• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

angeluscoff

Yeni Üye
İsim
ÖMER EVREY
Daha fazla  
İsim
ÖMER EVREY
Değirmen
Comandante
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beşiktaş
Kurulduğu günden bu yana bulunduğu Nişantaşı muhitinde müdavimleri ve kahve severler tarafından beğenilen, sadece nitelikli kahve sunmanın dışında kahve lezzet uyumunu hep göz önünde bulunduran kahve dükkanı ve kavurucusu. Çıktıkları yolda hep en iyisini nasıl yaparız, kahveyi daha iyi nasıl sunarız diye uğraş içinde olan bu konuda sürekli kendini geliştirmek adına yatırım yapan bir işletme. Nitelikli kahve dükkanı olarak bildiğim bir çok kahve dükkanının yeterli miktarda yatırım yapmadığı "KAHVEDE KULLANILACAK SU" konusuna önem atfeden (kullandıkları buzlarına gelen su da filtreden geçmekte) sevdiğim bir kahve dükkanı.

Forumda sevdiğim bu kahve dükkanı ve kavurmacısı hakkında konu başlığı açmak istedim.

internet siteleri üzerinden kahve alınabiliyor.
spada coffee shop and roastery

Kenya ve Honduras Finca rivera benim favori kahvelerim.

En son denediğim ve beğenerek tükettiğim Kenya kahvesi;

Kahve: Spada Coffee-Kenya Niyeri Utezo Jımbo

Demleme ekipmanı: Hario V 60- V 60 02 Filtre kağıdı

Oran: 18gr / 288 gr 1:16

Su: 100 ppm AOSMİTH su arıtma

Öğütme: Commandante 21 klik

Reçete: 40 sn 55 gr Blooming
145 gr'a kadar ikinci döküş (1 dk 15 sn)
260 gr'a kadar üçüncü döküş (2 dk)
288 gr'a kadar son döküş (2 dk 38 sn)

Bitiş: 2:38

Alabildiğim Tadım Notları: Domates Kurusu, karamelize şeker, soğumaya yakın tatlı kırmızı meyveler, vişneli çikolata.

Spada'yı Ruanda Mahambe kahvesiyle tanıdım, damağınızın gelişmiş olmasına gerek yok yeşil elma çok bariz alınıyordu tadı hala damağımda. 2. kahvem de Kolombiya Obraje olmuştu. Bu kahvede asidite yerine tatlılık-bu sefer kırmızı elma- ön planda hissettim. Memnun olduğum bir kavurucu oldu.

Yanlış hatırlamıyorsam benim önerimle listeye alınmış nitelikli kahve kavurumevlerinden, minik ama iyi kahve kavuran butik bir kavurucu ve kahve dükkanıdır Spada... aldığım hiç bir kahvesi pişman etmemiştir...

Merhaba,

Kahve Kulübünde bizimle ilgili bir başlık açıldığını görmek Spada Coffee & Roastery ailesi olarak bizleri mutlu etti. Kahve Kulübünde yer alan bu başlık altında kahvelerimiz hakkındaki bilgileri bulabileceksiniz. Şu anda kahve kavurma evimizde, mevcut cihazlarımız ile özellikle ev kullanıcılarına yönelik olarak reçete denemelerimize devam ediyoruz.

Kahve Kulübü üyelerine özel Eylül ayı sonunda kadar kullanabileceğiniz KAHVEKULUBU kodu ile siparişlerinizde %15 indirim alabilirsiniz. Siparişinizi tamamladıktan sonra gelen sipariş özeti ekranında KAHVEKULUBU kodunu kullanmanız indirim uygulanması için yeterli olacaktır. İndirim kodunu Eylül ayı sonuna kadar internet sitemiz https://www.spadacoffee.com/
üzerinden yapacağınız tüm kahve alışverişlerinizde tekrarlı olarak kullanabilirsiniz.

Kavurma evimize pandemi koşulları nedeni ile bu süreçte maalesef misafir kabul edemiyoruz. Kahvelerimizi ve eşlikçilerini tatmak, kahve adına sohbet etmek için Teşvikiye’de bulunan kahve dükkanımıza hepinizi bekliyoruz.

Pandemi sürecinin sonlanması ile beraber kavurma evimizde yapacağımız etkinliklerimiz için duyurularımız olacaktır. Hem bu duyurular, hem de iyi kahveye dair soru,öneri ve görüşleriniz için bizi internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle...

@NoDRaC @PepukKahve @Kahveciningalaksirehberi

elimde epey kahve olmasına rağmen indirim bulunca dayanamadım. zaten gelecek ay sizi deneyecektim isabet oldu. finca rivera siparişi verdim çok merak ediyorum bakalım :)

Güzel indirim, Colombia Obraje, Guatemala Asprocdegua ve Honduras Finca Rivera çekirdeklerinden 2 tanesini sipariş etmeyi düşünüyorum kahveler bitmeye başlayınca. Deneyenler bunlardan hangilerini daha çok beğendi acaba?

@nuclearmoonrise Guatemala Asprocdegua ve Honduras Finca Rivera'yı beğeneceğinizi düşünüyorum.
Honduras Finca Rivera: Vanilya, çilek, mango, kuru üzüm.
Yıkanmış.
Guatemala Asprocdegua: Karamelize şeker, fındık, çikolata
Yıkanmış.
https://www.spadacoffee.com/urun-kategori/kahve/
Keyifli içimler :)

Spada Coffee-Kenya Niyeri Utezo Jımbo çekirdeğini v60 ile çok beğendim. Şarabımsı gövdesi, tatlılığı ile oldukça keyif verici. Uzun zamandır ilk bardağım bittikten sonra hemen o anda ikinci kez gidip tekrar demlememiştim bir çekirdeği. Ellerinize sağlık

Foruma katılmasına sevindim çalıştığım kahve dükkanına sizi ben tavsiye etmiştim colombialarınız muhteşem hala sizden alıyorlar arada gidip içerim o ekşilik tam kıvamında valla bayılıyorum

Geri