• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu mesajı daha önce okuduğumu hatırlıyorum, o sebeple sordum.
Petra ile ticari ilişkim yok. Hiçbir şekilde kendilerinden alışveriş yapmam, kişisel boykot uyguladığım firmadır kendisi. Konuya yazdığım önceki mesajlardan görebilirsiniz.
Bir an gerildim kusura bakmayın. Bu konuyla ilgili daha önce yazmadım. Herhalde benimle benzer düşünceleri olan birisinin mesajını hatırladınız. Anladığım kadarıyla petra ile ilgili benzer duygulara sahibiz. Esen kalın

Altay hocam kahveleri içerek mi yorum yaptınız yoksa genel algı olarak mı yorum yapıyorsunuz? Son kahveleri bence çok başarılı piyasanın en iyisi şuanda. 72₺ lik etiyopia yı ben de damak tadıma göre bensa dan iyi buldum.
Petra 'nın bu yıl içindeki tüm kahvelerini denesim son parti hariç yorumum genel çekirdekler bazında 1 ürüne özel degil.

:) bendeki şansın diyesim geliyor.

Yıllar sonra tekrar nitelikli kahve işlerine girişeyim dedim. Sınırlı vakitte okuduğum konulara göre denediklerim:

Probador. Heh işte tamam dedim amerika deneme paketini aldım. Henüz keyif alabildiğim bir kahve çıkmadı içinden. Belki birazcık brezilya.

Probador herhalde yeni kronotrop oluyo dedim kendimce. Daha niş bi yer bakayım dedim, sürekli duyduğum petra petra petra. Dedim en pahalısını vereyim en azından içilebilir bişey gelsin. Yine sükutu hayal.

Arkadaşlar parasını falan geçtim, düşük asit yüksek gövde verebilen bir çekirdek arıyorum. Nereye bakayım? Null? Şuradan şaşma denebilecek bir yer lazım:) yıldım resmen.

Bu arada öğütücü molent g50, v60 da yapıuorum.

Konudan bağımsız, Kronotrop'un da son zamanlardaki çekirdeklerini de gayet başarılı buldum (filtre) bu arada.

Eli Espinoza, Gerba, Las Lajas, Chirinos, Female Growers vs.

Konudan bağımsız, Kronotrop'un da son zamanlardaki çekirdeklerini de gayet başarılı buldum (filtre) bu arada.

Ben de kavrumlarını bayağı başarılı buldum. Biraz ön yargı var sanırım kronotropa kavrum konusunda :)

Petra 'nın bu yıl içindeki tüm kahvelerini denesim son parti hariç yorumum genel çekirdekler bazında 1 ürüne özel degil.
Sevgili Altay, önceki parti kahveleri konusunda kesinlikle haklısın, ayrıca ben de tepkili olduğum için hala kahvelerini almıyorum ancak bir kaç kez yemek ardından dukkanlarinda ictim, son parti kahveleri hic fena değil hakikaten... ancak bir süre daha alip da evde demlemeyi düşünmüyorum ben de...

Katılıyorum. Yeni Kenya'sını bugün ilk kez içtim. O da güzeldi.

Ufak bir sohbetim oldu Petradaki arkadaşlarla, yeni kahveler yakında gelebilir😄 Guatemalar gelmiş şuan da test aşamasındaymış.

Ayrıyeten ilerisi için daha koyu kavrum Amerikan tarzı espresso sevenler için Acme gibi sürekli olacak bir çekirdek gelebilirmiş

Merhaba, Black Friday indiriminden kahve almayı düşünüyorum petradan, son çekirdeklerinden önerileriniz var mı ?

Bensa Diima trendyoldan almıştım 11.11 indirimlerinde benim içtiğim en iyi kahveydi çok ahım şahım bilgim yok 1 senedir kahve içiyorum totalde ama not defterime yıldızlı olarak not aldığım tek kahveydi

İçmeden karalamak da yeni moda oldu galiba. Daha iyisi varsa gösterin de biz de alalım ordan arkadaş. Gidip ne idüğü belirsiz hasat yılı belli olmayan kahveleri önermeyin ama.. Saf eleştiri var başka da birşey yok 97₺ yi gidin ekonomiyi batıranlara sorun arkadaşlar Doları Petra mı 8 e çekti😂😂😂

buraya yazan herhangi bir satıcıya bazı insanlar biraz tapıyorlar gibi geldi bana da Petra şu ana kadar williamsla birlikte en favori kavurucum. Diğer forumda bir kahvenin bozuk çekirdeklerinin fotoğrafını atmıştım yok olamaz asla böyle değil bu firma diyip durdular inanılmaz bir müritlik akımı var soğudum burayı buldum burada da vaziyet aynı. Hayır damak zevki farklı olabilir de hizmet kalitesi de değişmiyor ya

Bensa Diima trendyoldan almıştım 11.11 indirimlerinde benim içtiğim en iyi kahveydi çok ahım şahım bilgim yok 1 senedir kahve içiyorum totalde ama not defterime yıldızlı olarak not aldığım tek kahveydi
Bugün Bensa Diima paketini açtım. Eşimle birlikte içtik, uzun süre sonra yüzümüzde gülücükler açtıran bir kahve oldu. İçimini oldukça keyifli buldum bende..

Geri