BlindGuardian
Barista
- İsim
- Kıvanç
Daha fazla
- İsim
- Kıvanç
- Değirmen
- Comandante
Dostum ben bu tutumlarını savunmadım zaten. Arkadaş sonuna kadar haklı diye de özellikle belirttim halbuki. Anladığım o ki bazı arkadaşlar çözümden ve ortak paydada buluşmaktan ziyade cımbızla laf çekip tartışmayı sürdürme niyetinde. O nedenle ben bu konuda daha fazla yorum yapmacağım. Ama şunu belirtmek durumundayımki, dara alınmamasından kaynaklı eksik gönderi yapılanlardan biri de benim. Bir sonraki siparişimde Null bunu misliyle telafi etti. Bu da benim kendi deneyimimdir.
Size telafi yapmaları şık bir davranış, ama mağduriyetini belirten arkadaşa “bizde böyle” gibi kaba bir cevap yazmaları kabul edilebilir değil bence. Burada kimsenin kavurucuyu zan altında bıraktığını düşünmüyorum, direkt kendi cevapları ile yaptıklarını zaten kabul etmişler.
Bu noktada bence mağdur olan arkadaşın tecrübesi üzerinden değerlendirme yapmak daha uygun gibi, çünkü nasıl size bir telafi yapıldıysa diğer arkadaşa da yapılması gerekiyor; uygun olan, normal olan budur. Buradaki konu ise anormal olan durum.
Belki de kavurucu, yüksek kg alım sebebiyle arkadaşımızın işletmeci olduğu varsayımında bulunmuş (ki arkadaşımız olmadığını da söyledi) ve kulübün ev kullanıcıları için olan alımından faydalanmasını kendince cezalandırmış olabilir, yine de yanlış. Müşteri müşteridir diye düşünüyorum.