• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

14 Şubat'tan beri beklemedeyim :D
13 Şubattan beri beklemedeyim var mı arttıran? 😄
Sevgili @batugen e detaylı güzel açıklamasından dolayı teşekkür ederim. Operasyonun gayet sağlıklı ilerlemesi mutluluk verici.
Not: arkadaşlar fotoğraf atmayın olan var olmayan var. Bak gözümüz kalıyor sonra içinden deffect fazla çıkarsa demedi demeyin 😂

gelen çekirdekler için reçeteler var mı acaba? ben sadece arsasola için bulabildim cleancup'ın sitesinde. Bir çekirdeğin bile ziyan olmasını istemiyorum, en azından referans noktamız belli olsa harika olur :P

13 Şubattan beri beklemedeyim var mı arttıran? 😄
Sevgili @batugen e detaylı güzel açıklamasından dolayı teşekkür ederim. Operasyonun gayet sağlıklı ilerlemesi mutluluk verici.
Not: arkadaşlar fotoğraf atmayın olan var olmayan var. Bak gözümüz kalıyor sonra içinden deffect fazla çıkarsa demedi demeyin 😂

Tarihi arttıramadım ama ben de 13 Şubat'tan beri beklemedeyim :) Gel sipariş numaralarını karşılaştıralım benimki 86636

Son düzenleme:

sip no: 86623 😜 beklemekte sorun yok. yeter ki söyledikleri gibi sıkıntısız gelsin. geç olsun güç olmasın...

17 şubat kavrum tarihi olanların deggasing tarihi bugünü yazmışlar. Açan oldu mu bugün?

El Salvador Vista Hermosa'yi dun aksam Kasuya metoduyla 20/300, 50ml ilk dokus, devami 70-60-60-60 olacak sekilde demledim gayet asiditesi dengeli aromasi guzel bir fincan oldu, ilk siparisler bugun rahatlikla icilebilir diye dusunuyorum

Kargoya verildiğine dair bilgilendirme mesajı, maili vs geliyor mu? Benim sipariş no 86624. İşleniyor olarak görünüyor sitede, kıl payı dedikleri böyle bir şeymiş:ROFLMAO: :ROFLMAO:
Evet mail ile bilgi verip, kargo takip linki göndermişler. Kıl payı 😁 farkla bir sonraki seferde sizinki de umarım gönderilir..

Son düzenleme:
86984 numaralı sipariş ile ilk defa toplu alım etkinliğine katılıyorum. Merakla kahveleri bekliyorum. Emeği geçenlere teşekkürler.

Kahvelerimiz geldi fakat üzücü birşey oldu. 3 arkadaş 4 tane filtre seti ve filtre aldık. İçine sağolsunlar bir tane numune 10- 15 küsür gramlık hediye koymuşlar. Şimdi biz bunu hangimiz tadalım? 😂😂 @batugen Bilseydik ayrı ayrı sipariş verirdik. Kargo ücreti de yoktu. Clean cupı uğraştırmayalım haybeye kargo ödemesin dedik..

Geri