Bu ürünlerin hiçbirisinin içerisinde kahve dışında ekstra bir yabancı madde yok. Bunlar kavrulmuş saf kahve çekirdekleri.Bir sorum var:
Geçen hafta festivalde "Kolombiya Sexy Cherry" ve "Milan Sakura" limited edition kahvelerini aldım. Ne yazık ki Milan Sakura kutusu yere düştü ve kırıldı, çekirdekler her yere dağıldı; bu yüzden o kahveyi içemedim. Cherry ise kırılmadı ve kahveyi bitirdim; gerçekten çok güzeldi. Merak ediyorum, Milan Sakura'nın içinde beyaz şarap var mı? Kısacası https://spadacoffee.com/limited-edition adresindeki ürünler içkili mi?
Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Kırılan kutunun arkasındaki etikette beyaz şarap yazdığı için endişelenmiştim. Emeğinize sağlık, gerçekten takdire şayan bir çalışma. Festivalde limited edition kahvelerin hepsini denedim ve çok etkilendim. Muazzam kahveler...Bu ürünlerin hiçbirisinin içerisinde kahve dışında ekstra bir yabancı madde yok. Bunlar kavrulmuş saf kahve çekirdekleri.
Fakat; bahsettiğiniz kahvelerde kahvenin işlenmesi (prosses) dediğimiz aşamada femantasyon ve co-fermantasyon teknikleri uygulanıyor. Bu teknikler kahveye çok farklı tadım notaları kazandırabiliyor.