• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Peru El Remanzo nasıl bir kahve deneyen var mi?
Coffee department sayfasında kalın öğütüm ve normalden biraz daha sıcak su ile demlenmesini öneriyorlar. Yoksa acısı tadlar daha baskın deniyor. Bugün okudum. Deneyerek anlayacağız

Bayramda Kalabalık oluruz diye 5x150 ve 3x250 Filtre - 3x250 de Espresso Paketi aldım. Bakalım yeni kahveler nasıl uzun zamandır farklı bir kahve gelmiyordu umarım üzmez :)

daha önce ''Pedra Azul'' deneyip çok beğenmiştim. şimdi de 5x150 gr indirimden faydalanarak aldım.

merak ettiğim şey; deneme setini aldık ve diyelim ki ''tabu burka'yı'' çok beğendik. biten bir kahveyi beğenince ne olacak ;)

yenisi gelecekse iyi tabi..ama gelmeyecek gibi bir sonuç çıkardım yazılanlardan

Merhabalar elimde geçen aydan kalan çok kahve var . Tabu burka bitti ama 150×5 lik seti 150×4 olarak @metin Bey'in satışa sunma ihtimali var mı maksat hepsinden denemek ve toplu alım deneyiminden eksik kalmamak :D

Merhabalar elimde geçen aydan kalan çok kahve var . Tabu burka bitti ama 150×5 lik seti 150×4 olarak @metin Bey'in satışa sunma ihtimali var mı maksat hepsinden denemek ve toplu alım deneyiminden eksik kalmamak :D

@metin Bey 5x150gr tadım paketini 4x150 gr olarak güncelleyecektir.

5x150 ile katıldım alıma ve Coffee Department'ten ilk alışverişim ama oldukça ümitliyim kahvelerden 😊

Ben de katıldım, güzel oldu

WhatsApp gurubu için 2gun önce yazdım ama hala hareket yok ilgilenen varsa yardımcı olabilir mi?

forumun amacı buradan bilgilenin ve bilgi bırakabilin. bu da forumda vakit geçirmekle oluyor. forumda vakit geçirseniz zaten whatsapp grubunda olurdunuz. indirim kovalamazsanız indirim size gelir zaten.

forumun amacı buradan bilgilenin ve bilgi bırakabilin. bu da forumda vakit geçirmekle oluyor. forumda vakit geçirseniz zaten whatsapp grubunda olurdunuz. indirim kovalamazsanız indirim size gelir zaten.
Ne kadar haklısınız, bende gördüm de isteyerek girmedim zevk olsun diye de şimdi yazıyorum. Çok yaşayın.

Ben de ilk defa siparişimi verdim 3x250gr filtre paketi. Merakla bekliyorum bakalım nasıl olacak. 2 tane de Overdose 'dan kahve almıştım daha açmadım paketlerini Temmuz Ağustos ayında bolca kahve yapıp yakın çevreme ikram etmeyi düşünüyorum :)

Bu arada öğütüm olarak yanlışlıkla Espresso seçmişim eposta ile iletişme geçtim hemen ( Metin Bey'in dikkatine başlığıyla ) umarım dikkate alınır.

Emeği geçen herkese yeni forum üyesi olarak bir teşekkürde benden :)

Ciddi. Whatsapp kullanmıyorum; bu da ciddi.
WhatsApp kullanmıyorsanız sizin tercihiniz tabi ki de neden sürekli alım yaptığınız (ki memnunsunuz demek ki) bir firmadan alım yapmamaya karar verdiniz. Firma gayet haklı bir sebep ile kulübe sunduğu indirimi üyeler ile sınırlı kalmasını istiyor bunu da forum yönetimi bir kurala bağlamış. Yani kulübün bir avantajından kendi tercihiniz sebebiyle yararlanamıyor olmanız sebebiyle neden kulübü ve firmayı suçlayıcı ifadeler kullanıp cezalandırdığınıza anlam veremedim.
Yapılmazsa üyelikten çıkarım, firmadan alım yapmam yaklaşımı hoş bir yaklaşım değil diye düşünüyorum.

Geri