• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Degassing beklemek beni zorluyor gerçekten özellikle espresso çekirdekleri için

Temmuz alımı kahveler hakkında başlık açılmamış henüz. Herkes degassing'i mi bekliyor? (Ben elimdeki paketin bitmesini bekliyorum) :)

2 kilo iyi kahvem vakumlandı, derin dondurucuya girmeye hazır.
çok teşekkürler cd :love:

20200727_234102.jpg

Hediye olarak kahvelerimizin yanında verilen hondurasın kavrum tarihini göremedim. Bilen var mı acaba ?

fınca ls colinas için, ben de 20 temmuz diye hatırlıyorum. zaten beklemedim açtım.:) çok beğendiğim bir kahve oldu. evet, üzerinde yazdığı gibi çeri domates ve siyah çay tadı kesinlikle alınıyor. kahvaltının yanında çay gibi içilebilecek derecede siyah çay tadı aldım ben.:) beğendiğim için sipariş geçeceğim..

Coffee Department’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ben de 250’şer filtre ve espresso paketlerinden birer adet, ayrıca 2 paket finca las colinas sipariş etmiştim. Yanında bir küçük paket de colinas hediye göndermişler, onu hemen denedim ve epey beğendim cherry domates tadı oldukça baskın. Ayrıca hem filtre hem espresso olarak pedra azul denedim, normalde Brezilya pek tercih etmememe rağmen çok beğendim. Portakal/greyfurt aromalı çikolata resmen 🙂
Tekrar çok teşekkürler.

Geri