• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Spada'nın gönderdiği kahvelerin kavrum süresinden ortalama ne kadar geçmiş oluyor? Dinlenmiş kahve mi gönderiyorlar? Birkaç kez alım yaptım ama hatırlamıyorum.

Genel olarak 5-7 gün geçmiş kavrumlar elime ulaşmış oluyor. Muhtemelen her hafta rutin kavrumları var. Hep yeni kavrulmuş kahveler geliyor. Benim için de ideal olan bı aslında

Burundi gerçekten güzel günlük tüketime oldukça uyumlu makinede v60da temiz gövdeli. Spada'nın kahvelerinin çalıştığım yerde temin edebilmekteyim çoğu çekirdek için aynı şeyi düşünüyorum ve yukarda da bahsedilmiş aynı görüşteyim çekirdek seçimi fiyat ve beğeniyi iyi ayarlamakta.Ve en çok takdir ettiklerim yönü devamlı müşterisini düşünmekte ve sadakatinin göstermekte. Darısı diğer kavuruculara da.

@kahve5 Merhabalar, kahvenin devamı var. Kavrumları festivallere bölerek stok yapmaktayız, ardından hemen tekrar web sitesindeki stoğunu gireceğiz. (Cuma - Cumartesi güncelleyebiliriz. )

Bir sorum var:

Geçen hafta festivalde "Kolombiya Sexy Cherry" ve "Milan Sakura" limited edition kahvelerini aldım. Ne yazık ki Milan Sakura kutusu yere düştü ve kırıldı, çekirdekler her yere dağıldı; bu yüzden o kahveyi içemedim. Cherry ise kırılmadı ve kahveyi bitirdim; gerçekten çok güzeldi. Merak ediyorum, Milan Sakura'nın içinde beyaz şarap var mı? Kısacası https://spadacoffee.com/limited-edition adresindeki ürünler içkili mi?

Bir sorum var:

Geçen hafta festivalde "Kolombiya Sexy Cherry" ve "Milan Sakura" limited edition kahvelerini aldım. Ne yazık ki Milan Sakura kutusu yere düştü ve kırıldı, çekirdekler her yere dağıldı; bu yüzden o kahveyi içemedim. Cherry ise kırılmadı ve kahveyi bitirdim; gerçekten çok güzeldi. Merak ediyorum, Milan Sakura'nın içinde beyaz şarap var mı? Kısacası https://spadacoffee.com/limited-edition adresindeki ürünler içkili mi?
Bu ürünlerin hiçbirisinin içerisinde kahve dışında ekstra bir yabancı madde yok. Bunlar kavrulmuş saf kahve çekirdekleri.

Fakat; bahsettiğiniz kahvelerde kahvenin işlenmesi (prosses) dediğimiz aşamada femantasyon ve co-fermantasyon teknikleri uygulanıyor. Bu teknikler kahveye çok farklı tadım notaları kazandırabiliyor.

Bu ürünlerin hiçbirisinin içerisinde kahve dışında ekstra bir yabancı madde yok. Bunlar kavrulmuş saf kahve çekirdekleri.

Fakat; bahsettiğiniz kahvelerde kahvenin işlenmesi (prosses) dediğimiz aşamada femantasyon ve co-fermantasyon teknikleri uygulanıyor. Bu teknikler kahveye çok farklı tadım notaları kazandırabiliyor.
Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Kırılan kutunun arkasındaki etikette beyaz şarap yazdığı için endişelenmiştim. Emeğinize sağlık, gerçekten takdire şayan bir çalışma. Festivalde limited edition kahvelerin hepsini denedim ve çok etkilendim. Muazzam kahveler...

Geri