• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Seçkideki tek denemediğim ve çok övülen Shantawene’i bir arkadaşımın ikramıyla deneme fırsatı elde ettim.Gerçekten hoş bir kahveymiş, Uraga kadar hoşuma gitmese de ortalamanın üstünde kalan bir kahve.Kompleks bir içimi var.

Son seçkide içtiğim Etiyopyalar benim için geriye kalanlarla kıyaslanamayacak ölçüde önde kaldı.

Selamlar,

Konu kavurucunun çekirdeklerini demlerken eğer Nestle Pure Life’ dan verim alamıyorsanız erişim imkanı daha kolay olabilecek hangi su ile verim alabiliyorsunuz?

Ben sabit olarak 1:17 demlediğim için Abant'ı da çok yakıştırıyorum Null kahvelerine genelde. Nestle ile demlemelerimden daha zarif çıktılar veriyor. Bir de bulabilirsem(ki çok bulamıyorum bi süredir) Kipa Su çok çok iyi oluyor bence, düzenli bulabilsem başka su kullanmam herhalde.

Selamlar,

Konu kavurucunun çekirdeklerini demlerken eğer Nestle Pure Life’ dan verim alamıyorsanız erişim imkanı daha kolay olabilecek hangi su ile verim alabiliyorsunuz?
Üstadım Abant bulabiliyorsanız Nestle ile yarı yarıya karıştırmanızı öneririm

Gecenin bu saatince canım epresso çekince ve Null Demse Wote'nin bittiğini fark edince "Ya Hak!!" 🤪 dedim ve Null Uraga Oro'yu espresso şeklinde demledim. Reçeteyi Demse Wote ile aynı yaptım. 18/42-43 gr. 40-45 saniye... Vallahi v60'da bu kadar aroma vermiyordu. 😀 Cidden tropik meyve salatası gibi bir şey çıktı. Yoğun bir asiditesi var ama kesinlikle ekşilik yok, gövdesi ise düşük... Herkese hitap eden bir şey olmayabilir ama elinde olanlar denesin derim.

Gecenin bu saatince canım epresso çekince ve Null Demse Wote'nin bittiğini fark edince "Ya Hak!!" 🤪 dedim ve Null Uraga Oro'yu espresso şeklinde demledim. Reçeteyi Demse Wote ile aynı yaptım. 18/42-43 gr. 40-45 saniye... Vallahi v60'da bu kadar aroma vermiyordu. 😀 Cidden tropik meyve salatası gibi bir şey çıktı. Yoğun bir asiditesi var ama kesinlikle ekşilik yok, gövdesi ise düşük... Herkese hitap eden bir şey olmayabilir ama elinde olanlar denesin derim.
Espresso da hangi marka su kullanıyorsunuz?

Geri