• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

mvscoffee

Üye
İsim
Uğur Tunçer
Daha fazla  
İsim
Uğur Tunçer
Espresso Makinesi
Cafflano Kompresso
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
V60, Kalita, Aeropress, Indian Woodneck, Syphon, French Press,Decanter v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Buca
Twitter
mvscoffee
Arkadaşlar selam yine ben bugünün 2. sevindirici haberleri ile sizlerleyim. :) Bildiğiniz gibi alım anketimiz sonuçlandı ve biz toplu alım ekibi olarak anket sonucunu gördüğümüz anda çalışmalara başladık ama bu sonucu sizlere ayın 1. günü iletebilcez çünkü temmuz ayı biliyorsunuz :)

Şimdi anketlere gelicek olursak bizler haftasonu resmen hipodrom keyfi çıkarır gibi anket sonuçlarını izledik takibi bırakmadık. Sizlere tekrardan ankete katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.
Temmuz ayı toplu alımı Whatsapp grubumuz üzerinden paylaşım olarak açılıcaktır. Lütfen @PepukKahve ile iletişime geçip WHATSAPP gruplarımıza erişim sağlayanız :)

294 adet oy kullanılmış. Oy kullanan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. :)

Ekran Resmi 2020-06-29 22.33.14.pngEkran Resmi 2020-06-29 22.33.23.png
Yukarıda anket grafiğini ve kazanan firmamızı görüyorsunuz.
Pozitif yorumlarınız ile birlikte temiz bir fincan kahve ile bekliyoruz. Şimdiden afiyet olsun :)
Bir sonraki Toplu kahve alımı etkinliğinde görüşmek üzere :)

Son düzenleme:
oyumu anketin seyrini değiştirmemesi adına buraya yazmadan kullandım :)

Anketin seyrini umarım değiştirrim diyerek AtOrigine'den yana seçimimi yaptım, çok merak ediyorum :D

Roast and Found dedim hadi bakalım 🤔😃

Bu vesile ile sormuş olayım @mvscoffee RAF ile konuştunuz mu hiç? Son zamanlarda sitesinde kahve satmıyor, tercih mi yoksa elinde kahve mi yok acaba?
Görüşme sağlamadım ama gün içerisinde sorup sizlere dönebilirim. Benim tahminim bu dönemde stoklu gitmediği yada dükkanı için çalışmalar yaptığı yönünde.

Oyumu kullandım. Sonuç ne olursa olsun güzel kahveleri ortak paylaşım ile demleyip tadacağımız için mutluyum. :)

3. Katılım için oyumu kullandım...şimdiye kadar gelen kahveler harikaydı...emeği geçen herkese teşekkürler...sonuç ne olursa olsun alım yapıyorum çünkü bu listede kötü kahve ihtimali yok 😀

RAF, Her kim seçilirse seçilsin espresso seçeneği yoksa ben yokum.

812 kavurucu arasından bi şekilde seçim yaptım... zor yaaa :D
cafelerin menüsü de böyle uzun olunca parmağı bi sayfaya basıp geçiyorum zaten :D

Geri