• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

13 şubatta sipariş verenlerdenim. Benim siparişim ilk turda kargolanmamış oldu. Bu kısım hiç önemli değil ama minik bir sorum var: Sonradan yollanacak kahveler de ilk yollanan partiyle aynı zamanda kavrulmuş kahveler mi olacak? (ve acaba ne zaman kavruldular?) Bilgisi olan varsa harika olur. Kahve stoğum tükenmeye yakın olduğu için bir planlama yapmak istiyorum aslında. Sonradan kavrulup yollanacaksa, bir de degassing falan derken, zaman gerekecek. Benimle benzer durumda olanlar olabilir diye foruma sorayım dedim. Teşekkürler.

Taze taze ulasti, ozenle hazirlanmis ayrintilari cok guzel dusunulmus, limitli operasyonla bunlar oluyorsa daha buyuk ekiplerle neler basarilmaz;) Organizasyonda emegi gecenlere, Clean Cup ekibine cok tesekkurler...
Sticker da stickermış hani. :giggle:🔥🔥🔥🔥 Afiyet olsun ben de şuan da Clean cup coffee'nin santa rosa'sını yudumluyorum :)

Selamlar bir sonraki kavrum ne zaman olacak acaba.
Elimde stok var bu ay sonuna doğru bende toplu alımdan faydalanayım diyorum.
Yoksa tek kavrum olup stok sınırlı mi olacak

13 şubatta sipariş verenlerdenim. Benim siparişim ilk turda kargolanmamış oldu. Bu kısım hiç önemli değil ama minik bir sorum var: Sonradan yollanacak kahveler de ilk yollanan partiyle aynı zamanda kavrulmuş kahveler mi olacak? (ve acaba ne zaman kavruldular?) Bilgisi olan varsa harika olur. Kahve stoğum tükenmeye yakın olduğu için bir planlama yapmak istiyorum aslında. Sonradan kavrulup yollanacaksa, bir de degassing falan derken, zaman gerekecek. Benimle benzer durumda olanlar olabilir diye foruma sorayım dedim. Teşekkürler.

Merhaba,

Genel de bir duyuru niteliğinde olsun.

Burada sevgili Uğur @mvscoffee 15.02 sonrası kavrum ve gönderimlerin yapılacağı belirtilmişti diye hatırlıyorum. Forumda arada kaybolduğunu ve çok soru geldiğini daha önceki alımlardan gözlemlediğimden bir miktar da olsa bunun önüne geçmek için ürün sayfasında da açıklamada bulundum. Yinede hergün 20-30 kişiye hem telefon hem mesaj olarak bunun açıklamasını yapmaktayım. Sevgili Teoman @Kahveciningalaksirehberi da yazdı ancak ters etki yaptı ki :ROFLMAO: yazdığı gün iletişime geçen kişi sayısı ikiye katlandı. Herkese de cevap veriyorum ki kimse kırılmasın lakin zaman kaybı oluyor. Kulüp alımı dışında siparişler de var, cafec flower dripper yeni geldi onun da yoğunluğu eklendi, adres değişiklikleri de geliyor gibi gibi.

İlk tur yada son tur diye bir durum yok. 13.02 de sipariş verdim diye dönüşler çok oluyor ancak zaten hatırlarsanız site kilitlenmişti çünkü şuan yaklaşık 300 siparişin 200 civarları bu tarihte verildi. İlk kavrumlar 17.02 tarihinde yapıldı. Kahveleri dinlendirip paketledikten sonra gönderim yapıyoruz. 46 kişiye de gönderimi yapıldı. Haftasonu kavrum yapmıyoruz, kapalıyız, defect temizliği ve dinlenme şeklinde geçiyor. Pazartesi kavurmaya devam ediyoruz. Bu hafta tüm siparişleri bitirmeyi hedefledik. Muhtemelen de bitecektir. Paketler geldiğinde her kutunun, toplu alım dışı zamanlarda nasıl özenle gönderiliyorsa aynı özenle paketlendiğini görebilirsiniz. Tüm kahveler defect ayıklamasına tabi tutulup kavruluyor. Operasyonel anlamdaki kısıt cümlesinin detaylı açıklaması da şu şekilde; kavurma makinemiz 3 kg kapasiteli optimum kapasite 2kg, kavrum sonrası kalan ortalama 1.75kg civarları. Bu da tek kavrumda tek çeşit kahveden 11 adet 150gr kahve demek. Ay sonuna kadar herkese kahveleri ulaşmış olacak. Size kargo bilgisi geldiğinde kahvenin 2-3 gün önce kavrulmuş olduğu varsayımını yapabilirsiniz. Degassing için de minimum 6 gün süre belirlendi. Evdeki kahve durumunuzu buna göre ayarlayabilirsiniz.

Sürpriz olarak da her filtre paketinde tek demlemelik (15-16gr kadar) Colombia El Paseo Yıkanmış bulunuyor. Böylece natural ile yıkanmış farkını kıyaslama yapabilirsiniz.

Sizlerden ricam acele etmeden, toplu alımı organize eden arkadaşları ve beni sıkıştırmadan biraz sabretmeniz ve kahveleriniz geldiğinde keyfini çıkartmanız. Beklemek istemiyorum, süre çok uzunmuş, vazgeçtim diyen arkadaşların siparişlerini iptal edebiliriz. Lütfen sipariş numarası ile iletişime geçin. Acele ederek keyif almayacağınız bir kahve göndermektense sabrınızı rica ederek mutlu olacağınız bir iş yapmak istiyorum. Kimseye karşı özellikle yazdığım bir yazı değil kimse yanlış anlamasın lütfen. Bundan sonra gelebilecek sorulara az da olsa yanıt olması açısından bu açıklamayı yapıyorum.

herkesin kargosu sonraki gün geliyor :( Sivas'ta yaşamanın dezavantajlarından biri de bu olsa gerek. hala bekliyorum :( :( kıskanıyoruz arkadaşlar paylaşmayın :D

Organizasyon çok iyi başladı, görüldüğü gibi çok da güzel devam ediyor.

Toplu alım linkleri ne zamana kadar açık olacak? Elimde fazla kahve bulunduğu için mümkün olduğunca geciktirmek istiyorum yeni kahvenin gelişini.

Ay sonuna kadar alımlar açık diye biliyorum

Benim de mükemmel paketim bu sabah gelmişti, emeği geçenlere ve ufak bir istekte bulunduğum @batugen e tekrardan çok teşekkür ederim. Iyi ki varsin Kahve Kulübü!

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210221-003217.jpg
    Screenshot_20210221-003217.jpg
    558.1 KB · Görüntüleme: 205
Clean cup firmasına gerçekten teşekkür ederim ilgi ve alakaları çok üst düzeyde. Organizasyonu da ellerinden geldiğince en iyi şekilde devam ettiriyorlar.😊

Kahvelerinizi afiyetle için :)

Stickerları paketlere koymayı kabul eden ve organizasyon için elinden geleni yapan sevgili @batugen çok teşekkürler.

Organizasyon ekibi Uğur Teoman Türker Ozan sizede teşekkür ederiz :)

Önemli uyarı lütfen stickerlarınızı yapıştırdıktan bizi etiketleyerek paylaşmayı unutmayın 😊

Haftasonu evde olmadığım için kargoyu bugün teslim alabildim. Mükemmel kokular eşliğinde kutusunu açıp, kahveleri kaldırdım. Yarın itibariyle degassing tarihi bitiyor gözüküyor. Reçete arayışlarına başlayabiliriz :D

Geri