• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kinto’nun ürünlerini eklemişler. Fiyatlar çok hoş…

Kimsenin sanatına saygısızlık etmek istemem ama Timemore Sculptor tişörtü yapmak için tasarımcıyla çalışmanıza gerek var mıydı hakikaten ya?

Kimsenin sanatına saygısızlık etmek istemem ama Timemore Sculptor tişörtü yapmak için tasarımcıyla çalışmanıza gerek var mıydı hakikaten ya?

Bayıldım. Bi bana bi tanede hanıma aldım. Ne olur ne olmaz, el sallayan mutlu ekmek tişörtüyle mahallede gezerken, gasp ediliriz ihtmaline karşı bir tanede tentürdiyot şişesi ekledim sepete.

Bayıldım. Bi bana bi tanede hanıma aldım. Ne olur ne olmaz, el sallayan mutlu ekmek tişörtüyle mahallede gezerken, gasp ediliriz ihtmaline karşı bir tanede tentürdiyot şişesi ekledim sepete.
toz bezi gibi silkelen ve kendine gel artık birader, kargo bedavaya geliyor kavanoz alınca! Bak 4 adet kurabiye alıyorum 560 tele olduğu için kargo çıkıyor. Keşke o da 650 lira olsa da kargo ödemeden alabilsem. Değer bil değer! ah petra üzümlü kekim...

Kinto’nun ürünlerini eklemişler. Fiyatlar çok hoş…
Petrada döviz alış 31tl, satış 74 tl. Böyle olunca 33yüroluk malı 2500tlye satabilirler.
1716928225867.jpeg
1716928247392.jpeg

Bu arada alışveriş yaparken sepetinize karabiber eklemeyi unutmayın comandante 9 klikte öğüttüğüm karabiber ile yaptığım yemekler gerçekten farklı bir lezzette oluyor eğer daha iri taneli seviyorsanız 15 klik bambaşka his yaratıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aman kıymetli @zebercet bir yerlerden başımıza patlıcan yağmasın 😂
15$lık Patrik Rolf kitabını 2600TL den vitrine koyan firma zaten gökten patlıcan yağdırıyordur.
Arzulayanın kafasına düşer üstadım:)
Sadece bir sanal pos kadar uzakta.

Üzerinde P harfı olan sweatshirt için nasıl olur da 3200 lira isterler gerçekten inanılmaz

Arkadaşlar iyi güzel geyik yapıyorsunuz da çok önemli bir şeyi unutuyorsunuz: NAVLUN FİYATLARI. Bari köstek olmayın.

Hem unutmayın bir ürün size çok pahalı geliyorsa, sizin için üretilmemiştir.

Bu arada ben yurtdışında yaşayan bir tanıdığım vasıtasıyla kakaolu kek ve beyaz tişört siparişi verdim, böylece navlun fiyatlarından etkilenmemiş oldum. Gelince deneyimlerimi yazacağım inş.

Geri