• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Benim son 4-5 ay içinde 4-5 alışverişim oldu Null'dan. Hepsi küçük koli içinde yollandı. İndirim döneminde de almıştım, aynıydı. Size niye böyle gelmiş acaba. 🤔

Bu ay 2 kg 8 farklı çekirdek aldım Null'dan tek kargo. Banada sadece kargo paketine koyulmuş olarak geldi. Firmayla görüştüm kampanya dönemleri bu şekilde olduğunu söylediler. Yine de bu paketleme tarzının uygun olmadığını düşünüyorum. Hasarsız ulaştılar ama kargolar malum. Sıkıntı olmaması büyük şans. Daha uygun veya yüksek fiyatlı çekirdekler de kampanya dönemlerinde alım yapıyorum. Paketlemeden ödün verdiklerine rastlamadım.

Bana gelen kahveler koli içerisindeydi. Ayrıca bir parantez puerto alegreye açılmalı. 100 Gr denemek için diğer kahvelerin yanında ondan da aldım. Oldukça lezzetli, kompleks, tatlı, gül ve kırmızı notaların olduğu, yağlı bir yapıya sahip.Damakta kakolu, likörümsü hissiyat bırakıyor. 2021 hasat olmasına rağmen bu kadar kompleks kalabilmesi beni oldukça şaşırttı.

arkadaşlar haziran kampanyasından 2 kiloya yakın çekirdek almıştım.bugün sona bıraktığım meşhur puerto alegre carbonic i açtım.açar açmaz aşırı keskin sirke kokusu gibi bir koku geldi burnuma. hadi dedim kokusu böyledir de kendisi lezzetlidir muhtemelen diye düşündüm.Ancak kahvenin kendisi de asla içilecek gibi değildi,döktüm birkaç yudumdan sonra.Bu durumda ne yapabilirim acaba ne önerirsiniz?

arkadaşlar haziran kampanyasından 2 kiloya yakın çekirdek almıştım.bugün sona bıraktığım meşhur puerto alegre carbonic i açtım.açar açmaz aşırı keskin sirke kokusu gibi bir koku geldi burnuma. hadi dedim kokusu böyledir de kendisi lezzetlidir muhtemelen diye düşündüm.Ancak kahvenin kendisi de asla içilecek gibi değildi,döktüm birkaç yudumdan sonra.Bu durumda ne yapabilirim acaba ne önerirsiniz?
Demleme parametreleriniz neler? Ben 15 Gr kahveyi cmd c40 red clix ile 40 klikte öğüttüm. Abant su kullandım. 240 ml 93 derece olacak şekilde.v60 ile cafec traditional filtre kullandım demleme için. 50 ml bloming sonra tek seferde kalan suyu döktüm. 1:40 gibi bitti demleme. Çekirdek hiç su tutmuyor. Ben çok beğendim.

null'da çok standart beklememek lazım. birine kutulu yollar, diğerine kutusuz. sorunca kampanya dönemi kutusuz yolluyoruz derler ama o anki ruh hallerine daha çok bağlı bence :D kutusu azalmıştır bu seferlik kutusuz yollayalım da demiş olabilirler :D biraz large takılıyorlar, bu da onlara ayrı bir bohemlik katıyor ama daha keskin sınırları olan bir tüketici iseniz null'dan sipariş verirken diğer nitelikli kahvecilere göre daha fazla risk aldığınızı kabul etmeniz gerekiyor 👀

Shantawene Türk kahvesi çok iyi. Denemenizi tavsiye ederim. 40 derece su ile 8 gr kahve- 80 ml su. Hem de köpüklü oldu. Bu arada j-max 0,9 turda öğüttüm

Selamlar Etiyopya Beloya, Etiyopya Shantawane ve espresso two
aldım degassing süreleri ne kadar beklemeliyim?Sitede göremedim.Teşekkürler.

Selamlar Etiyopya Beloya, Etiyopya Shantawane ve espresso two
aldım degassing süreleri ne kadar beklemeliyim?Sitede göremedim.Teşekkürler.
Genel olarak null kahvelerini ben ortalama 1 ay bekletiyorum. Bence en iyi sonuçları bu zamanlar vermeye başlıyor.
Özellikle Etiyopya Beloya ve Etiyopya Shantawane 1 ay sonra 4. - 5. haftalarında çok iyi olmuştu :)

Genel olarak null kahvelerini ben ortalama 1 ay bekletiyorum. Bence en iyi sonuçları bu zamanlar vermeye başlıyor.
Özellikle Etiyopya Beloya ve Etiyopya Shantawane 1 ay sonra 4. - 5. haftalarında çok iyi olmuştu :)
Espresso olarak mı tükettiniz? Espresso kavrumları alma niyetindeyim ama bir iki yorum görsem daha iyi olacak :)

Son zamanlarda içtiğim en kompleks çekirdeklerden.

Geri