vetiverfan
Barista
Demse wote esp kavrumun filtre demlemelerde de gideri var.
21/06/23 su olarak erikli kullanıyorum
Geçen seneki seçkide Buzdağı çok iyi çalışmıştı. Fakat uzun zamandır bu suyu kullanmadım, değerlerinde değişiklikler olmuş olabilir.Selamlar,
Konu kavurucunun çekirdeklerini demlerken eğer Nestle Pure Life’ dan verim alamıyorsanız erişim imkanı daha kolay olabilecek hangi su ile verim alabiliyorsunuz?
Ulaşmak zor değilse Munzur zorsa Pürsu'yla da gayet keyifliSelamlar,
Konu kavurucunun çekirdeklerini demlerken eğer Nestle Pure Life’ dan verim alamıyorsanız erişim imkanı daha kolay olabilecek hangi su ile verim alabiliyorsunuz?
Munzur suyu Null un tum kahveleri icin mi onerirsiniz yoksa natural , yikanmis ve anaerobikler olarak farkli su kullaniyor musunuz ?Ulaşmak zor değilse Munzur zorsa Pürsu'yla da gayet keyifli![]()
Munzur & Null uyumu Döner & Ayran ile F4 oynar.Munzur suyu Null un tum kahveleri icin mi onerirsiniz yoksa natural , yikanmis ve anaerobikler olarak farkli su kullaniyor musunuz ?
Tamamdir , Munzur suyla elimdeki nullarla deneme yapacagim , merak uyandirdinizMunzur & Null uyumu Döner & Ayran ile F4 oynar.
Ulaşmak zor değilse Munzur zorsa Pürsu'yla da gayet keyifli![]()
kipa su neredeyse 0Selamlar @jaythebabygeisha
Bildiğim kadarı ile özellikle Pürsu PPM değeri bakımından piyasadaki en düşük su ve yine kendi yorumumca PPM değeri düşük sular konu kavurucunun çekirdeklerinde daha verimli oluyor.
Üstadım Abant bulabiliyorsanız Nestle ile yarı yarıya karıştırmanızı öneririmSelamlar,
Espresso da hangi marka su kullanıyorsunuz?Gecenin bu saatince canım epresso çekince ve Null Demse Wote'nin bittiğini fark edince "Ya Hak!!"dedim ve Null Uraga Oro'yu espresso şeklinde demledim. Reçeteyi Demse Wote ile aynı yaptım. 18/42-43 gr. 40-45 saniye... Vallahi v60'da bu kadar aroma vermiyordu.
Cidden tropik meyve salatası gibi bir şey çıktı. Yoğun bir asiditesi var ama kesinlikle ekşilik yok, gövdesi ise düşük... Herkese hitap eden bir şey olmayabilir ama elinde olanlar denesin derim.
Espresso da hangi marka su kullanıyorsunuz?