Tek düşüncem bu dandik cafecler kahveyi heba eder mi.Hario da satilmiyormuş nullda.1 kg'sini bilmem. Ama turaco'da da ilk seferde yazmıştım, 5 sefer demledim hala aynı. Sanmıyorum profilinin çok değişeceğini. Güzel demlersem yine güzel olur gibi.
Hipicon’da ve gurmekahveci de varlar, ancak hipicon’da iki çeşit(el penon son paket) kahveleri kaldıArkadaşlar null kendi sitesi hariç başka bir platformda satış yapıyor mu?
Geçen Sene'nin Natural Mam'ı daha buram buram meyvemsi tatlı bir kahveydi. Bu Sene'nin Yıkanmış Mam'ı daha Düz Klasik Espresso severlere hitap eden bir çekirdek.Geçen senenin natural Mam'ına nazaran bu senenin yıkanmış Mam'ı nasıldır? Her ikisini de denemiş olan varsa
Cafec traditional kullanıyorum ve dandik olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Yaklaşık 6 senedir hario kullanan biri olarak dokusunu ve demleme süresini muazzam bulduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.Tek düşüncem bu dandik cafecler kahveyi heba eder mi.Hario da satilmiyormuş nullda.
son partide gelen ürünlerdeki tıkanma sorunu nedeniyle öyle demiş sanırım. öncesinde herkes memnundu.Cafec traditional kullanıyorum ve dandik olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Yaklaşık 6 senedir hario kullanan biri olarak dokusunu ve demleme süresini muazzam bulduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.
Ben de 3 hafta önce aldığım paketi kullanıyorum tıkanma sorunu yaşamadım, ama kahveye göre demleme sürelerinde değişiklik oldu.son partide gelen ürünlerdeki tıkanma sorunu nedeniyle öyle demiş sanırım. öncesinde herkes memnundu.
Merhaba, Intenso'yu worka'dan kompleks tat olarak daha zayıf ve 130 lira etmeyecek bir çekirdek olarak algıladım kendi demlemelerimde. Güzel ama 130 TL etmez diye yorumladım kendimce... Demleme parametrelerinizi tam olarak yazabilirseniz, suyun sertliği de dahil olmak üzere, tekrar denemek isterim. Kavrum tarihini de not edebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.Bir kahve de ben öveyim, Burundi Kibingo. Baştan söyleyeyim 130tl çok mu fazla o konuda bir şey diyemem ama bana hiçbir şekilde hatırlamayacağım kahvelere 90tl vermekten daha az batıyor. Benim bu sene Türkiyede kavrulmuş en beğendiğim kahve oldu, Workada olmayan bir tatlılık var bu kahvede, ama asiditesi de worka kadar hoş değil, kişisel tercihe kalır orası. Kırmızı meyve tatlılığı hissettim ben, hafif ama güzel bir gövdesi var, aftertaste kısa veya uzun değil. Worka profilini beğenen beğenir bence (örnekleri workadan veriyorum çünkü aşinayım fazlasıyla, çoğu kişi de içmiştir zaten). Cuppingde aynı seviyede gibi gelmişti, demledikçe daha çok hoşuma gitti, nispeten yüksek derecelerle ve th-1 ile iyi sonuçlar aldım.
Aslında sepete bir ayar koyarak, totalde 1 kg ulaşan siparişte %10 indirim olursa hem firma için daha kolay, hem de çok daha efektif bir yöntem olacağı kanaatindeyim. Böylece çokça kahveyi daha uygun fiyata denemiş oluruz, firma da indirimli satış dolayısıyla çok daha yüksek satış marjlarına ulaşır diye düşünüyorum.Null artik 1kg brüt olayindan vazgecmis ve 4x250gr diye secim yaptiriyor.
Acaba daha önceden muhabbeti olan forum arkadaslarimiz null’un 2x250+2x250 diye 2 tip filtre ve espresso kavrum ile siparis olusturma secenegini rica edebilirler mi..
Veya biz forum olarak bir mesaj yagmuruna tutsak
is ve kavrum yukunu arttiracaginin farkindayim ama siparisi de bir o kadar arttiracaktir. Gunun sonunda kârda olacaklardir..
Tabii ki, 24 ppm ters osmoz su ve th-1 kullandım, 20 gramlık hoffmann veya 10 gramda 25 gram bloom (swirl)+ çift döküş yaptım 96 derece ile. Kavrum tarihine bakamıyorum paket bitti çünkü ama ilk kavrumlardandır mart sonu kavrumuydu galibaMerhaba, Intenso'yu worka'dan kompleks tat olarak daha zayıf ve 130 lira etmeyecek bir çekirdek olarak algıladım kendi demlemelerimde. Güzel ama 130 TL etmez diye yorumladım kendimce... Demleme parametrelerinizi tam olarak yazabilirseniz, suyun sertliği de dahil olmak üzere, tekrar denemek isterim. Kavrum tarihini de not edebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.![]()
Ben kendi siparişim için ricada bulunduğumda böyle bir seçenekleri olmadığını belirtmişlerdi.Null artik 1kg brüt olayindan vazgecmis ve 4x250gr diye secim yaptiriyor.
Acaba daha önceden muhabbeti olan forum arkadaslarimiz null’un 2x250+2x250 diye 2 tip filtre ve espresso kavrum ile siparis olusturma secenegini rica edebilirler mi..
Veya biz forum olarak bir mesaj yagmuruna tutsak
is ve kavrum yukunu arttiracaginin farkindayim ama siparisi de bir o kadar arttiracaktir. Gunun sonunda kârda olacaklardir..