moretimeforcoffee
Barista
Birisi 250 gram diğeri 150 gram olabilir miOrada pakete dahil olmayan minik bir yıkanmış paseo gözüküyor. Hediye mi?
Espresso ve filtre paketlerindeki gramajlar
Birisi 250 gram diğeri 150 gram olabilir miOrada pakete dahil olmayan minik bir yıkanmış paseo gözüküyor. Hediye mi?
Filtre paketinde yıkanmış paseo yok. Espresso paketi de 2x250. 150 gram değil de 50 gram gibi gözüküyor.Birisi 250 gram diğeri 150 gram olabilir mi
Espresso ve filtre paketlerindeki gramajlar
Hadi ya, doğru gerçekten, yıkanmış paseo yokmuş.Filtre paketinde yıkanmış paseo yok. Espresso paketi de 2x250. 150 gram değil de 50 gram gibi gözüküyor.
EvetOrada pakete dahil olmayan minik bir yıkanmış paseo gözüküyor. Hediye mi?
@batugen toplu alıma katılmayıp bireysel alım yaptım bi 50 gram yıkanmış paseo ben de istiyorum, darılırım
Evet filtre paketinde kucuk hediye var@batugen toplu alıma katılmayıp bireysel alım yaptım bi 50 gram yıkanmış paseo ben de istiyorum, darılırım![]()
Sticker da stickermış hani.Taze taze ulasti, ozenle hazirlanmis ayrintilari cok guzel dusunulmus, limitli operasyonla bunlar oluyorsa daha buyuk ekiplerle neler basarilmazOrganizasyonda emegi gecenlere, Clean Cup ekibine cok tesekkurler...
13 şubatta sipariş verenlerdenim. Benim siparişim ilk turda kargolanmamış oldu. Bu kısım hiç önemli değil ama minik bir sorum var: Sonradan yollanacak kahveler de ilk yollanan partiyle aynı zamanda kavrulmuş kahveler mi olacak? (ve acaba ne zaman kavruldular?) Bilgisi olan varsa harika olur. Kahve stoğum tükenmeye yakın olduğu için bir planlama yapmak istiyorum aslında. Sonradan kavrulup yollanacaksa, bir de degassing falan derken, zaman gerekecek. Benimle benzer durumda olanlar olabilir diye foruma sorayım dedim. Teşekkürler.
Bende bunu merak ediyorum elimde stok var ay sonuna kadar açıksa linkler biraz daha bekleyeyimToplu alım linkleri ne zamana kadar açık olacak? Elimde fazla kahve bulunduğu için mümkün olduğunca geciktirmek istiyorum yeni kahvenin gelişini.