250 gram vakum için bekliyor geç kalmadıkHerkese selamlar. Umarız keyifli günler geçiriyorsunuzdur.
Ufak bir bilgilendirme yapmak istedik. Şu andan itibaren Colombia - Nectario Zuniga’dan 5 kg kadar stoğumuz kaldı. Yaklaşık 20 paket kaldı demektir. Fakat sitemizde Colombia Bundle başlığında da satıldığı için değişiklik gösterebilir. Vakumlayıp stok yapmak isteyenlere duyurulur.
Tekrar incelemek ve sipariş vermek isteyenler için aşağıya linki bırakıyoruz.
Herkese keyifli günler dileriz️.
Colombia - Nectario Zuniga
Yorumlarınızı bekliyoruz. Arcila, size müthiş bir deneyim sunacak ama şuna da belirteyim Zuniga'yı almayan bin pişman. İkiside kendi klasmanında fena kahveler.JAIRO ARCILA - COLOMBIA,
KII AA - KENYA
FINCA SANTA HELENA - COLOMBIA
Şu 3'lüyü seçtim, deneyince yorumlarımı yazarım, son dönemde aylık toplu alım için anlaşılan kavuruculardan ziyade ay içerisinde indirim sunan kavuruculardan alıyorum kahveleri, şimdiye kadarda güzel sonuçlar aldım. Nectario Zuniga ile Jairo Arcila arasında kaldım. Seçimim Arcila oldu.
zunigayı bize bir miktar daha bıraktığınız için teşekkür edeyim siz gerisini anlayınJAIRO ARCILA - COLOMBIA,
KII AA - KENYA
FINCA SANTA HELENA - COLOMBIA
Şu 3'lüyü seçtim, deneyince yorumlarımı yazarım, son dönemde aylık toplu alım için anlaşılan kavuruculardan ziyade ay içerisinde indirim sunan kavuruculardan alıyorum kahveleri, şimdiye kadarda güzel sonuçlar aldım. Nectario Zuniga ile Jairo Arcila arasında kaldım. Seçimim Arcila oldu.
Yorumlarınızı bekliyoruz. Arcila, size müthiş bir deneyim sunacak ama şuna da belirteyim Zuniga'yı almayan bin pişman. İkiside kendi klasmanında fena kahveler.
23:30 gibi kapatıyoruz. Coffee Shop olarak kullanıyoruz dükkanı. Ne zaman isterseniz gelebilirsiniz@OldSchoolRoastery acaba kaça kadar açıksınız birde gelip kahvenizi deneyimleme şansım var mı yoksa sadece kavurucu olarak mı dükkan.
Teşekkür ederiz afiyet olsun. Mayıs ayı içerisinde gerçekten “ AKLINIZI BAŞINIZDAN ALACAK “ bir kahve stoklara girecek. Bizden söylemesi
![]()
Acaba bu yeni ürünümüz için “ÜFF” diyebilir miyiz ? Sizin yorumunuz nedir ?Sen beniiii tanımazsınnnnnnnn, bilirimmmm de söylememmmmmmm
![]()
Acaba bu yeni ürünümüz için “ÜFF” diyebilir miyiz ? Sizin yorumunuz nedir ?![]()
Unutmadık güzel bir zamanda ayarlıcaz merak etmeyin@OldSchoolRoastery ayrıca yeni çekirdekler geldiğinde tükkanda toplanacağız sözünüzü tam şu anda hatırlatmam lazım
- Kolombiyadır
- En az 2 işlemden geçmiştir
- Kaping masasında dövüş çıkmıştır
- 100gramı 170-190TL bandındadır
![]()
Diğer ekipman tedarikçisi gibi arkadaşlar bu başlığa bakmayacağı için onların başlıklarına da yazmanızı rica ediyorum ben. Herhangi bir kahve sever olarak beni rahatsız etti sadece burada yazması.Aklınızı başınızdan alacak, uber süper şahane müthiş harika inanılmaz hayatınızda içmediğiniz kahve gibi söylemleri içenlere mi bıraksanız. Siz iyi kahve getirin hikayenizi anlatın bırakın takdiri içenler yapsın.
Mesajım sadece size değil bu tarz tanıtım yapan tüm kavurucu, yeşil çekirdek ve ekipman ithalatçısına.
Öncelikle sizlere de merhabalar. Şimdi yazacağımız sözler sadece kendi firmamız adına yazıyoruz yani herhangi bir genelleme yapmıyoruz diğer firmalar veya farklı kulvardaki firmalar bu yorumumuza katılır veya katılmaz bu onların taktiridir.Aklınızı başınızdan alacak, uber süper şahane müthiş harika inanılmaz hayatınızda içmediğiniz kahve gibi söylemleri içenlere mi bıraksanız. Siz iyi kahve getirin hikayenizi anlatın bırakın takdiri içenler yapsın.
Mesajım sadece size değil bu tarz tanıtım yapan tüm kavurucu, yeşil çekirdek ve ekipman ithalatçısına.
Ayrı bir başlık açmak istemedim hatam bu oldu. Sanırım ayrı bir başlık altında bu konuyu karşılıklı saygı ile tartışmak gerekiyor. Başlığı açınca sağlıklı bir ortamda tartışırız.Suat Hocam daha önce de uçan kaçan ifadeler çok gördük ya da haksız yere gömülen kavurucu başlıkları da forumun genel geçer bitki örtüsü bu sefer dikkatinizi çeken ne oldu?
Merhabalar. Bundle da espresso profilini kullanıyoruz. Santa Helena başlığındaki ürün filtre kavrumu. Ama espresso olarak 250 gr Santa Helena isterseniz not kısmında belirttiniz taktirde espresso profilinden gönderebiliriz.Merhabalar @OldSchoolRoastery
Espresso bundle daki santa Helena için başka bir profil mi kullandınız yoksa aynı mı?