• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Old School Roastery

Sayın @OldSchoolRoastery keşke paketlere de kahvenin türünü belirten bi yazı yazsaydınız, elim bir kaza sonucu 4 paket kahveyi, kartları çıkarılmış şekilde buldum evde, şimdi hangi paket hangi kahve bilemiyorum, pakete işlenmiş bir bilgi olsaydı daha iyi olabilirdi.
Paketlerdeki çekirdeklerin fotoğraflarını mail yoluyla ya da instagram üzerinden bizimle paylaşırsanız size yardımcı olmaya çalışalım

Sayın @OldSchoolRoastery keşke paketlere de kahvenin türünü belirten bi yazı yazsaydınız, elim bir kaza sonucu 4 paket kahveyi, kartları çıkarılmış şekilde buldum evde, şimdi hangi paket hangi kahve bilemiyorum, pakete işlenmiş bir bilgi olsaydı daha iyi olabilirdi.
Süper bi kör tadım şansı. Birden fazla paket alıyor olsaydım firmadan direkt çıkartıp göndermelerini talep ederdim.

Herkese selamlar. Stoklarımızı güncelledik ve sizleride bilgilendirmek istedik.

• ANA SORA - ETHIOPIA // SON 3 PAKET 250 GR
• MERU AB PLUS - KENYA // SON 2 PAKET 250 GR
• EXOTIC BUNDLE // SON 1 SET 100 GR
(Exotic sette bulunan Jairo Arcila’nın 100 gr lık paket seçeneğini kendi başlığında bulabilirsiniz)

NECTARIO ZUNIGA - COLOMBIA // SON 6 PAKET 250 gr

Herkese keyifli kahveli günler dileriz. 😊

Herkese selamlar. Stoklarımızı güncelledik ve sizleride bilgilendirmek istedik.

• ANA SORA - ETHIOPIA // SON 3 PAKET 250 GR
• MERU AB PLUS - KENYA // SON 2 PAKET 250 GR
• EXOTIC BUNDLE // SON 1 SET 100 GR
(Exotic sette bulunan Jairo Arcila’nın 100 gr lık paket seçeneğini kendi başlığında bulabilirsiniz)

NECTARIO ZUNIGA - COLOMBIA // SON 6 PAKET 250 gr

Herkese keyifli kahveli günler dileriz. 😊
Nectarıonun bi paketini daha kapatmamız yokmu @Şevval Şahin

Yorumlardan da gördüğüm kadarıyla old school güzel bi heyecan yaratmış forumda, etiyopyalardan birer tane sipariş ettim merakla bekliyorum :D

Bu kadar güzel yorumdan sonra bende nectario zuniga ve jario arcila ile alıma katıldım. @OldSchoolRoastery den ilk alışverişim oldu ☺️ kampanya için teşekkürler 🙏

Nectario'yu kaçırdığıma üzüldüm açıkçası. FINCA SANTA HELENA - COLOMBIA ve GATTA - ETHIOPIA sipariş ettim bakalım. Kampanya için teşekkürler.

Şu Karma Brezilya espresso kavrumların degassing süreleri ne kadar acaba?

Geri