14 Şubat'tan beri beklemedeyimAyın 16sinda siparişimi vermiştim. Çok bekleyeceğiz anlaşılan.![]()
13 Şubattan beri beklemedeyim var mı arttıran?14 Şubat'tan beri beklemedeyim![]()
13 Şubattan beri beklemedeyim var mı arttıran?
Sevgili @batugen e detaylı güzel açıklamasından dolayı teşekkür ederim. Operasyonun gayet sağlıklı ilerlemesi mutluluk verici.
Not: arkadaşlar fotoğraf atmayın olan var olmayan var. Bak gözümüz kalıyor sonra içinden deffect fazla çıkarsa demedi demeyin![]()
#86525 ile arttırıyorumTarihi arttıramadım ama ben de 13 Şubat'tan beri beklemedeyimGel sipariş numaralarını karşılaştıralım benimki 86636
Bana gelen kahvede degassing tarihi için 23.02 yazıyor, muhtemelen o konuda sorun yaşamazsınız.#86525 ile arttırıyorum
Sıkboğaz etmek gibi olmasın ama bu sefer talep çok oldu herhalde. Stokta da kahve baya azaldı ve degasing süresine uymak istiyorum ama olmayacak sanki.
Kargoya verildiğine dair bilgilendirme mesajı, maili vs geliyor mu? Benim sipariş no 86624. İşleniyor olarak görünüyor sitede, kıl payı dedikleri böyle bir şeymişKahveler kargoya verilmiş.![]()
Evet mail ile bilgi verip, kargo takip linki göndermişler. Kıl payıKargoya verildiğine dair bilgilendirme mesajı, maili vs geliyor mu? Benim sipariş no 86624. İşleniyor olarak görünüyor sitede, kıl payı dedikleri böyle bir şeymiş![]()
![]()
Çok teşekkürler, yarının şanslısı ben olurum umarımEvet mail ile bilgi verip, kargo takip linki göndermişler. Kıl payıfarkla bir sonraki seferde sizinki de umarım gönderilir..
Kahve kartlarında demleme reçeteleri de mi yazıyor acaba yoksa künye gibi mi sadece?Benim sipariş de bugün geldi. Daha önce Santa Rosa almış ve çok beğenmiştim bu siparişe de bir paket eklemeyi ihmal etmedim.
Hem sticker hem küçük kahve hediyesi hem de kahve kartları için teşekkürler.
Alım ekibi ve @batugen elleriniz dert görmesin.
Ekli dosyayı görüntüle 9405
Sadece künye ve çiftlik bilgileri mevcut.Kahve kartlarında demleme reçeteleri de mi yazıyor acaba yoksa künye gibi mi sadece?