• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Old School Roastery

Bugün gatta ile nectairo ulaştı. Teşekkür ederim. Sitede gatta için reçete hazırlanıyor diyor ama bir gelişme var mı sormak istedim @OldSchoolRoastery
Detaylı reçete henüz tamamlandı ama kabaca şöyle söyleyebiliriz, orta-kalın aralığında öğütüm, 91-92 derece su sıcaklığı ve 3-4 basamaklı demleme olarak deneyebilirsiniz. Su olarak yine Nestle öneriyoruz

Merhabalar, umarız herkes iyidir. 😊

Bahara selam demenin vakti geldi diye düşündük ve Nisan ayının sonuna kadar, tüm ürünlerde %20 geçerli olan ‘’SELAMBAHAR‘’ indirim kodunu sizlerle paylaşıyoruz.

Keyifli kahveli günler dileriz. 👋:coffee:
Bugün Zuniga'yı demledim. İlk defa bir filtre kahveden espresso gibi şurupsu gövde aldım. Dudak yapıştıracak kadar tatlı oldu. Yanlış anlamazsanız sizin dükkanda içtiğimden daha çok beğendim, demlemede kapışırız 😅 bu kahvenin hakkı net düz tabanmış onu beyan edeyim herkese. Çok güzel kahve ellerinize sağlık.

Bugün Zuniga'yı demledim. İlk defa bir filtre kahveden espresso gibi şurupsu gövde aldım. Dudak yapıştıracak kadar tatlı oldu. Yanlış anlamazsanız sizin dükkanda içtiğimden daha çok beğendim, demlemede kapışırız 😅 bu kahvenin hakkı net düz tabanmış onu beyan edeyim herkese. Çok güzel kahve ellerinize sağlık.
Afiyet olsun 😊

Kii AA ve Finca la Reforma dikkatimi çekti yanına bonus olarak Etyopya veya Kolombiyalardan bir tane olabilir. Artık V60'ı daha az kullanıyorum Moccamaster'a kaydım. Bu kahvelerden iyi sonuç alabilirim diye düşünüyorum.

Kii AA ve Finca la Reforma dikkatimi çekti yanına bonus olarak Etyopya veya Kolombiyalardan bir tane olabilir. Artık V60'ı daha az kullanıyorum Moccamaster'a kaydım. Bu kahvelerden iyi sonuç alabilirim diye düşünüyorum.
Bonus ürünü Gatta tercih edebilirsiniz yoğunluğu bizi mest ediyor 😍

Kavurucu: @OldSchoolRoastery 🔥
Kahve: Colombia Jairo Arcila
Dripper: Hario 02
Filtre: Abaca Plus
Oran(Ratio): 15 / 240
Kettle: Konchero AS-21267A
Öğütüm: Comandante 23 Klik
Su: Arıtma(58 ppm) - 90 derece
Toplam Demleme Süresi: 02 dakika 22 saniye

Döküş Basamakları:
00:00 - 00:35 /
60 g Blooming
00:35 - 01:05 / 60 g 1. Döküş (120 g)
01:05 - 01:35 / 60 g 2. Döküş (180 g)
01:35 - 02:22 / 60 g Son Döküş (240 g)

Demleme Notlarım:

Kuru kokuda bayıldığım bir kahve doyamazsınız koklamaya neden pakete parfümsü yazılmadı şaşkınım 😂, yeni yeni başladığım filtrede wdt kullanmam bunda da devam ediyor, kahveyi döktükten sonra yatağı wdt ile rahatsız ediyorum, düzlüyorum öyle başlıyorum su döküşlerine, tadımda dili kaplayan bir asiditesi var orta yüksek arasında, gövde şurupsu, aftertaste kalıcı, fermente notalar hissediliyor ama baymıyor, mayhoş ağız sulandıran bir fincan oldu, valla nectario ve arcila arasında kalsam ikisini de alırdım ikisi de çok hoş kahveler, iki üç gün yıkanmış takılıp tam damak patlatmalık 😂, normalde anaerobic kahvelerde ilk atışım, ince öğütüm düşük sıcaklık olurdu ama bunda fazla inceye inmeden bir denemek istedim, onun yerine döküş basamaklarını uzattım yoksa 2dk altında biterdi yine hoş olurdu belki ama karakterini yansıtmazdı çekirdeğin, sıcaklığı sabit tutup ince öğütüm (Comandante 17-18 klik) klasik 4×60 reçetesini deneyebilirsiniz.
Benim suya yakın değerde Pınar Madran var, en son ölçtüğümde yakındı yani 😂 değişmediyse onu kullanabilirsiniz.

Kavurucu: @OldSchoolRoastery 🔥
Kahve: Colombia Jairo Arcila
Dripper: Hario 02
Filtre: Abaca Plus
Oran(Ratio): 15 / 240
Kettle: Konchero AS-21267A
Öğütüm: Comandante 23 Klik
Su: Arıtma(58 ppm) - 90 derece
Toplam Demleme Süresi: 02 dakika 22 saniye

Döküş Basamakları:
00:00 - 00:35 /
60 g Blooming
00:35 - 01:05 / 60 g 1. Döküş (120 g)
01:05 - 01:35 / 60 g 2. Döküş (180 g)
01:35 - 02:22 / 60 g Son Döküş (240 g)

Demleme Notlarım:

Kuru kokuda bayıldığım bir kahve doyamazsınız koklamaya neden pakete parfümsü yazılmadı şaşkınım 😂, yeni yeni başladığım filtrede wdt kullanmam bunda da devam ediyor, kahveyi döktükten sonra yatağı wdt ile rahatsız ediyorum, düzlüyorum öyle başlıyorum su döküşlerine, tadımda dili kaplayan bir asiditesi var orta yüksek arasında, gövde şurupsu, aftertaste kalıcı, fermente notalar hissediliyor ama baymıyor, mayhoş ağız sulandıran bir fincan oldu, valla nectario ve arcila arasında kalsam ikisini de alırdım ikisi de çok hoş kahveler, iki üç gün yıkanmış takılıp tam damak patlatmalık 😂, normalde anaerobic kahvelerde ilk atışım, ince öğütüm düşük sıcaklık olurdu ama bunda fazla inceye inmeden bir denemek istedim, onun yerine döküş basamaklarını uzattım yoksa 2dk altında biterdi yine hoş olurdu belki ama karakterini yansıtmazdı çekirdeğin, sıcaklığı sabit tutup ince öğütüm (Comandante 17-18 klik) klasik 4×60 reçetesini deneyebilirsiniz.
Benim suya yakın değerde Pınar Madran var, en son ölçtüğümde yakındı yani 😂 değişmediyse onu kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun 😍😊

Bu nedir arkadaş şekerci dükkanı gibi 🔥 yaktın bizi @OldSchoolRoastery. Santa helena ile Anasonra'yı sepete ekledim bile French press yogun olarak kullanıyorum. bu alanda önerisi olan var mı ?
Duwancho da çok yoğun bir gövde çıkıyor beğenirseniz onu da tavsiye ederiz. Bu arada bugünün kargoları 2 saate kadar çıkacak yetişen kahveler bugün kargolanacak 😊

Teşekkürler @OldSchoolRoastery alıma katıldım Sipariş numarası: 10058 ile biz düşünürken la performayı sömürmüşler yetişemedik 😔
Ufak bir bilgi vereyim, La Reforma şu an birinin sepetinde henüz sipariş geçmedi. Sepette olduğu için stokta kalmadı olarak gözüküyor. Bence siteyi güncel olarak takipte kalın sepetten ürün düştüğü dakika yeniden stokta görünecek 😊

Herkese selamlar. Umarız keyifli günler geçiriyorsunuzdur 😊.

Ufak bir bilgilendirme yapmak istedik. Şu andan itibaren Colombia - Nectario Zuniga’dan 5 kg kadar stoğumuz kaldı. Yaklaşık 20 paket kaldı demektir. Fakat sitemizde Colombia Bundle başlığında da satıldığı için değişiklik gösterebilir. Vakumlayıp stok yapmak isteyenlere duyurulur 😊.

Tekrar incelemek ve sipariş vermek isteyenler için aşağıya linki bırakıyoruz.

Herkese keyifli günler dileriz 😊☕️.

Colombia - Nectario Zuniga

Herkese selamlar. Umarız keyifli günler geçiriyorsunuzdur 😊.

Ufak bir bilgilendirme yapmak istedik. Şu andan itibaren Colombia - Nectario Zuniga’dan 5 kg kadar stoğumuz kaldı. Yaklaşık 20 paket kaldı demektir. Fakat sitemizde Colombia Bundle başlığında da satıldığı için değişiklik gösterebilir. Vakumlayıp stok yapmak isteyenlere duyurulur 😊.

Tekrar incelemek ve sipariş vermek isteyenler için aşağıya linki bırakıyoruz.

Herkese keyifli günler dileriz 😊☕️.

Colombia - Nectario Zuniga
Stokta yeterli kahvem olduğu için ay sonuna doğru almayı düşünüyordum ama mesajı görünce dayanamayıp yapıştırdım 250 gr.
Uzun zaman sonra filtre için üst üste 2. kez aldığım tek kahve oldu. Emeğinize sağlık.

Stokta yeterli kahvem olduğu için ay sonuna doğru almayı düşünüyordum ama mesajı görünce dayanamayıp yapıştırdım 250 gr.
Uzun zaman sonra filtre için üst üste 2. kez aldığım tek kahve oldu. Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederiz afiyet olsun 😊. Mayıs ayı içerisinde gerçekten “ AKLINIZI BAŞINIZDAN ALACAK “ bir kahve stoklara girecek. Bizden söylemesi 😄

Geri