• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Ben doğru taraftan açtığımda da videodaki sorunu yaşamıştım,iki paketten bir tanesinde sadece,neyseki vakum makinem var.

Merhaba @SpadaCoffeeRoastery

Şehir dışında olduğum için ancak dönebiliyorum mesajınıza.

Fotoğraf üzerinden anlatmak zor olacağı için dün gece dönünce hızlı bir video çekmek daha kolay oldu.

(Video herkese açık değil, yalnızca bu link üzerinden izlenebiliyor)

Kolaylıklar.

Merhabalar öncelikle şunu belirtmeliyimki kullandığımız paketler yurtdışında , bildiğiniz tüm büyük markalara üretim yapan, TR deki üreticilerden çok daha büyük ve üst kalite üretim yapan bir firmadır.
Material olarak geriye dönüşümlü malzemeden , zip kalitesi dünyadaki en iyi kalitelerden, valfleri ise yine kendimiz seçerek hatasız çalışan valferdendir.

Paketlerde herhangi bir hata yok.

Paketi ters acmissiniz. Diger taraftan açildigindan herhangibir sorun yasamazsaniz.

Son düzenleme:
El mirador için sitedeki tarif dışında başarılı bulduğunuz bir tarif var mı?

El mirador için sitedeki tarif dışında başarılı bulduğunuz bir tarif var mı?
Merhabalar. Tarifte %21 lik bir ext. Yakalamişız , begenmediğiniz ya da değiştirmek istediğiniz birsey varsa yrdimci olamaya çalışalım🙏.

Merhabalar. Tarifte %21 lik bir ext. Yakalamişız , begenmediğiniz ya da değiştirmek istediğiniz birsey varsa yrdimci olamaya çalışalım🙏.
Sizin tariflerde sorun yok. Sadece bu kahveyi satan farklı firmalar da vardı diye hatırlıyorum farklı reçeteler denemek istedim. Sizin tarifte henüz iki demleme yaptım. Süre çok artar diye henüz 21 klikte denemedim şuan 23 klikte deneme yapıyorum. Ancak fermente tatlardan çok yaban mersini hissediliyor.

Anladiğım kadariyla olumsuz birsey yok.
Biz teknik olarak (tds/ext) en iyi reçeteyi bulmaya çalışiyoruz. Fakat en iyisini bize cup söyleyecektir.Tabiki receteyi siz kendinize göre değistirebilirsiniz.
Fermante tadlarin olması çok istediğimiz bir sonuç değil.
Süre biraz uzun gibi görünebilir fakat sorun olmayacaktir.

Ayın son günü %20’lik Şubat indirimi ile iki güzel kahveyi ekledik sepete.

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 4C39147E-F2E6-4CA9-AA87-7BB97A35CB7B.jpeg
    4C39147E-F2E6-4CA9-AA87-7BB97A35CB7B.jpeg
    61.1 KB · Görüntüleme: 190
guji gigesa çok tırt
boreta'yı aeropress'te oldukça sevdim
Merhabalar. Guji gigessa cok uzun zamandir seckimizde bulunmamaktadir ve sevilen bir kahvemizdi.Oldukca temiz ve karakteristik bir yapisi vardi.
Boretanindasa son donemleri diyebilirim.

Duwancho, Japanese demlemede oldukça iyi.
15.5-16 gr
cmd 18 klik
Hario 100'lü (cafec th3 den daha hızlı ?)
Abant su
100 buz
150 94 derece
35-40 ml 30 sn 2 tur rao spin
son döküşü 1.30-1.35 gibi bitirecek şekilde kalanı ikiye böldüm
son döküşten sonra tekrar rao spin

@SpadaCoffeeRoastery Kolombiya Maracay için V60 yada V60 immersion'da hangi demleme reçetesini önerirsiniz? Ve Comandante için kaç klik öğütüm
Merhabalar,

İmmersion demleme her nekadar tutarlı ve kontrol edilmesi açısından daha kolay görünsede , teknik olarak V60 demlemenin Maracay için çok daha uygun olduğunu düşünüyoruz.

17/306
Ratio 18
CD18 clik
Bloom + 3 dokus
Sure 3:15

Deneyebilirsiniz.

Teşekkürler ☕ sıcaklık, su ve filtre olarak hangisini önerirsiniz?
Filtre icin std. V60 filtre dusunulerek yaziyoruz ve genelde su sicakliklarini 93~94 derece gibi kullanabilirsiniz. Su ise herkesde ayni su bulunmadigindan onerimiz ortalama 40~70ppm arasi bir su ile deneyimleyebilirsiniz.

Merhaba, espresso için kahve çekirdeği önerisi alabilir miyim tabiki şu anda sitenizde aktif olanlardan?
Merhabalar tum cekirdeklerimiz omni roast oldugundan espressoda kullanabilirsiniz. Klasik espressoya en yakin olan motion seckimizdir.

Bu ay @SpadaCoffeeRoastery alımlarınızda tecrübelerinizi bu başlıkta toplayabilirsiniz arkadaşlar. Tekrar güzel bir alım olmasını diliyorum.

Geri