• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Belki damdan düşme gibi olacak ama neredeyse bütün firmaların espresso çekirdeklerini denedim(blend, tek bölge) ama gerçekten null two espresso blend kadar içilesi hiç bir çekirdek bulamadım. Hatta null tek bölge çekirdekleri de buna dahil hiç biri yetişemedi two espresso blende. Eğer tekrar indirim olursa bu sefer 2 kg alıp koyacağım kenara. Gerçekten çok başarılı bir çekirdek @

Belki damdan düşme gibi olacak ama neredeyse bütün firmaların espresso çekirdeklerini denedim(blend, tek bölge) ama gerçekten null two espresso blend kadar içilesi hiç bir çekirdek bulamadım. Hatta null tek bölge çekirdekleri de buna dahil hiç biri yetişemedi two espresso blende. Eğer tekrar indirim olursa bu sefer 2 kg alıp koyacağım kenara. Gerçekten çok başarılı bir çekirdek @
En son ne zaman aldınız o eski two blend eskisi gibi olmayabilir :d

Halil merhaba. En son mayıs sonuydu aldığım son double shot cumartesi günü aldım. Blendde değişiklik sanırım filtre de oldu çünkü onu da almıştım. Filtre olan gerçekten kötüydü. Ama espresso iyiydi.
Selamlar, bu haziran indiriminde olmuş değişim, ben denemedim hem espresso hem filtre ama komple değişmiş olabilir, yakın zamanda alan varsa daha net bilgi verir, bilgi almadan yüklü alım yapmayın bence.

Selamlar, bu haziran indiriminde olmuş değişim, ben denemedim hem espresso hem filtre ama komple değişmiş olabilir, yakın zamanda alan varsa daha net bilgi verir, bilgi almadan yüklü alım yapmayın bence.
Evet doğru diyorsun bende haziran da alım yapmışım. Filtre eskisi değildi ama espresso aynıydı tadım olarak.

Meşhur Shantawene çekirdeğini yeni deneme şansım oldu. Paketi 14. gün yani az önce açtım ve klasik 4x60 demledim. İlk yudumdaki gayriihtiyari tepkim "oha" oldu. :D Fazla beklemeden ikinci yudumu aldım ve yine aynı tepkiyi verdim. Çok iyiymiş be! Bariz bir çilek tadı aldım ki paket tadım notlarında çilek yazmıyor. İçtiğim diğer çekirdeklere benzemiyor. Söylendiği kadar varmış. İyi ki Null varmış! :D

Allah allahhh…tüm sevdiğim kavurucular akın etti resmen indirimde. Kafein komasına girilen çok içip bütün indirimlerden yararlanmak için

Temmuz kavrumlu two blend düzeltilmis tadim notu: is, pas, kömür, plastik, çöplük, lastik, egzoz,,
Haziran ve Temmuz resmen laboratuvar olduk. Kavurum sırasında aseton ya da ne bileyim kolonya falan eklemişler sanki. Bu şikayetleri Gaggia grubu olarakta yaptık. Yiğitlik edip ürünlerini geri çağırmadılar. Artık Null cafe bizim için bitmiştir.

influencer harici bir iki iyi yorum görürsem bende alacağım.
15/250 olarak çift bloom ve sonrasında tek döküş ile 1 ay dinlenmiş olan kahveyi ilk defa dün denedim. Su olarak nestle kullandım. Sonuç çok temiz ve kompleks, aromada yoğun yasemin aldım ben. İndirimli fiyat ile ay sonu tekrar alırım büyük ihtimal.

Temmuz kavrumlu two blend düzeltilmis tadim notu: is, pas, kömür, plastik, çöplük, lastik, egzoz,,

Haziran ve Temmuz resmen laboratuvar olduk. Kavurum sırasında aseton ya da ne bileyim kolonya falan eklemişler sanki. Bu şikayetleri Gaggia grubu olarakta yaptık. Yiğitlik edip ürünlerini geri çağırmadılar. Artık Null cafe bizim için bitmiştir.

Tam olarak aynı tatları zero blend'de aldım. (Neden o kadar güzel kahvelerin yanına harman ekledim ben de bilmiyorum.)
Filtre alacaktım ama bu yorumları okuyunca içime şüphe düştü.
Sorun sadece o blendde mi, yoksa tümden sıkıntılı bir durum mu oluştu acaba?

Filtre alacaktım ama bu yorumları okuyunca içime şüphe düştü.
Sorun sadece o blendde mi, yoksa tümden sıkıntılı bir durum mu oluştu acaba?
Yok hocam bu yorumlar sadece Blendler için geçerli.
Özellikle filtrede her kahve kendi özelinde gayet iyidir. Belki size hitap etmiyor olabilir ama kesinlikle bu yorumlardan diğer kahveler etkilenmesin.
Firmanın adının ya da diğer kahvelerin etkilenmesini istemem ben şahsım adına yaptığım yorumdan.

Bu durumu, yani null two blendinin içeriğinin değiştiğini 18 haziran tarihinde ilk keşfettik, sonrasında gaggia grubunda arkadaşlarla konuştuktan sonra diğer forumda 2 ay önce bu mevzuyu uzun uzun konuştuk, Null ile o ara mailleştim onlar da kabul ettiler blendin içeriğinin değiştiğini, 12 haziran ve sonrasındaki null two blendi kavrumlarının içeriği değişmişti ve içilemeyecek durumdaydı, tadım notası olarak sadece plastik alıyorduk, 12 haziran öncesindeki kavrumları çok beğendiğimizden en az 10 arkadaşla 12 haziran ve sonrasındaki kavrumlardan yaklaşık 1 kilo null two blendi de almıştık, neyse ki Null, yeni two(three) blendini iade almayı kabul etti de ben elimdeki 1 kiloyu iade ettim.

Burda amacımız Null'u kötülemek veya karalamak değildi, blendin içeriği değişiyorsa bunu bilmek hakkımızdır, sonuçta tadım notalarına bakarak da sipariş veriyoruz. Aradan uzun zaman geçti ama ben hala Null'dan alım yapmak konusunda pek de istekli değilim, o olaydan sonra artık klasik espressonun olmazsa olmazlarından blend çekirdeklerini herhangi bir kavurucudan almaya çekiniyorum, bu arada bu durum sadece two blendinde yaşandı, Null'un diğer çekirdek kahvelerinde bildiğim kadarıyla hiç bir sorun çıkmamıştı.

Null'un şu an sattığı two blendi nasıldır, değiştirdiler mi bizim itirazlarımızdan sonra vs bu konularda hiç bilgim yok, belki gelen eleştirilerden sonra two blendini düzeltmiş olabilirler ya da değiştirmemiş de olabilirler.

Son düzenleme:
Daha önce alanlar bilirler belki.
Gelen paketler sıkı sıkıya kapalı
15 günlük beklemeyi bu paketi açmayarak mı yapmak lazım. Yoksa açıp bir kavanoza falanmı boşaltmalı.
Paket yana doğru bantlı olduğu için valf varmı yokmu o da görünmüyor.

Geri