cakmabarista
Barista
Benim son 4-5 ay içinde 4-5 alışverişim oldu Null'dan. Hepsi küçük koli içinde yollandı. İndirim döneminde de almıştım, aynıydı. Size niye böyle gelmiş acaba. 
Benimde yaptığım son iki kampanya dönemi alışverişim kargo poşetinde geldi. Bakalım bu sefer nasıl gelecek.Benim son 4-5 ay içinde 4-5 alışverişim oldu Null'dan. Hepsi küçük koli içinde yollandı. İndirim döneminde de almıştım, aynıydı. Size niye böyle gelmiş acaba.![]()
Demleme parametreleriniz neler? Ben 15 Gr kahveyi cmd c40 red clix ile 40 klikte öğüttüm. Abant su kullandım. 240 ml 93 derece olacak şekilde.v60 ile cafec traditional filtre kullandım demleme için. 50 ml bloming sonra tek seferde kalan suyu döktüm. 1:40 gibi bitti demleme. Çekirdek hiç su tutmuyor. Ben çok beğendim.arkadaşlar haziran kampanyasından 2 kiloya yakın çekirdek almıştım.bugün sona bıraktığım meşhur puerto alegre carbonic i açtım.açar açmaz aşırı keskin sirke kokusu gibi bir koku geldi burnuma. hadi dedim kokusu böyledir de kendisi lezzetlidir muhtemelen diye düşündüm.Ancak kahvenin kendisi de asla içilecek gibi değildi,döktüm birkaç yudumdan sonra.Bu durumda ne yapabilirim acaba ne önerirsiniz?
Minimum 3 haftaydı diye hatırlıyorum.Selamlar Etiyopya Beloya, Etiyopya Shantawane ve espresso two
aldım degassing süreleri ne kadar beklemeliyim?Sitede göremedim.Teşekkürler.
Genel olarak null kahvelerini ben ortalama 1 ay bekletiyorum. Bence en iyi sonuçları bu zamanlar vermeye başlıyor.Selamlar Etiyopya Beloya, Etiyopya Shantawane ve espresso two
aldım degassing süreleri ne kadar beklemeliyim?Sitede göremedim.Teşekkürler.
Espresso olarak mı tükettiniz? Espresso kavrumları alma niyetindeyim ama bir iki yorum görsem daha iyi olacakGenel olarak null kahvelerini ben ortalama 1 ay bekletiyorum. Bence en iyi sonuçları bu zamanlar vermeye başlıyor.
Özellikle Etiyopya Beloya ve Etiyopya Shantawane 1 ay sonra 4. - 5. haftalarında çok iyi olmuştu![]()
sadece filtre kavrumları v60 olarak denedimEspresso olarak mı tükettiniz? Espresso kavrumları alma niyetindeyim ama bir iki yorum görsem daha iyi olacak![]()
null.coffee
Siteye de eklenmiş. Zeytinyağı, mojito, ceviz reçeli ve daha fazlası3 adetten oluşmak üzere yeni Panama seçkisi gelmiş. Henüz siteye eklememişler fakat İzmir Fünf'ün hikayesinde gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 31577