• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Guatemala La Nueva Montana'yı içiyorum iki gündür. Fındık ve kakao tatlarını çok net hissettiğim güzel fincanlar elde ettim diyebilirim. Clever ve Moccamaster'dan çıkan kahveleri çok beğenmeme rağmen bir de aeropress ile demleyeyim dedim ve bu kahvenin aeropress'e çok daha uygun olduğunu fark ettim. Kahveyi alan ya da almayı düşünen arkadaşlar, bu reçeteyi kullanabilir.
cmd 18 klik - 94 derece su - tek filtre - düz metod - 16 gram kahve - 240 ml su - 3 tur ileri yönde kaşık hareketi 1.dakikada işlemi tekrarla - 1.30'da press. Sonuç: çiçek gibi kahve.

Geri