teyyaredenkahve
Barista
- İsim
- Levent
Filtresi tat profili olarak Yandaro ve Gihere ye benziyor. Yakışabilir ama denemedim.Turaco Burundi Espresso deneyen var mı?
Filtresi tat profili olarak Yandaro ve Gihere ye benziyor. Yakışabilir ama denemedim.Turaco Burundi Espresso deneyen var mı?
indirim kodu
Hayır.deneme pakedi
Null coffee sahibi sen misin yoksa
pinar madran 5lt'lik su, c40 22-23klik, 95-96 derece su, th1, th3 cafec filtreler ile full immersion ve ya standart v60Cascavel Verde gerçekten hiç klasik Brezilya kahveleri gibi değil. Henüz optimum bi sonuç elde edemedim demlemelerimden, halen deniyorum ama fiyatına göre bence farklı ve güzel bir çekirdek.
Cascavel'in Filtre kavrumu normal ne çok koyu ne çok açık. Her kesime hitap edecek koyulukta. Turaco bilmiyorumTuraco Burindi ve Cascavel Verde çekirdeklerinin filtre kavrumunu espresso olarak deneyenler olmuş ve beğenilmiş de anladığım kadarıyla. Filtre kavrumu koyu mu yoksa ? Bilgi verebilecek olan var mı ?
Cascavel verde için konuşayım, hayır koyu değildi.Turaco Burindi ve Cascavel Verde çekirdeklerinin filtre kavrumunu espresso olarak deneyenler olmuş ve beğenilmiş de anladığım kadarıyla. Filtre kavrumu koyu mu yoksa ? Bilgi verebilecek olan var mı ?
Turaco'nun filtre kavrumu gayet güzel. V60'ta çok iyi sonuç veriyor merak etmeyin. Rengi bi tık koyu gibi gözüküyor fincanda da öğütülmüş hali de. Ama değirmende öğütürken belli açık kavrum olduğu.Turaco Burindi ve Cascavel Verde çekirdeklerinin filtre kavrumunu espresso olarak deneyenler olmuş ve beğenilmiş de anladığım kadarıyla. Filtre kavrumu koyu mu yoksa ? Bilgi verebilecek olan var mı ?
Cascavel'in Filtre kavrumu normal ne çok koyu ne çok açık. Her kesime hitap edecek koyulukta. Turaco bilmiyorum
Cascavel verde için konuşayım, hayır koyu değildi.
Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlarTuraco'nun filtre kavrumu gayet güzel. V60'ta çok iyi sonuç veriyor merak etmeyin. Rengi bi tık koyu gibi gözüküyor fincanda da öğütülmüş hali de. Ama değirmende öğütürken belli açık kavrum olduğu.
Hayır koyu değil kesinlikleTuraco Burindi ve Cascavel Verde çekirdeklerinin filtre kavrumunu espresso olarak deneyenler olmuş ve beğenilmiş de anladığım kadarıyla. Filtre kavrumu koyu mu yoksa ? Bilgi verebilecek olan var mı ?
Yine içer içmez koşmuşsun yarın pişman olma bak 1 kg alıyorumCascavel Verde demledim. Şoktayım, abartısız.
Bi kahve bu kadar güzel kokabilir mi? Böyle bi koku yok. Demlenmiş halinin kokusu mükemmel.
Hani bir çiçek çok güzel kokar fakat bilirsiniz ki çiçeği yeseniz aynı güzellikte değil. Burada öyle işte. Özellikle sonlarda o çiçeğin özünü içiyor gibiydim resmen. Her yudumda o çiçeksi aroma ve koku... Çoğu Etiyopya'daki o otsu, çaysı kokudan bahsetmiyorum, alakası bile yok.
Süre bi tık uzadı (2.45) ondan mı bilmem ama düşük asidite aldım. Limonunu çileğini bilmiyorum henüz ilk demlemeden ama çok tatlı bi kahve. Limon çilek falan umrumda değil şu an.
Kahve gerçekten çok doyurucu. Asiditeyi az almış olsam da o kokudan, çiçeksi aromadan başım döndü. Bir kupa fazla geldi neredeyse.
Demlemeden önce acaba abartı mı, hayalkırıklığı olacak mı diye düşünmüştüm ama endişem yersizmiş.
Bu kadar tatmin edici bi kahveden sıkılacak mıyım yoksa ilk defa bir kahvenin ikinci paketini mi sipariş edeceğim bilmiyorum ama şu an çok keyifli, o kesin.
1 kg'sini bilmem. Ama turaco'da da ilk seferde yazmıştım, 5 sefer demledim hala aynı. Sanmıyorum profilinin çok değişeceğini. Güzel demlersem yine güzel olur gibi.Yine içer içmez koşmuşsun yarın pişman olma bak 1 kg alıyorum