Bir an gerildim kusura bakmayın. Bu konuyla ilgili daha önce yazmadım. Herhalde benimle benzer düşünceleri olan birisinin mesajını hatırladınız. Anladığım kadarıyla petra ile ilgili benzer duygulara sahibiz. Esen kalınBu mesajı daha önce okuduğumu hatırlıyorum, o sebeple sordum.
Petra ile ticari ilişkim yok. Hiçbir şekilde kendilerinden alışveriş yapmam, kişisel boykot uyguladığım firmadır kendisi. Konuya yazdığım önceki mesajlardan görebilirsiniz.
Petra 'nın bu yıl içindeki tüm kahvelerini denesim son parti hariç yorumum genel çekirdekler bazında 1 ürüne özel degil.Altay hocam kahveleri içerek mi yorum yaptınız yoksa genel algı olarak mı yorum yapıyorsunuz? Son kahveleri bence çok başarılı piyasanın en iyisi şuanda. 72₺ lik etiyopia yı ben de damak tadıma göre bensa dan iyi buldum.
bendeki şansın diyesim geliyor.
Yıllar sonra tekrar nitelikli kahve işlerine girişeyim dedim. Sınırlı vakitte okuduğum konulara göre denediklerim:
Probador. Heh işte tamam dedim amerika deneme paketini aldım. Henüz keyif alabildiğim bir kahve çıkmadı içinden. Belki birazcık brezilya.
Probador herhalde yeni kronotrop oluyo dedim kendimce. Daha niş bi yer bakayım dedim, sürekli duyduğum petra petra petra. Dedim en pahalısını vereyim en azından içilebilir bişey gelsin. Yine sükutu hayal.
Arkadaşlar parasını falan geçtim, düşük asit yüksek gövde verebilen bir çekirdek arıyorum. Nereye bakayım? Null? Şuradan şaşma denebilecek bir yer lazımyıldım resmen.
Bu arada öğütücü molent g50, v60 da yapıuorum.
Ben de kavrumlarını bayağı başarılı buldum. Biraz ön yargı var sanırım kronotropa kavrum konusundaKonudan bağımsız, Kronotrop'un da son zamanlardaki çekirdeklerini de gayet başarılı buldum (filtre) bu arada.
Eli Espinoza, Gerba, Las Lajas, Chirinos, Female Growers vs.
Chirinos u sevdiniz mi? Ve las lajas nasıl sizce?Konudan bağımsız, Kronotrop'un da son zamanlardaki çekirdeklerini de gayet başarılı buldum (filtre) bu arada.
Sevgili Altay, önceki parti kahveleri konusunda kesinlikle haklısın, ayrıca ben de tepkili olduğum için hala kahvelerini almıyorum ancak bir kaç kez yemek ardından dukkanlarinda ictim, son parti kahveleri hic fena değil hakikaten... ancak bir süre daha alip da evde demlemeyi düşünmüyorum ben de...Petra 'nın bu yıl içindeki tüm kahvelerini denesim son parti hariç yorumum genel çekirdekler bazında 1 ürüne özel degil.
Şu anki las lajas kuşburnu çayı gibi. Ben keyif almıştım ama satın alacak kadar da sevmedimChirinos u sevdiniz mi? Ve las lajas nasıl sizce?
Konudan bağımsız, Kronotrop'un da son zamanlardaki çekirdeklerini de gayet başarılı buldum (filtre) bu arada.
Tutarlılık konusunda sanırım biraz da. Güzel, farklı çekirdek getiren firmalardan. Fazla şube olunca, bence kavrumdan biraz feragat ediliyor. Şahsi fikrim böyle.Ben de kavrumlarını bayağı başarılı buldum. Biraz ön yargı var sanırım kronotropa kavrum konusunda![]()
ben hep 50 liralık alıyorum..97 liraya huehuetenango isteyen var mı :d Çilek var bakın.
Bugün Bensa Diima paketini açtım. Eşimle birlikte içtik, uzun süre sonra yüzümüzde gülücükler açtıran bir kahve oldu. İçimini oldukça keyifli buldum bende..Bensa Diima trendyoldan almıştım 11.11 indirimlerinde benim içtiğim en iyi kahveydi çok ahım şahım bilgim yok 1 senedir kahve içiyorum totalde ama not defterime yıldızlı olarak not aldığım tek kahveydi