• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Ben de 4x150 gr kahvemi alarak ilk defa toplu alım siparişimi verdim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Güzel tadımlar 😊

Alim başladığından bu yana yazamamıştım. 5x150 paketlerden almıştım. Alımda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürler. Sanırım bu ay çok güzel kahveler içeceğiz. Çok da iyi bir indirim sağlanmış. Metin beye de teşekkürler.

2 adet 3x250 ile ben de dahil oldum, bu güzel fırsat için başta coffee department olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Whatsapp grubuna dahil olmak istemeyen arkadaşlara da tavsiyem endişe etmemeleri, grupta 200 kişi var kimse sizin numaranızla ilgilenmeyecektir. Zaten konuşulan bir grup da değil sadece duyurular var, çoğu kişinin nicki, profil resmi hiçbir şeyi görülmüyor bile. Stres etmeye değecek bir şey değil.

Sipariş ettiğim ürünlerin gönderim adresini değiştirmek istiyorum ama kimseye ulaşamadım . Mail ve Instagram yoluyla yazdım ancak dönüş olmadı . Yardımcı olacak var mı ?

Sipariş ettiğim ürünlerin gönderim adresini değiştirmek istiyorum ama kimseye ulaşamadım . Mail ve Instagram yoluyla yazdım ancak dönüş olmadı . Yardımcı olacak var mı ?
Ne zaman yazmıştınız? Genelde 24 saat içinde dönüyor coffee department.

3×250 TL filtre kahve alımına ben de dahil oldum. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

La Majada’yı filtre kavrum olarak deneyen ve fikir verecek olan var mıdır? Tadım paketi değil de tek bir paket alsam mı diye düşündüm de...

Cuma gününe kadar kargolar gelir mi acaba?
Pazar günü şehir dışına yola çıkıyorum, umarım tatile kahvelerle çıkarım.

Geri