Kdundar
Barista
- İsim
- Korhan Dündar
Daha fazla
- İsim
- Korhan Dündar
- Değirmen
- Comandante C40
- Ekipmanlar
- Hario V60, Kalita Wave 185, Aeropress, Fellow Stagg EKG
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Kartal
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Sancaktepe
Tercihinize saygım var zaten WhatsApp kullanıp kullanmamak size kalmış. Siz yine ofis indiriminizi coffee department ile görüşebilirsiniz burada da sizi engelleyen birşey yok.Firma sadece whatapp'ı tercih etti diye yazdılar, ben de "Coffee department da ofise ve eve kahve alan bir kahve severi kaybetti o zaman." yazmışım. Burayı yeni keşfettim, üye oldum. bazı nitelikli kahvecilerde ofis indirimimiz var daha önce buradan da kahve aldım ama forumda farklı kahvecilerden alim yapmak fikri cazip gelmişti. Burayı takip etmeye başladım, alternatif bir kanaldan daha işlem yapmak ve whtspp yüklemek istemiyorum. Bunu belirttim. Bir kullanıcı tercihi olarak düşünün.
İtiraz ettiğim konu bunların hiçbiri değil, burası bir kulübe ait forum. Asıl amacı kahveseverlerin bilgi alışverişinde bulunması, bu amaç için de WhatsApp a ihtiyacınız yok her zaman gelip bilgi paylaşabilir ve bilgi alabilirsiniz, ortak ekipman alımlarına katılabilirsiniz, kulübe özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.
İtirazım şuna, hiçbir içerik üretmeden, hiçbir paylaşım yapmadan, hiçbir değer yaratmadan parmak sallayarak gelip eğer indirimden yararlanmaz isem üyelikten de çıkarım bu firmadan alışveriş de yapmam şeklinde tehditkar yazılar yazmanız. Bu şekilde bir yaklaşım aylık kahve alımı için emek veren, uğraşan, özel zamanından forum için zaman ayıran insanlara haksızlıktır.
Sizin tek amacınız kulüp üzerinden ucuza kahve içmek miydi? Cevap hayır ise kulübün asıl değer yaratan herşeyinden WhatsApp olmadan da faydalanabilirsiniz.
Son düzenleme: