Ne zaman yazmıştınız? Genelde 24 saat içinde dönüyor coffee department.Sipariş ettiğim ürünlerin gönderim adresini değiştirmek istiyorum ama kimseye ulaşamadım . Mail ve Instagram yoluyla yazdım ancak dönüş olmadı . Yardımcı olacak var mı ?
Dün yazmıştım , kargolamadan önce halledilirse iyi olacak .Ne zaman yazmıştınız? Genelde 24 saat içinde dönüyor coffee department.
Metin bey ile görüşme sağlıycağız bugün sizin sorununuzuda iletiriz merak etmeyenizSipariş ettiğim ürünlerin gönderim adresini değiştirmek istiyorum ama kimseye ulaşamadım . Mail ve Instagram yoluyla yazdım ancak dönüş olmadı . Yardımcı olacak var mı ?
Merhaba benim için de görüşebilir misinizMetin bey ile görüşme sağlıycağız bugün sizin sorununuzuda iletiriz merak etmeyeniz
La Majada’yı filtre kavrum olarak deneyen ve fikir verecek olan var mıdır? Tadım paketi değil de tek bir paket alsam mı diye düşündüm de...
La Majada'yı Williams Roastery'den almıştım filtre olarak. Gayet lezzetliydi. Başka kahvelerim olmasa 5x150 nin yanına bir de 1 paket la majada eklerdim.
La Majada’yı filtre kavrum olarak deneyen ve fikir verecek olan var mıdır? Tadım paketi değil de tek bir paket alsam mı diye düşündüm de...
la majada düz bir çekirdek bence. Aşağı yukarı ayn fiyata pedra azulu alın bence
Teşekkür ederim. Siz denediniz sanırım P. Azul’u?
Ben denedim. Öğütülmüş aldığım için malesef tadı hakkında yorum yapamayacağım ama kokusu muhteşemdi. Portakal gibiydi.Teşekkür ederim. Siz denediniz sanırım P. Azul’u?