• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Naturel / Bourbon
Ufak bir bilgi daha; geçen sene sunduğumuz Simbi'nin yıkama istasyonundan çıkan bir kahve.
Teşekkür ederim, merakla sonucu bekliyorum.
Ayrıca bu ayki toplu alım için de teşekkürler, şimdiden kolay gelsin.

Shanga ve Tabu Burka tadim paketi harici satista olacak mi acaba Metin Bey? La Majada ve Pedra Azul zaten epey tukettigim cekirdekler, 5x150 almak yerine sadece bahsettigim cekirdekleri almayi tercih edebilirim.
Merhaba,
Tabu Burka sadece 150 gramlık seçkide mevcut, eğer seçki tamamen tükenmez ise, kalan kahveleri kahve kulübü üyelerine tedarik edebiliriz :)
Shanga ise yakında satışa çıkacak.

Bende şahsen yanında şambali istiyorum ama olmuyor. Firma seçenekleri keyfimize göre değil firmanın keyfine göre damak zevkinize uymuyor ise kahve arkadaşlığı konu altında takas yapabilir hatta almayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler :)
Bu bir seçim ben bir alıcı olarak dileklerimi sunarım firma değerlendirir işine gelirse yapar ama tavsiyelerinize uyup almıyorum çok teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için.

Te
Tabu Burka sadece 23 kilo var elimize, herkesin tadabilmesi için sadece 150 gramlık paketlerde Kahve Kulubu için rezerve ettik. Keşke daha fazla olsaydı da 250 gramlık seçki paketine de koysaydık.

3x250 filtre seçkisinde ruanda zaten var.
içerikleri karışıklık olmaması için maalesef değiştiremiyoruz, kusura bakmayın.
Teşekkürler inşallah ilerleyen zamanlar da sitede olur😀

@metin merhabalar, Ruanda Shanga Natural çekirdeği ile ilgili sitenizde bir bilgi bulamadım. Bu nasıl bir cekirdektir, fiyatı normalde nedir?

5x150g ile yerimi alayım. Özellikle Tabu Burka'yı çok merak ediyorum. @metin bey, V60 için bir Tabu Burka reçetesi verseniz de dial in yapacağız derken ilk 15 gramını ziyan etmesek? :)

@metin merhabalar, Ruanda Shanga Natural çekirdeği ile ilgili sitenizde bir bilgi bulamadım. Bu nasıl bir cekirdektir, fiyatı normalde nedir?
Merhaba
Ruanda Shanga ile ilgili bilgiler şu şekilde.

Afrika'nın neredeyse ortasında yer alan Ruanda; yüksek rakım, düzenli yağış, volkanik toprak ve bol miktarda Boubon varyetesi kahve ağacı popülasyonu gibi kahve üretimi için gerekli tüm olanaklara sahip bir ülkedir. 

Kahve, Ruanda'ya 1900'lü yılların başında tanıtıldı, ancak 1930'larda Belçika Kolonistleriyle birlikte üretim arttı. 1994 Ruanda soykırımına kadar üretim kalitesi düşüktü. Ancak bundan sonra kahve Ruanda halkı tarafından daha parlak bir gelecek için bir umut olarak kabul edildi ve kalite artmaya başladı.

Geçtiğimiz yıl Cup of Excellence kazan bir tarlanın ürünü olan ilk Rwanda kahvemizi sunmuştuk. Bu sene de aynı tarladan Shanga ile karşınızdayız. Simbi, Abdul Rudahunga tarafından günlük rutininde kendi kahvesini yetiştiren ve tüketen büyükannesinden ilham alarak kurulan bir yıkama istasyonudur. Kahve hasat zamanında istasyondaki çalışan sayısı çoğu kadın olarak 85 kişiye kadar çıkmaktadır.

Satışa çıktığı zaman 250 gram fiyatı 90 tl olacak.

5x150g ile yerimi alayım. Özellikle Tabu Burka'yı çok merak ediyorum. @metin bey, V60 için bir Tabu Burka reçetesi verseniz de dial in yapacağız derken ilk 15 gramını ziyan etmesek? :)
Merhaba
16 gr kahve 250 ml su ile demleme reçetesi öneriyoruz.
Naturel kahvelerde su sıcaklığı 90 - 91 derece su tatlılığı korumak için tercih ettiğimiz bir sıcaklık.
Kavurma tarihinden itibaren 10. gün kullanım iyi sonuç almanız için önemli bir nokta.
ilk döküş 50 gram ve 30 saniye blooming
ikinci döküş 1 dakika tek seferde 200 gram.
rao spin yok
cmd 24 click / total demleme süresi 2 dk
su 75 - 100 ppm aralığı

5x150 gr siparişimi geçtim bende, emeği geçenlere teşekkürler. 🙏

Şu ara yoğunluktan kahvelerimi bitiremedim, hala daha coffeetopia ve zümrüt karaca kahvelerim var açılmamış ☺️ Neyse yine dayanamadım 5x150 filtre alarak katıldım. teşekkürler emeği geçenlere.

Anlaşmalı Kargo firması yurtiçi miydi?

4 paket kahve fabrikası, üç paket Coffee Collective, bir tane Morgon’dan, bir tane de Hasbean’den çekirdek elimde olmasına rağmen elimde 5*150 ile ben de katıldım alıma.

Nalet olsun içimdeki alışveriş sevgisine.😂

İndirim oranı bu kadar etkili olunca 2 kg sipariş verdim. En az 1 aylık kahve ihtiyacımı giderdim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Geri