nuclearmoonrise
Barista
Kasuya ile 3 dakika zor gibi. Orta-ince öğütümle 2.10 anca sürdü. Yavaş filtreyle belki. Ama denerim.Kasuya demledim üç dakika civarı sürdü. Daha tatlı ve buram buram siyah üzüm vardı.
Kasuya ile 3 dakika zor gibi. Orta-ince öğütümle 2.10 anca sürdü. Yavaş filtreyle belki. Ama denerim.Kasuya demledim üç dakika civarı sürdü. Daha tatlı ve buram buram siyah üzüm vardı.
Olmaz. O indirim kurların uçmasıyla çoktan bindirime döndü zaten. Bundan sonra ülkede tüketiciyi olumlu etkileyecek birşey olacağını zannetmiyorum.Yeri olmayabilir ama sadece merakımdan soruyorum.7 Eylül 2021 tarihinde Kahve ithalatında Gümrük vergisi indirimi yapıldığı haberine denk geldim.Kurlar yerinde durmuyorken ve kahve fiyatları devamlı yükseliyorken bu indirimin maliyetler üzerinde azaltıcı etkisi olur mu?
Dün TH-2 ile denedim ama pek istediğim gibi olmadı yine. Bugün TH-3 ile kullandığım tarifin aynısını "eski traditional" filtre ile yaptım. Çok iyi oldu. Gövde düştü, kırmızı meyve sarı meyvenin ötesine geçti, oldukça lezzetli oldu. Umarım filtreden değildir bu sonuç, zaman yaramıştırEvet Th-2 vardı![]()
Tarifiniz nasıldı?Dün TH-2 ile denedim ama pek istediğim gibi olmadı yine. Bugün TH-3 ile kullandığım tarifin aynısını "eski traditional" filtre ile yaptım. Çok iyi oldu. Gövde düştü, kırmızı meyve sarı meyvenin ötesine geçti, oldukça lezzetli oldu. Umarım filtreden değildir bu sonuç, zaman yaramıştır![]()
60-60-60-60Tarifiniz nasıldı?
Kebede Maro bir süredir satışta. 137 liradan satışa sunuldu. Önce 150 liraya, sonra 190'a çıkarıldı.Yeni kahveler gelmiş.
Petracoffee.com
Siyah Üzüm / Kiraz / Funky Simdi tatlıya geçebiliriz. En leziz naturel Etiyopya çekirdekleri yine bizlerle. Eğer işleme yöntemlerinden gelen funky tatları arıyorsanız bu kahve tam sizlik. Karışık varyatelerden oluşan bu lot, Guji bölgesinden toplanan çekirdeklerden oluşuyor. Çekirdekler sıra...www.petracoffee.com
![]()
Etiyopya Kebede Maro
Şeftali / Floral / Reçelsi Simdi tatlıya geçebiliriz. En leziz naturel Etiyopya çekirdekleri yine bizlerle. Kebede Maro, özellikle doğal işlenmiş kahveler üzerine yoğunlaşan, orta olcekli bir üretici. Yirgacheffe 'in Woreda bölgesine yer alan tarlalarından bölgenin en iyi örneklerini üretip...www.petracoffee.com
Yuh dedim içimden, buraya da yazayım kalsın burada daKebede Maro bir süredir satışta. 137 liradan satışa sunuldu. Önce 150 liraya, sonra 190'a çıkarıldı.
Kulübün fiyat dedektörü gibisin vallaKebede Maro bir süredir satışta. 137 liradan satışa sunuldu. Önce 150 liraya, sonra 190'a çıkarıldı.
BilinçlenelimKulübün fiyat dedektörü gibisin valla. Şaka bir yana uçuk fiyatlar bunlar.
Hafta başında ben bakıyordum 150 liraydı, black friday indirimi olursa denerim diyordum. Çarşamba gece tekrar baktım 190'ı görünce küçük bir şok yaşadım, şu anda black friday indirimi ile 152 liraya geliyorBilinçlenelimKimse 1 ay öncesinin 190 liralık kahvesi olduğunu zannetmesin.
Artık 245 liraKebede Maro bir süredir satışta. 137 liradan satışa sunuldu. Önce 150 liraya, sonra 190'a çıkarıldı.
Organik Patlıcan Suyu İçiyor olabilir.fanki (!) gujiye 280 gayme vereceğime gider nescafe classic içerim. merak ediyorum bu arkadaşlar ne içiyor??
Organik Petra Patlıcanı kaç para oldu acabaYeni Hasat