• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeri olmayabilir ama sadece merakımdan soruyorum.7 Eylül 2021 tarihinde Kahve ithalatında Gümrük vergisi indirimi yapıldığı haberine denk geldim.Kurlar yerinde durmuyorken ve kahve fiyatları devamlı yükseliyorken bu indirimin maliyetler üzerinde azaltıcı etkisi olur mu?

Yeri olmayabilir ama sadece merakımdan soruyorum.7 Eylül 2021 tarihinde Kahve ithalatında Gümrük vergisi indirimi yapıldığı haberine denk geldim.Kurlar yerinde durmuyorken ve kahve fiyatları devamlı yükseliyorken bu indirimin maliyetler üzerinde azaltıcı etkisi olur mu?
Olmaz. O indirim kurların uçmasıyla çoktan bindirime döndü zaten. Bundan sonra ülkede tüketiciyi olumlu etkileyecek birşey olacağını zannetmiyorum.

Dün TH-2 ile denedim ama pek istediğim gibi olmadı yine. Bugün TH-3 ile kullandığım tarifin aynısını "eski traditional" filtre ile yaptım. Çok iyi oldu. Gövde düştü, kırmızı meyve sarı meyvenin ötesine geçti, oldukça lezzetli oldu. Umarım filtreden değildir bu sonuç, zaman yaramıştır :)
Tarifiniz nasıldı?

Yeni kahveler gelmiş.

Yeni kahveler gelmiş.

Kebede Maro bir süredir satışta. 137 liradan satışa sunuldu. Önce 150 liraya, sonra 190'a çıkarıldı.

fanki (!) gujiye 280 gayme vereceğime gider nescafe classic içerim. merak ediyorum bu arkadaşlar ne içiyor??

Organik Petra Patlıcanı kaç para oldu acaba :unsure: Yeni Hasat

işletme giderleri yazanı beyzbol sopası ile kovalayasım var bak ona göre 😂😂

Geri