• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

O halde bir övgü de benden gelsin Peru Timbuyacu da bizim baya hoşumuza giden bir kahve oldu bardacık net aldık ve bitişte hafif bir toblerone vardı. Bu sene worka ve bensa dima (Petra) dan sonra en beğendiğim kahve bu oldu yerli kavurucular içerisinde

Null Turaco ile aşamalı öğütüm + traditional denemesi yaptım.

G50 46 click
92 derece
21:320
Her 40 saniyede bir döküş (4 aşama)
Bitiş 2.53

Tavsiye edebileceğim bir reçete çıktı. Tadım notlarının çoğunu alabiliyorum, kenya kahvesi derdim kesinlikle.
Cascavel ile birlikte memnun kaldığım bir alım oldu.

Null Turaco ile aşamalı öğütüm + traditional denemesi yaptım.

G50 46 click
92 derece
21:320
Her 40 saniyede bir döküş (4 aşama)
Bitiş 2.53

Tavsiye edebileceğim bir reçete çıktı. Tadım notlarının çoğunu alabiliyorum, kenya kahvesi derdim kesinlikle.
Cascavel ile birlikte memnun kaldığım bir alım oldu.
Null gerçekten başarılı bir profil çıkarmış bu kahvede, benim favorilerimden oldu Turaco.

Merhaba dostlar. Önceden okuyarak katılsam da bu firmanın ürünlerine kayıtsız kalamadım :)

Worka ve Wolichu Wuchu kahvelerini denedim kendilerinden ilk defa. İkisi de muhteşem diyebileceğim tatlarda.

Özellikle WORKA 'yı farklı tat arayışında olanlara öneririm. Notalara girmek istemem ancak parfüm gibi kahve. Ağızda bıraktığı kuru gül tadı cok güzel.

Wolichu'yu svenlere de petra Gitesi öneririm. Tatlarını yakın buldum.

Firma hakkında olumsuz bir görüşüm de olacak; Ne instagram mesajından ne de sitelerindeki iletişimden bir dönüş sağlayamadım. İletişimlerinin kötü olduğu bariz ancak kahveleri güzel. kendilerini tebrik ederim.

Merhaba dostlar. Önceden okuyarak katılsam da bu firmanın ürünlerine kayıtsız kalamadım :)

Worka ve Wolichu Wuchu kahvelerini denedim kendilerinden ilk defa. İkisi de muhteşem diyebileceğim tatlarda.

Özellikle WORKA 'yı farklı tat arayışında olanlara öneririm. Notalara girmek istemem ancak parfüm gibi kahve. Ağızda bıraktığı kuru gül tadı cok güzel.

Wolichu'yu svenlere de petra Gitesi öneririm. Tatlarını yakın buldum.

Firma hakkında olumsuz bir görüşüm de olacak; Ne instagram mesajından ne de sitelerindeki iletişimden bir dönüş sağlayamadım. İletişimlerinin kötü olduğu bariz ancak kahveleri güzel. kendilerini tebrik ederim.
hocam selamlar, boyle cok mesaj gordugum icin mail yoluyla iletisim kurdum. Maile hemen donuyorlar. Sanirim biraz daha boyle bir tercihleri var. Aklinizda bulunsun

Tabii ki, 24 ppm ters osmoz su ve th-1 kullandım, 20 gramlık hoffmann veya 10 gramda 25 gram bloom (swirl)+ çift döküş yaptım 96 derece ile. Kavrum tarihine bakamıyorum paket bitti çünkü ama ilk kavrumlardandır mart sonu kavrumuydu galiba:)
24 PPM su nasıl olumlu sonuç verdi mi gerçetekten ? ben 100 ppm peak waterla demledim tadsız tuzsuz geldi :/ (Aeropress düz yöntem 93C su)

24 PPM su nasıl olumlu sonuç verdi mi gerçetekten ? ben 100 ppm peak waterla demledim tadsız tuzsuz geldi :/ (Aeropress düz yöntem 93C su)
güzel olmuştu:D suyun diğer özellikleri de önemli sonuçta bir parametre sadece ppm

KİBİNGO INTENSO ANAEROBİC - BURUNDİ - 2020/2021​

şu kahve beni bu sefer üzdü. Yani Aeropress /v60/french press heryerde denedim ama olmadı yani o beklediğim notalar tam ortaya çıkmıyor sanki bir gölgeleme var sürekli.

Null'un kahvelerini severim genelde hiç sorun yaşamadım. Hala aklımda ne yapabilirim gibi soru işaretleri mevcut. Bu kahve hakkında başka tecrübesi olan oldu mu ? merak ettim :)

şu kahve beni bu sefer üzdü. Yani Aeropress /v60/french press heryerde denedim ama olmadı yani o beklediğim notalar tam ortaya çıkmıyor sanki bir gölgeleme var sürekli.

Null'un kahvelerini severim genelde hiç sorun yaşamadım. Hala aklımda ne yapabilirim gibi soru işaretleri mevcut. Bu kahve hakkında başka tecrübesi olan oldu mu ? merak ettim :)
yukarıda da yazmıştım, ben çok beğendim ya bu kahveyi, herkes o kadar sevmemiş gibi duruyor, herhalde benim parametrelere veya isteğime çok uydu. Yüksek extraction ve th-1le hep güzel sonuç aldım, rao updated veya hoffmannla, orta ince öğütüm, 24ppm ters osmoz:) Tekrar alırım yakında merak ettim, kavrumdan kavruma da değişiyor benimki ilk kavrumlardandı

Açıkçası Null kahvelerini çok severim ve yeni gelen kahveleri fırsat buldukça denerim. Ancak ben de KİBİNGO INTENSO ANAEROBİC ve BOMBE WASHED kahvelerinden verim alamadım.

KİBİNGO INTENSO ANAEROBİC - BURUNDİ - 2020/2021​

Maalesef beni de üzdü bu kahve. Parametreleri de sürekli değiştirerek denedim ama olmadı bir türlü.

yukarıda da yazmıştım, ben çok beğendim ya bu kahveyi, herkes o kadar sevmemiş gibi duruyor, herhalde benim parametrelere veya isteğime çok uydu. Yüksek extraction ve th-1le hep güzel sonuç aldım, rao updated veya hoffmannla, orta ince öğütüm, 24ppm ters osmoz:) Tekrar alırım yakında merak ettim, kavrumdan kavruma da değişiyor benimki ilk kavrumlardandı
Th-1 ile yüksek sıcaklıkta denediğimde biraz daha güzelleşti. Ama tam potansiyelini yakalayamadım yine de.

Geri