aynı kapağı kullanmış heralde anlamadım :)

Merhaba,

Kapak tam oturuyor ve conta kapanıyor. Resimde görünen kısım. Tasarım olarak buhar çıkışlarını gizli deliklerle gövde ve üst kapak arasındaki girintili yapı ile sağlıyor. Resimde hafif boşluk görünen yer oturmamasından değil. Tasarım olarak bu şekilde planlanmıştır.

Geri